remixremix
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
i ljudi kad se krece na put jel se ide u grupama sa svima zajedno isti dan ili svako ide odvojeno ,posto kad sam ih zvao jednom cisto informativno ko kazu ide u svi zajedno jel to tacno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice tipova to mi ni ne treba. Ja sam u dugoj vezi s deckom,skoro 6 godina i planiram da ostanemo dugo,dugo zajedno.nina_lion:Ma da,moras da platis odmah po predavanji papira,znas i oni na necemu trebaju da zarade![]()
Ta cena je manje-vise ista,ja sam platila 1000E pa sam u USA dobila nazad $400 (obrati paznju na valute!)
Sto se tice tih podataka o tebi i porodicama samo da ti kazem da je mene i bez tih povratnih informacija kontaktiralo nekoliko porodica u razmaku od par dana,a da nisam znala sta sam odlucila niti sta su oni odlucili.Sa svima je bilo "cucemo se jos jednom",pa sam se sa nekima cula a sa nekima ne.
E da ,znas sta je smor sa Au Pair Care-nemaju ni jednog tipa na programu.Moja agencija ih je dovodila,i bilo ih je dosta dobrih..a bilo je i par isfeminiziranih,al ti nisu vredni pominjanja![]()
Pozdrav svima!E da ,znas sta je smor sa Au Pair Care-nemaju ni jednog tipa na programu.Moja agencija ih je dovodila,i bilo ih je dosta dobrih..a bilo je i par isfeminiziranih,al ti nisu vredni pominjanja
fortunae:Pozdrav svima!
Da li znate mogu li muskarci(narocito oni neisfeminizirani) uci u Au Pair program ili je to rezervisano iskljucivo za lepsi pol?Ako mogu,koja je granica za godine?hvala in advance![]()
hanabi:Sto se tice tipova to mi ni ne treba. Ja sam u dugoj vezi s deckom,skoro 6 godina i planiram da ostanemo dugo,dugo zajedno.To ce mi verovatno najteze i pasti kad odem. Zato mi planiramo da on dodje da me poseti,na otprilike tri nedelje. Samo ne znam da li ce mi host porodica dozvoliti da on dodje. Najbolje bi bilo da dobijem odmor iz cuga,posto sam cula da se desava da podele one dve nedelje,pa da se tad vidimo.
Otvoren sam za sve predlogeZa jacim polom nije tolika "potraznja" u host porodicama ali jeste menju koleginicama koje su takodje au pair!
fortunae:Hvala svima!! :-D
Ja punim 27 u decembru tako da Au Pair opcija za mene verovatno ne vazi.Postoji li nesto za "starije momke" poput mene?
Otvoren sam za sve predloge![]()
inace imam bogato iskustvo u juznoj americi pa,osim engleskog naravno, fluentno govorim i spanski a i jos po neki ali na srednjem nivou.Inace nisam prevodilac, nego MSc Ph.Ali koliko citam ovaj vas super thread, vidim da nam je zajednicki imenilac odlazak u USA na sto duze. Pa ako ko ima neki predlog, odlicno! :-D
Extra,ja sam strelac a ti lav, pa ti sad vidi... :wink:Uuuu ,ja u decembru punim 22!Ima tu nesto..
fortunae:Extra,ja sam strelac a ti lav, pa ti sad vidi... :wink:
Kad vec pominjes brak za papire, zanima me nesto.Kada su u pitanju latine imam puno iskustva, cak sam i imao neku ponudu letos u Miami-ju od jedne kubanke.Ali iako je nepredvidivost crta koja daje draz lepsem polu,latine preteruju u tom pogledu pa sam resio da se drzim nasih devojaka. :-D A s obzirom da sam markantan tip moze da se desi da me neka mamita i ne pusti posle tog perioda.a i par dobrih drugara se opeklo u LA kada su trazili brak za lovu od Meksikanki.izasao im chilli na nos
Tako da ako znas neki site gde mogu da se kontaktiraju nase cure, bio bih ti jako zahvalan.ili ako vec znas neku-ali iskrenu,ne mora da bude lepa.Lepota me previse razocarala do sada.Mozda nisam dovoljno jasan ali ja ne trazim samo za papire,vec bih voleo da spojim lepo i korisno.Inace nije mi problem da odem legalno u USA na do 12 meseci ali mi se ne ostaje na crno tamo tako da sam zato ispostovao vizu. Zato mi je brak i najlogicnije resenje.A i reci neki detalj oko braka za papire jer stvarno jako malo znam na tu temu.Da li je tacno da je za mene bolje kada bi mi buduca zena dosla u Srbiju pa da se tu vencamo nego da se to isto uradi u USA?Hvala unapred!!
p.s.onaj prvi link ti ne radi a na drugom nisam siguran sta da trazim.![]()
Sport_Billy:...stigla plata a ti ni da castic...
tz tz tz
nina_lion:O pa onda te bas briga za kolege,ti si se snasla odavno.![]()
Drzimo ti fige da dobijes ceo odmor i da ga fino provedes sa svojim deckicem!
