NT Vending
Aktivan član
- Poruka
- 1.250
Jesi li imao iskustva sa tim aparatima na caldice?Ili sa onim Nectinim KOrom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje case koristis?Ja uzimam od Vendorplasta, pojavile su se i domace, jesi li probao?
Vidi ovo :http://www.divi-plastic.com/products.php
Nije lose koja im je cena
Cekam uzorke da dobijem i probam case pa cu ti javiti i utiske i cijenu, tebi je to blizu, provozaj se do njih...
Odakle blizu imam 400km
Opet si zdimio preko bare?
Za neki dan jos sam ovde ali idem preko trebace mi jos aparata
Ovih dana sredjujem neke antarese brendiram ih pusticu ti sliku sutra kad zavrsim jednog da vidis kako izgledaju mislim da neces verovati da je to antares samo po tastaturi mozes da ga poznas . Otvarao sam na 5 aparata bojler ni trunke kamenca
Ajd pusti, bas me zanima kako je ispalo, mada su ti i oni prosli bili extra.Cime rece da to radis, moram se malo posavjetovati s tobom oko toga ako mi zatreba, ja sam neke polovne rastavljao pa kod autolakirera, farbao sam ih skupljom bojom od originalne...MaxMayer boje, drugi put nekom jos boljom, ispadne to super, ali treba vremena da se odradi
Ovi koje sam tako radio su unutra bili odlicni, a spolja na nekim mjestima i truli, ispucala boja, oguljena, zardjali, valjda su napolju stajali, ko ce im znati, onda smo to sve poskidali, Sirio je bio, 3 kom, svaka lajsna je odsrafljena, svaka plastika skinuta i onda brusenje, smirglanje, priprema plastik sprejom i nekakvim podlogama kod majstora pa lakiranje na kraju, isto kao i auto.Ali je trajalo bar 7 dana.Izgledaju odlicno, ali nesto ne bih opet u tu avanturu.
Drzis li aparate napolju, kako se ponasaju zimi, jesi li imao problema?
A jesi li razmatrao ovu opciju koju sam ti postavio neki dan, Necta Koro ili Korinto, za hotele, restorane itd, kafa za ponijeti, jel to aktuelno?
Odlicno, postavi jos koju, kakvi su unutra?Moram poruciti nekoliko kanistera za prah, pojedini su mi losi skroz.Jel ovo farbano ili samo folija?
Pa taj je, onda, odlican bio i ranije.Imas li profil na facebooku?
Nemam i mislim da je face bok sranje