NT Vending
Aktivan član
- Poruka
- 1.250
Sta bi, gdje ode?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bi, gdje ode?
Sredio sam onaj Delongi kafe mat . Bas su ga zakukuljili do besvesti (Softverski problem )
Pa sta mu je bilo, kako si ga rijesio?I kakvi su to aparati, valja li to sta?Na sta rade, na caldice ili espreso kafa mljevena?
E kako, aparat ima softversku zastitu na 800 napitaka i ako ga prisilis tri puta da je ne postujes i ne uradis posebnu proceduru za ciscenje kamenca blokira . Ja rasturio ocistio i on to ne priznaje trazi fabricku proceduru . Opet ja uporan ocistim kamenac .Ocitam program pa asembler i obrisem mu zastitu i sad radi . Sto se tice aparata ima kvalitetan mlin bojler od seaka i klasicne seakove ventile ,kvalitetnu plastiku dobar ali komplikovan grup 16 barsku pumpu za kucu nije los ali po meni je najbolji AEG KAFAMOSA pojeo do sad 100 kg kafe i sljaka ko lud
Pa dobro si to rijesio, svaka cast, nisam nikad cackao oko programa, cime to ocitavas i mijenjas?
Mislis na ovaj AEG?
Pa koliko ih imas?Svaka cast, odlicno izgledajau, okacicu i ja sjutra jednog Siria kojeg spremam u magacinu.
Koje velike Lavazzine imas?Nisam ni ja zadovoljan kako se trosi Lavazza, valjda je skupa, nema narod para a drzimo je na 0.35 eur/napitak(caldica) i uslovu potrosnje od 100 komada mjesecno, ja kuci potrosim min.150 kom.
Jesi li video kako sam resio problem sa plastikom za uputstvo na antaresu
Ne, ajd slikaj krupnije?I posalji mi one dimenzije za limove za Sirio.
Nemam ni jedan sirio uradis lim po plastici
Ajd slikaj to krupno pa okaci, moracu napraviti limove, lupaju po onome pa pokrive, ruzno izgleda
Imas li neko prevedeno uputstvo za rm5
A cime si iscitao te zastite na DeLonghiju?
Imam na engleskom, sta ti treba?
imam par komada da reprogramiram a pozajmio sam programator pa cu morati rucno
6dip na on pa ukljucis aparat pa onda dip 1 dok se ne cuje dupli klik el tako bese nije mi jasno ono ( dva novcica pre programiranja )
Ovako:
Iskljucis aparat
Sve dip-ove prebacis u On poziciju
Ukljucis aparat
Ostavis u ON poziciji samo onaj koji programiras, ostale prebacis u OFF s tim da trebas i u kanalima podesiti vrijednosti koje programiras, npr.kanal 1 je 1 EUR, a i kad programiras ubacujes novcice od po 1 EUR u prvi kanal
Ubacis najmanje 15 novcica, kad ubacis posljednji zacuces dvostruki klik
Prebacis u OFF rezim i taj dip svič, ugasis aparat pa ispocetka za novi kanal...