Baci se na net pa malo istrazuj,ja sam provela nedelju dana na odmoru za neke male pare,
al o tome neki drugi put...
Izvini za ovaj previd a duplo izvinjenje za rodjaku-po astr. znaku. U pravu si-brak je nesigurna rabota i dosta komplikovana. U svakom slucaju ja sam sada u duploj euforiji-stigla je i meni plata ali jos bolje dobio sam dugoocekivani mail-posao u Orlandu.Kako mislis to da sam ja lav??Pa rekoh da punim 22 u DECEMBRU sto znaci da sam ili strelac ili jarac (to ide posle strelca,right??),ali posto sam rodjena u prvoj polovini decembra znaci da sam STRELAC i to dupli (sta god to u zivotu znacilo,jel).
fortunae:Izvini za ovaj previd a duplo izvinjenje za rodjaku-po astr. znaku. U pravu si-brak je nesigurna rabota i dosta komplikovana. U svakom slucaju ja sam sada u duploj euforiji-stigla je i meni plata ali jos bolje dobio sam dugoocekivani mail-posao u Orlandu.Cekanje se isplatilo a brak ce definitivno pricekati
Veliki pozdrav
![]()
hanabi:Cao Nina!![]()
Evo ja popunjavam ovu prijavu za au pair pa se razmisljam da li da stavim da mi odgovaraju svi uzrasti dece, cak i bebe. U agenciji su mi preporucili da stikliram sve uzraste. Sta ti mislis? Ja bih da izbegnem malu decu, najvise bih volela skolarce. Kako sam nacula to je mnogo laksa varijanta. Zar nije glupo da kazem da mi odgovaraju i klinci pa da ih onda odbijam kad me kontaktira tako neka porodica?! I sta mislis kakve su mi sanse da dobijem Boston? Znas nekoga ko je mozda tamo kao au pair?![]()
Bravo,bravo!Cestitam!!
Kada stizes na FL?Ja sam bila u Orlandu prosle godine u avgustu i nazalost mi se nije svidelo.
Hvala Nina!Bilo je ne samo nepodnosljivo vruce,nego mi je onaj njihov vlazan vazduh jako tesko pao.
fortunae:Hvala Nina!![]()
Stizem krajem oktobra.Inace sediste firme je u Orlandu ali ima ogranke po celoj FL i van nje tako da nije sasvim izvesno da cu i raditi u Orlandu.Donekle imam pravo izbora ali zavisi od potreba firme.Ja bih licno voleo Key West ili Miami.Ono sto je bitno je da dolazim,da sam u struci i da je lova dobra.Lokacija moze i da se promeni ali samo u okviru FL.Inace ti si dosla u pogresno vreme,FL i Karibi se tesko podnose u periodu jun-septembar.Cak i lokalci tesko podnose to vreme a tek evropljani.Inace ja vise volim da mi sija sunce cele godine a sa klimom imam dobro iskustvo
S obzirom na blizinu Everglades-a aligatori mu dodju kao kucni ljubimci ali i sama znas da su mnogo opasniji oni na dve noge,narocito u USA tako da je lokacija posve irelevantna po tom pitanju.Veliki pozdrav
![]()
remixremix:ljudi mozel se otici u agenciju cisto informativno da malo ko saznam nes vise o programu a da se nista konkretno ne zavrsava ni dogovara
****Honey_Girl****:Pozz svima na forumu!
Mene interesuje AU Pair u USA - zanima me da li postoji neko ko vec ima iskustva u tome, ko je eventualno vec bio tamo i moze da mi da nekoliko informacija o ovom programu. Ja sam cula da ga kod nas sprovodi agencija Mladost-Turist, ne znam koliko je to sve pouzdano i da li eventualno iza toga stoji neka prevara ili je zaista sve kako je predstavljeno. Jer ako jeste, onda je to zaista jedinstvena sansa za novo iskustvo, mozda i za uspostavljanje vaznih veza i kontakata za dalji zivot... Zanima me jos ako neko zna i da li postoji neka mogucnost da se taj program produzi na 2 godine? Hvala unapred!![]()
*Honey*