Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa sta mu je bilo, kako si ga rijesio?I kakvi su to aparati, valja li to sta?Na sta rade, na caldice ili espreso kafa mljevena?

E kako, aparat ima softversku zastitu na 800 napitaka i ako ga prisilis tri puta da je ne postujes i ne uradis posebnu proceduru za ciscenje kamenca blokira . Ja rasturio ocistio i on to ne priznaje trazi fabricku proceduru . Opet ja uporan ocistim kamenac .Ocitam program pa asembler i obrisem mu zastitu i sad radi . Sto se tice aparata ima kvalitetan mlin bojler od seaka i klasicne seakove ventile ,kvalitetnu plastiku dobar ali komplikovan grup 16 barsku pumpu za kucu nije los ali po meni je najbolji AEG KAFAMOSA pojeo do sad 100 kg kafe i sljaka ko lud

Poslednja izmena:
E kako, aparat ima softversku zastitu na 800 napitaka i ako ga prisilis tri puta da je ne postujes i ne uradis posebnu proceduru za ciscenje kamenca blokira . Ja rasturio ocistio i on to ne priznaje trazi fabricku proceduru . Opet ja uporan ocistim kamenac .Ocitam program pa asembler i obrisem mu zastitu i sad radi . Sto se tice aparata ima kvalitetan mlin bojler od seaka i klasicne seakove ventile ,kvalitetnu plastiku dobar ali komplikovan grup 16 barsku pumpu za kucu nije los ali po meni je najbolji AEG KAFAMOSA pojeo do sad 100 kg kafe i sljaka ko lud

Pa dobro si to rijesio, svaka cast, nisam nikad cackao oko programa, cime to ocitavas i mijenjas?

Mislis na ovaj AEG?

Poslednja izmena:
Pa koliko ih imas?Svaka cast, odlicno izgledajau, okacicu i ja sjutra jednog Siria kojeg spremam u magacinu.

Koje velike Lavazzine imas?Nisam ni ja zadovoljan kako se trosi Lavazza, valjda je skupa, nema narod para a drzimo je na 0.35 eur/napitak(caldica) i uslovu potrosnje od 100 komada mjesecno, ja kuci potrosim min.150 kom.

Pa koliko ih imas?Svaka cast, odlicno izgledajau, okacicu i ja sjutra jednog Siria kojeg spremam u magacinu.

Koje velike Lavazzine imas?Nisam ni ja zadovoljan kako se trosi Lavazza, valjda je skupa, nema narod para a drzimo je na 0.35 eur/napitak(caldica) i uslovu potrosnje od 100 komada mjesecno, ja kuci potrosim min.150 kom.

Te prevarante ne sisam dva posto . Lakse mi da bez obaveza pa makar i veliki vending aparat postavim nego njihove na 35 dinara tu ima lavaca zaradu veca mi je zarada na mojim automatima i znam sta stavljam unutra

imam par komada da reprogramiram a pozajmio sam programator pa cu morati rucno
6dip na on pa ukljucis aparat pa onda dip 1 dok se ne cuje dupli klik el tako bese nije mi jasno ono ( dva novcica pre programiranja )

Ovako:

Iskljucis aparat

Sve dip-ove prebacis u On poziciju

Ukljucis aparat

Ostavis u ON poziciji samo onaj koji programiras, ostale prebacis u OFF s tim da trebas i u kanalima podesiti vrijednosti koje programiras, npr.kanal 1 je 1 EUR, a i kad programiras ubacujes novcice od po 1 EUR u prvi kanal

Ubacis najmanje 15 novcica, kad ubacis posljednji zacuces dvostruki klik

Prebacis u OFF rezim i taj dip svič, ugasis aparat pa ispocetka za novi kanal...

Poslednja izmena:
Ovo nije los metod, ali se zna desiti da se starije zetonjere razdese nakon nekog vremena pa ih treba uraditi ponovo, ali je najkraci nacin i veoma lak i brz, imam i ja neki programator, ali nijednu na njemu nisam isprogramirao, ili ih dobijem uradjene ili ovako

Ovako:

Iskljucis aparat

Sve dip-ove prebacis u On poziciju

Ukljucis aparat

Ostavis u ON poziciji samo onaj koji programiras, ostale prebacis u OFF s tim da trebas i u kanalima podesiti vrijednosti koje programiras, npr.kanal 1 je 1 EUR, a i kad programiras ubacujes novcice od po 1 EUR u prvi kanal

Ubacis najmanje 15 novcica, kad ubacis posljednji zacuces dvostruki klik

Prebacis u OFF rezim i taj dip svič, ugasis aparat pa ispocetka za novi kanal...

Ok je to mene buni onaj deo gde pise da se ubaci jedan do dva novcica.

Programming tokens and/or coins on channels 1 to 5
• With machine off, put the 6 DIP-SWITCHES to “ON”
• Energize and insert 1 or 2 coins
• Leave on ON only the SWITCH corresponding to the channel to be programmed
• Insert coins until the double “clack” of programming end
• Put DIP switches to OFF
• Switch off the validator and switch it on again

Back