zekaermanite
Početnik
- Poruka
- 2
mislim da je najsigurnija agencija Wizantiana niko se na nih nije zalio jos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se prijavila pocetkom februara. Devojka iz agencije mi je rekla da bi porodice trebalo da pocnu da se javljaju krajem februara, a da sve zavisi od toga kakvu porodicu trazis i kakve ce se javljati. Ali prosek je od1 od 4-5 meseci. Za ostalo ne znam, i mene zanima...![]()
Ja sam zvanicno primljena u program 15. ili 16. januara i tog dana su mi se javile 2 porodice. Do prosle sedmice ukupno 16 i izabrala sam jednu.
Devojke , dolazim 6. aprila (ako dobije vizu), u Colorado.. Nema veze, niti je okean niti je Californija, ali ljudi mi deluju skroz ok (da ne ureknem)
Prvo cemo mesec dana biti u Virginiju a onda se 1. maja selimo u Colorado.
Imali su pre 2 god devojku iz Srbije i jako su buli srfecnio i zadovoljni sa njom.
Imaju 2 devojcice , 1 god i 2 ipo god i to je to....
Gde ste vi, nema vas u poslednje vreme, gde je Blondie??!!!
Pozz nad![]()
![]()
Cestitami hvala puuuuuuuuno!!!
![]()
A preko koje si agencije??? Imas neki savet pri izboru porodice?
Pozzz...![]()
Hvala ti puno. A tebi zelim sve najbolje! Ja sam preko Ayusa-e.
Uh , za porodice bolje dakazu ove devojke sto su odavno na programu.
Citaj sve postove i sve sto su napisale.
Pitaj porodice sve, bukvalno sve - za automobil da li ces imati, ko placa gorivo kada vozis klince, ne biraj vise od dvoje dece-jer je jako tesko, gledaj da mama ne bude kuci - da ti nebi zvocala... , da li ces imati internet, da li ces telefon moci da koristis i osnovno da ti kazu koje su ti duznosti u kuci.
Ne znam... Sve je bitno..
Pozz![]()
DA li neko zna nekog ko je napustio program Aupair i koje su posledice?
Molim?????Dajte ljudi, pa da li je moguce?!!Pa koliko ljudi ide tako, ja sam cula da te samo regrutuju u twoju zemlju i imas zabranu werowatno do kraj ziwota!!!
Ljudi molim was dajte mi imena agenicija koje su prowerene???))) ....zezaj,zezaj
))
Drustvo da vas obavestim,sutra mi je rodjus...pa cu da ga proslavimmm...)))...17-ti
![]()
Drustvo da vas obavestim,sutra mi je rodjus...pa cu da ga proslavimmm...)))...17-ti
![]()
Hey devojke, aj me obradujte pa mi recite da ima neka da je u Colorado - u)
I opet me obradujte i recite mi da do sada nikoga nisu odbili za vizu (bar da vi znate))
ja znam par slucajeva 100%,tacani ,par cura je odbijeno,,ali to je ovde kod mene u Republici Srpskoj,,sad za srbiju neznam,,i to razlozi bili,,imalI, u USA,nekog ilegalno,,one lagale,,i provale ih,
A nece te odbiti 100%bez brige,,i ja sam se isto bojala,,glavu razbijala,,takvim,,i jos svakakvim pitanjima,,samo opustenoSRETNO jellena
Ambasada u sredu...
Molim vas recite mi sta pitaju?!