GentleGiant
Početnik
- Poruka
- 6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ivonavojv:NEMOJ TE DA IDETE PREKO AU PAIR DUGA IZ BGD ,CISTA PREVARA,UZMU TI LOVU I NE URADE NISTA A NEMA NI PARA NAZAD,PRICAM VAM IZ LICNOG ISKUSTVA,PUKLI SMO VISE OD 400 EURO!!!!!
ivonavojv:NEMOJ TE DA IDETE PREKO AU PAIR DUGA IZ BGD ,CISTA PREVARA,UZMU TI LOVU I NE URADE NISTA A NEMA NI PARA NAZAD,PRICAM VAM IZ LICNOG ISKUSTVA,PUKLI SMO VISE OD 400 EURO!!!!!
Irena Bg:Platila sam sve odjednom,i placala sam u eurima u Komercijalnoj banci u kojoj moras da otvoris racun.A za tu doplatu stvarno ne znam.
Taj projekat je obavezan,u kome pises o porodici u koju ides,mestu gde zive,tvojoj porodici, gradu odakle dolazis,o deci koju ces cuvati i aktivnostima sa kojima ces se baviti sa decom,o praznicima koji se slave u tvojoj zemlji i obicajima.
album mi je napravila devojka koja radi u agenciji,dakle ja sam samo odnela slike.
Ne znam preko koje agencije ides,jer sve ovo sto me pitas je bila obaveza agencije da ti to objasni,Ja idem preko Ayuse i agencija je fenomenalna,Ja sam vise puta isla na razgovore...
MTSanja:Cao Ivona, cekam da mi se javis, da nesto preduzmemo zajednicki, u vezi ove lopine DUSICE iz agencije DUGA u BEOGRADU. Moj e_mail t_tanja_m@yahoo.com
hanabi:Cao svima! I ja planiram au pair preko ayuse i vec sam bila u agenciji. Ispunjavam sve uslove jedino sto nisam zaposlena.Zavrsila sam faks pre skoro godinu dana ali ne radim. Plasi me da li to moze biti problem pri dobijanju vize. U ayusi su mi rekli da nadjem neku firmu koja ce mi dati kobajagi potvrdu da sam zaposlena.Ne znam koliko je to pametno- Da li ambasada to proverava? Ako neko ima slicno iskustvo nek se javi :-D hvala unapred!
markota:Zdravo Nina,
znam da ovde ne pricate o tome ali mi se cini da ces mozda moci da mi pomognes.Vec duze vreme pokusavam da odem u USA na program Career training,ali nikako mi ne uspeva.Ako znas bilo sta za ovaj program ili program sezonskih poslova molim te da mi odgovoris(u kojoj agenciji da probam,neki savet bilo kakva informacija).
Hvala ti unapred.
Marko

snowflower:Za mesec dana zavrsavam godinu USA. Otisla sam preko AYUSA agencije i mislim da je to najpouzdanija agencija kod nas! Uzivala sam (u USA) , umorila se ali svakako da je interesantno iskustvo!
hanabi:Nina hvala puno na odgovoru. :razz:
Moracu definitivno da nadjem neku firmu.Nije mi jasno na koji nacin ambasada proverava? Ako zovu tu firmu telefonom to nije problem,posto ce to biti verovatno neki moji poznanici, ali sta ako oni meni traze da im pored potvrde da sam zaposlena traze i onaj M3 obrazac (to pokazuje da ti firma pokriva zdravstveno osiguranje i penziono)?! To ne mogu nikako da slazem. Da li znas da su to nekome trazili? Hvala unapred![]()
snowflower:Za mesec dana zavrsavam godinu USA. Otisla sam preko AYUSA agencije i mislim da je to najpouzdanija agencija kod nas! Uzivala sam (u USA) , umorila se ali svakako da je interesantno iskustvo!
nina_lion:Evo,pitala sam i tatu i njemu su trazili isto kao i meni,potvrdu da radim u firmi sa naznakom zasto mi treba (radi odobravanja USA vize ) i podatkom kolika mi je plata.Takodje smo oboje nosili radnu knjizicu.
Nikakav M3 obrazac mi nije trazen,do duse oboje smo vec par godina u USA tako da ko zna sta se u medjuvremenu promenilo u zahtevima ambasade.
Sto se radne knjizice tice,u njoj mi je posalo sa sam pocela da radim tri dana pred odlazak u ambasadu,a radni odnos mi je prekinut dva dana kasnije.![]()
Sta da ti kazem,snalazi se i bezi odatle.
Srecno,trebace ti!
hanabi:Hvala Nina jos jednom!
Meni su u ayusi rekli da mi treba samo potvrda da sam zaposlena ali videcu ja sa njima jos. Najvise me nervira sto se placa odma po prijavljivanju. Tako da ako ne dobijem vizu gubim pola para. Njih mi je preporucila devojka koja je isla preko Wizantiane. Kaze da oni ne rade sa Inter Exchange vec sa Au Pair Care. Oni su navodno bolji zato sto kad posaljes prijavu moze da te kontaktira vise porodica odjednom,a preko Inter Exchange javi ti se samo jedna porodica i dok se oni ne odluce niko drugi ne moze da vidi tvoju prijavu i da te kontaktira. Tako ispada da preko ayuse imas vise mogucnosti da biras. Zato sam se ja odlucila da idem preko ayuse,samo me nervira to sto moram unapred da platim,mada su oni najjeftiniji (485$)