Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za neki dan jos sam ovde ali idem preko trebace mi jos aparata
Ovih dana sredjujem neke antarese brendiram ih pusticu ti sliku sutra kad zavrsim jednog da vidis kako izgledaju mislim da neces verovati da je to antares samo po tastaturi mozes da ga poznas . Otvarao sam na 5 aparata bojler ni trunke kamenca

Ajd pusti, bas me zanima kako je ispalo, mada su ti i oni prosli bili extra.Cime rece da to radis, moram se malo posavjetovati s tobom oko toga ako mi zatreba, ja sam neke polovne rastavljao pa kod autolakirera, farbao sam ih skupljom bojom od originalne...MaxMayer boje, drugi put nekom jos boljom, ispadne to super, ali treba vremena da se odradi

Ajd pusti, bas me zanima kako je ispalo, mada su ti i oni prosli bili extra.Cime rece da to radis, moram se malo posavjetovati s tobom oko toga ako mi zatreba, ja sam neke polovne rastavljao pa kod autolakirera, farbao sam ih skupljom bojom od originalne...MaxMayer boje, drugi put nekom jos boljom, ispadne to super, ali treba vremena da se odradi

Nista nije jace od orginalne nihove boje ako nije ostecen samo ga ispoliras sa polirkom za kola ili sa onim sprejom sto skida prljavstinu sa plastike i ko nov

ja sam neke polirao i direkt sa nitrom i nisam zadovoljan bio i dodje zena sa sprejom i skide se sve sto je bilo pozutelo od sunca i vremena da ne poverujes bile neke nalepnice kad sam ih skinuo iza njih belo a okolo ko da je druga boja sad se ne vidi gde je bila nalepnica

Ovi koje sam tako radio su unutra bili odlicni, a spolja na nekim mjestima i truli, ispucala boja, oguljena, zardjali, valjda su napolju stajali, ko ce im znati, onda smo to sve poskidali, Sirio je bio, 3 kom, svaka lajsna je odsrafljena, svaka plastika skinuta i onda brusenje, smirglanje, priprema plastik sprejom i nekakvim podlogama kod majstora pa lakiranje na kraju, isto kao i auto.Ali je trajalo bar 7 dana.Izgledaju odlicno, ali nesto ne bih opet u tu avanturu.

Drzis li aparate napolju, kako se ponasaju zimi, jesi li imao problema?

Ovi koje sam tako radio su unutra bili odlicni, a spolja na nekim mjestima i truli, ispucala boja, oguljena, zardjali, valjda su napolju stajali, ko ce im znati, onda smo to sve poskidali, Sirio je bio, 3 kom, svaka lajsna je odsrafljena, svaka plastika skinuta i onda brusenje, smirglanje, priprema plastik sprejom i nekakvim podlogama kod majstora pa lakiranje na kraju, isto kao i auto.Ali je trajalo bar 7 dana.Izgledaju odlicno, ali nesto ne bih opet u tu avanturu.

Drzis li aparate napolju, kako se ponasaju zimi, jesi li imao problema?

ne mogu aparati napolje barem kod nas sve sto je ispod 0 otazuje elektronika i prestaje da radi grejac posle mrzne bojler ili bilo koji defekt grejac se iskljucuje

Back