AU pair in USA

Ja sam se prijavila pocetkom februara. Devojka iz agencije mi je rekla da bi porodice trebalo da pocnu da se javljaju krajem februara, a da sve zavisi od toga kakvu porodicu trazis i kakve ce se javljati. Ali prosek je od1 od 4-5 meseci. Za ostalo ne znam, i mene zanima...:)

Ja sam zvanicno primljena u program 15. ili 16. januara i tog dana su mi se javile 2 porodice. Do prosle sedmice ukupno 16 i izabrala sam jednu.:worth:

Devojke , dolazim 6. aprila (ako dobije vizu), u Colorado.. Nema veze, niti je okean niti je Californija, ali ljudi mi deluju skroz ok (da ne ureknem)

Prvo cemo mesec dana biti u Virginiju a onda se 1. maja selimo u Colorado.
Imali su pre 2 god devojku iz Srbije i jako su buli srfecnio i zadovoljni sa njom.
Imaju 2 devojcice , 1 god i 2 ipo god i to je to....

Gde ste vi, nema vas u poslednje vreme, gde je Blondie??!!!

Pozz nad :zag: :bye:

Ja sam zvanicno primljena u program 15. ili 16. januara i tog dana su mi se javile 2 porodice. Do prosle sedmice ukupno 16 i izabrala sam jednu.:worth:

Devojke , dolazim 6. aprila (ako dobije vizu), u Colorado.. Nema veze, niti je okean niti je Californija, ali ljudi mi deluju skroz ok (da ne ureknem)

Prvo cemo mesec dana biti u Virginiju a onda se 1. maja selimo u Colorado.
Imali su pre 2 god devojku iz Srbije i jako su buli srfecnio i zadovoljni sa njom.
Imaju 2 devojcice , 1 god i 2 ipo god i to je to....

Gde ste vi, nema vas u poslednje vreme, gde je Blondie??!!!

Pozz nad :zag: :bye:

Cestitam:klap: i hvala puuuuuuuuno!!!:worth:
A preko koje si agencije??? Imas neki savet pri izboru porodice? :think:
Pozzz...:D

Cestitam:klap: i hvala puuuuuuuuno!!!:worth:
A preko koje si agencije??? Imas neki savet pri izboru porodice? :think:
Pozzz...:D

Hvala ti puno. A tebi zelim sve najbolje! Ja sam preko Ayusa-e.
Uh , za porodice bolje dakazu ove devojke sto su odavno na programu. :confused:
Citaj sve postove i sve sto su napisale.
Pitaj porodice sve, bukvalno sve - za automobil da li ces imati, ko placa gorivo kada vozis klince, ne biraj vise od dvoje dece-jer je jako tesko, gledaj da mama ne bude kuci - da ti nebi zvocala... , da li ces imati internet, da li ces telefon moci da koristis i osnovno da ti kazu koje su ti duznosti u kuci.
Ne znam... Sve je bitno..
Pozz :lol:

Hvala ti puno. A tebi zelim sve najbolje! Ja sam preko Ayusa-e.
Uh , za porodice bolje dakazu ove devojke sto su odavno na programu. :confused:
Citaj sve postove i sve sto su napisale.
Pitaj porodice sve, bukvalno sve - za automobil da li ces imati, ko placa gorivo kada vozis klince, ne biraj vise od dvoje dece-jer je jako tesko, gledaj da mama ne bude kuci - da ti nebi zvocala... , da li ces imati internet, da li ces telefon moci da koristis i osnovno da ti kazu koje su ti duznosti u kuci.
Ne znam... Sve je bitno..
Pozz :lol:

Hvala puno,puno,puno...:hvala:
Mnogo mi znaci svaki savet...:D

DA li neko zna nekog ko je napustio program Aupair i koje su posledice?

:manikir:,veliki pozdrav za sve cure,,nemogu a da ponekad nesvratim,,i vidim sta se desava..
e pa ovako Mia,,svako ima razlicito iskustvo,,,ja znam da moja drugarica koja je napustila program,,,zvali su iz AMERICKE,,ambasade njene kuci,,pitali gdje je ona,sta radi,,valjda je njena sestra rekla,,da je otisla u NJEMACKU,,ali posto su ovi skontali da uopste nije izasla iz drzave,,pa su zvali ponovo,,ona se malo tad bila uplasila,ali sad je sve ok.
Ti dobro razmisli sta je najbolje za tebe,,,,,
Imas ti toga koliko hoces,,nisi jedina:super:
sretno:brus:

Molim?????Dajte ljudi, pa da li je moguce?!!Pa koliko ljudi ide tako, ja sam cula da te samo regrutuju u twoju zemlju i imas zabranu werowatno do kraj ziwota!!!

Ma zeza te bre Ana :)
Mada moje neko misljenje je da bi trebala da imas neki plan ako mislis da ostajes u Americi, a to cisto da se skines sa programa pa trbuhom za kruhom...ne isplati se :mrgreen:
Da radis za neki minimalac, da cisto mozes da platis stan i hranu i da nikad ne znas sta te ceka sutra ...pfff, to mozes i kod kuce :lol:

Hey devojke, aj me obradujte pa mi recite da ima neka da je u Colorado - u :))

I opet me obradujte i recite mi da do sada nikoga nisu odbili za vizu (bar da vi znate) :))

;)ja znam par slucajeva 100%,tacani ,par cura je odbijeno,,ali to je ovde kod mene u Republici Srpskoj,,sad za srbiju neznam,,i to razlozi bili,,imalI, u USA,nekog ilegalno,,one lagale,,i provale ih,
A nece te odbiti 100%bez brige,,i ja sam se isto bojala,,glavu razbijala,,takvim,,i jos svakakvim pitanjima,,samo opusteno:brus:SRETNO jellena

Ambasada u sredu...

Molim vas recite mi sta pitaju?!

E pa ovako :) Samo opusteno! Prvo trebas da budes prirodna i opustena, jer ti nikog nista ne lazes, volis decu, fina si i zaista ides na program i da naucis jezik i kulturu, jel tako.
Budi nasmejana, ali ne previse da ne misle da si luda, nego onako budes prijatna jednostavno. Odgovaras samo na postavljeno pitanje, bez ikakvog duzenja. Znaci ako te pita gde ides kazes, ako te pita sta studiras kazes itd itd, bez nekog uplitanja i duzenja razgovora. Zahvalis se na kraju i to je to.
Evo kako je izgledao moj intervju: ambasador je A a ja sam J :)
A: Dobar dan
J: Dobar dan
A: O znaci ides preko agencije Wizantiana
J: Da :)
A:Gde ides da budes au pair?
J: U Del Mar
A:Gde je to?
J: California, to je kao jedna oblast u San Diegu
A: Aha pa lepo. Da li poznajes ovu porodicu od ranije?
J: Ne :)
A: Koliko imaju dece?
J: Dvoje
A: O pa to nece biti tako tesko?
J: Nece, izgleda da sam imala srece :)
A: A sta studiras ovde?
J: Istoriju
A: Koju istoriju?
J: Svu
A: Oh wow, svaka ti cast. Ja sam inace zavrsio istoriju.
J: Zaista! Bas interesantno.
A: Ok, zelim ti lep provod u CA i dodji za par dana po vizu.
J: Hvala vam puno i zelim vam prijatan dan.
A: Takodje.

I tako odoh ja u Amerike :roll:

Back