AU pair in USA

Krecem 6. aprila , jedva cekam :worth:
Bicu mesec dana u Virginia , a onda se selino u Colorado.

Gde si ti , jesi li u Michigenu?

Pa zeno gde ce ti dusa !
I ja citam ,i citam i ti se nadas da ce ti se posreciti California, i ja se polako zahuktavam da ces doci ovamo i cvrc ona ode u Colorado.... bem ti zivot ,al me nasanka , taman se ponadah da cu da imam novu drugaricu kad ti nista !
:sad2:

Pa zeno gde ce ti dusa !
I ja citam ,i citam i ti se nadas da ce ti se posreciti California, i ja se polako zahuktavam da ces doci ovamo i cvrc ona ode u Colorado.... bem ti zivot ,al me nasanka , taman se ponadah da cu da imam novu drugaricu kad ti nista !
:sad2:

Jao, ja sam silno zelela da odem tamo.... ali nista... :dash:
Idem ovamo , jer mi se cini da su ljudi ok, ali videcemooooo :roll:

A to, pa da, ko i za svaki drugi kurs, uvek dobijes neke poene :)
Ma nista se bre ne sekiraj za to, samo je fora da uzmes neki kurs tj. 3 kredita, da bi ispunila uslove programa. Nemoj unapred da mislis o tome, polako, mocices to tamo da pitas i hostovce i lokalnu koord. mozes i do koledza da odes i da ih pitas kako da uzmes 3 kredita .... samo se opusti i spakuj se :)
By the way ja sam dobila na tom kursu A+, nije da se hvalim ali eto:mrgreen: :hvala:

A to, pa da, ko i za svaki drugi kurs, uvek dobijes neke poene :)
Ma nista se bre ne sekiraj za to, samo je fora da uzmes neki kurs tj. 3 kredita, da bi ispunila uslove programa. Nemoj unapred da mislis o tome, polako, mocices to tamo da pitas i hostovce i lokalnu koord. mozes i do koledza da odes i da ih pitas kako da uzmes 3 kredita .... samo se opusti i spakuj se :)
By the way ja sam dobila na tom kursu A+, nije da se hvalim ali eto:mrgreen: :hvala:

xaxaxaxax :klap: :klap: :klap:
Uh, malo me hvata frka... treba svasta nesto da uradim a je mogu da se naknem sa stolice... :manikir:

Back