Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi nemaju ni 5l, to su njegovi originalni, ali su dotrajali, moram naci neke slicne, isto manje, radi prostora ili onaj tvoj sistem primjeniti.

kako mislis "ne trpi manje od 12l"?

Vidis tako mi rekose strucnjaci da za inkontro nista manje od 12 litra moji su svi 12 l
nikad nemam problema ( zamisli vodu koja prolazi kroz granule od 5 l i od 12l ( JONIZACIJA)

Poslednja izmena:
Opet problem sa Incontrom - zastopao motor od mixera mlijeka i cokolade, oslabila ona gumica zastitna i nakupilo se oko osovine motora te smjese i motor zastopao, zamisli!A simptomi su bili losa pjena na makiatu i kapucinu.Rastavljeno, ocisceno, radi.

To je normalan kvar nije los aparat nego losa higena i meni se desilo da stao skroz motor i to sam se zezao skidao dva puta motor prvi put sam ga premazo sa nekom glupom mascu tako da kocila mast da se okrece . moracu mojima da odradim jedan kompletan servis i podmazivanje . kako ti cistis bojler od kamenca

Poslednja izmena:
To je normalan kvar nije los aparat nego losa higena i meni se desilo da stao skroz motor i to sam se zezao skidao dva puta motor prvi put sam ga premazo sa nekom glupom mascu tako da kocila mast da se okrece . moracu mojima da odradim jedan kompletan servis i podmazivanje . kako ti cistis bojler od kamenca

A ***, treba redovno skinuti onaj propeler i izvaditi onu masku plasticnu sa gumicama i to oprati ili zamijeniti ako su slabe gumice jer tuda prolazi smjesa i polako udje proko osovine do motora, i ja bih trebao isto tako odraditi svim aparatima kompletan servis i pregled, ali, ajd nadji vremena toliko.

Bojler od kamenca cistim kiselinom, potopim ga u kiselinu na 5 min, vidjeces kako "radi" kiselina kad dodje do kamenca, bas susti, ali ga dobro ocisti, ali je najboolje odraditi pjeskarenjem ako mozes doci do masine za pjeskarenje

A ***, treba redovno skinuti onaj propeler i izvaditi onu masku plasticnu sa gumicama i to oprati ili zamijeniti ako su slabe gumice jer tuda prolazi smjesa i polako udje proko osovine do motora, i ja bih trebao isto tako odraditi svim aparatima kompletan servis i pregled, ali, ajd nadji vremena toliko.

Bojler od kamenca cistim kiselinom, potopim ga u kiselinu na 5 min, vidjeces kako "radi" kiselina kad dodje do kamenca, bas susti, ali ga dobro ocisti, ali je najboolje odraditi pjeskarenjem ako mozes doci do masine za pjeskarenje

Danas sam prodao jedan pegaso vec sat vremena se zezam sa njima telefonom nikako da im povuce vodu

Iz bojlera voda ide pravo na iglicasti ventil, na grup kafe, drugi krak vodi na elektroventile za instante, a trci je odusak, ide prema dolje.Ako izlazi voda iz bojlera treba traziti dalje.

od kud znam sta se sa one strane desava tamo ko zna sta rade kazem ti da iz bojlera i kad je skinut ventil izlaza ne ide voda ne verujem da je kamenac u bojleru el sam ga cistio skoro

od kud znam sta se sa one strane desava tamo ko zna sta rade kazem ti da iz bojlera i kad je skinut ventil izlaza ne ide voda ne verujem da je kamenac u bojleru el sam ga cistio skoro

Pa ako ide u bojler, a ne izlazi iz njega garant je neki trun u bojleru ili je kamenac, neka ga malo prodrmaju, skinu onu "L" polugu sto osigurava vratanca cijela, nagnu cio sklop pa da ako se taj trun pomjeri

ili skinu ventil na ulazu u bojler, procackaju srafcigerom ulaz, isto tako i za izlaz, velika je rupa, mogu procackati ako nije puno kamenca

Back