pa kazem ti mnogo je sigurnije ici preko agenicja i neophodno je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Irena Bg:Zdravo devojke
Ja sam Irena i putujem za New York 19.marta kao AuPair preko Ayuse.Znam da jos par devojaka putuje samnom,pa bih volela da ih pitam kako teku pripreme za putovanje?I da,ja sam danas bila u Ambasadi i dobila sam vizu-sve je bilo opusteno i brzo,pitanja cista formalnost.
Pa devojke javite se da malo razmenjujemo utiske,a i svakako cemo se druziti u avionu
Pozdrav
zelis da upoznas americku kulturu i malo usavrsis jezik jer ti treba za studiranje kod nas samo tako kazes i np.Goku:Pozdrav ljudi... nisam nov bas ;P pratim ovu temu duze vreme, skupljam informacije i iskustva drugih...
12. marta imam zakazan razgovor za vizu )) Nije mi sve jedno jer sam pre dve godine bio odbijen...
Eto bar da mi pozelite srecu ;P Inace, kao i pre dve godine, idem u posetu tetki i teci u Americi koji su Americki drzavljani....
Ljudi 'ajde neki savet da mi date za razgovor...bio sam pre dve godine ali sam zaboravio sta su me pitali jer utisak odbijanja mi je bio veci...Ustvari ( Irena bg ti si sveze pecena ;P) sta je najbolje da odgovaram, pitanja ce biti tipa "sta ces bre tamo ;P" ili "'Oces da radis nesto i sl."
Pozz ljudi )
Au Pair ti je program razmjene...radis kao babysitter a za uzvrat zivis u porodici tobos malo ucis i to je toGoku:Jes da pratim ovu temu, ali sta je to au pair? Neka razmena studenata...? ^^'
Cao Aleksandra!alexandra_so:![]()
Cao Irena! I ja trebam da idem 19. preko ayuse, samo jos trebam u utorak da obavim intervju u ambasadi i ako sve bude ok vidimo se na aerodromu. Iz agencije su mi rekli za jos dve devojke da idu u istom terminu.
A sto se tice priprema za put, ja jos nista nisam pocela da spremam, kao necu da se izbaksuziram zbog vize. Kako ti stojis na tom planu? Jesi li napisala onaj projekat?
Pozz
Cao pliko!pliko:IRENA ŽELIM TI SREĆU I SVE NAJBOLJE I MOLIM TE DA MI ODGOVORIŠ NA MOJA PITANJCA.
JA SKUPLJAM SADA SVU DOKUMENTACIJU DA SE PRIJAVIM ZA PROGRAM PREKO AYUSE, MENE ZANIMA KAD ODEŠ TAMO NA PROVERU ENGLESKOG ŠTA TE TAČNO PITAJU I DALI JE TO SAMO ONO SA APLIKACIJE AUPAIRCARE INTERVIEW ILI IMA JOŠ NEŠTO.
I KOLIKO SI DUGO ČEKALA NA PORODICU, KOLIKO TI JE POTREBNO BILO VREMENA OD KAD SI SE PRIJAVILA DA IH PRONAĐEŠ, JESU SLI SE JAVLJALI VIŠE NJIH ...
HVALA PUNO
Helloo Sport BillySport_Billy:...pozdrav devojke i srecan put, pa se vidimo u New York-u![]()
Irena Bg:Helloo Sport Billy
Hvala puno i nadam se da cemo se videti !
A sta ti radis,mislim u New York-u ?
ja sam posla cisto da malo probam njihov nacin zivota i da vidim usa a muka?vjeruj mi visa mi je muka bilo ovo nego bilo sta drugo u zivotuGoku:Devojke jedno pitanje... Da li idete u USA da radite da naucite engleski, ili iz slicnih razloga, ili da bi ostali tamo na duze jer su vas "muke" naterale?
Pozdrav
znam momka kojeg su odbili 2 3 puta al mu nije niko kriv kad ima para kao brod i posao je sa 3000$ na sebi znaci obuci se jednostavno...al valjda te nece odbiti nije bitno iako su te prije odbili....mada sad sve zavisi od situacije i odnosa svijeta prema Srbiji jer iz Republike Srpske jako tesko pustaju zbog Ratka Mladica i tamo tih....Goku:eee ma i meni je viza najteza stvar, odnosno tu mi najvise zapinje ^^'
I ja sam razmisljao da idem preko nekih agencija, work and travel programi ali cu probati prvo da dobijem prvu (kazu kada se jednom dobije, posle ide lakse) vizu...
Zaista bih zeleo da vidim usa, pa ko zna mozda jednog dana i da radim nesto... Jer sto kazes te pare za usa su nikakve za njihov standard ali za nas bi dobro dosle ;P
A jel' imas ovde neki posao, studiras... ili zelis tamo da radis cesce?
pozz
ja sma nosila potvrde o imovini i dobro bi bilo da ih ponesespliko:Cao Irena,
hvala ti puno što si mi odgovorila,
U kom gradu ti zivi porodica u New York-u ili i nekom drugom gradu,
sta ti je od papira bilo potrebno za dobijanje vize, da li si student ili zaposlena, ja sam radim nisam više student, pa šta mi je najbitnije.
Da li si možda nosila neke potvrde o imovini tvojoj ili tvojih roditelja i ako jesi, gde si ih podigla u opštini, sudi ili već...
Upravu si što se tiče dece, kada si napisala da su ti se javljali sa troje i više, ima dosta posla i ja nebih nikako prihvatila više od dvoje.
pozdrav!!!!!!!!!!!!!
Nista zato!pliko:Cao Irena,
hvala ti puno što si mi odgovorila,
U kom gradu ti zivi porodica u New York-u ili i nekom drugom gradu,
sta ti je od papira bilo potrebno za dobijanje vize, da li si student ili zaposlena, ja sam radim nisam više student, pa šta mi je najbitnije.
Da li si možda nosila neke potvrde o imovini tvojoj ili tvojih roditelja i ako jesi, gde si ih podigla u opštini, sudi ili već...
Upravu si što se tiče dece, kada si napisala da su ti se javljali sa troje i više, ima dosta posla i ja nebih nikako prihvatila više od dvoje.
pozdrav!!!!!!!!!!!!!
Ja licno idem samo iz jednog razloga-DA NAUCIM JEZIK !Goku:Devojke jedno pitanje... Da li idete u USA da radite da naucite engleski, ili iz slicnih razloga, ili da bi ostali tamo na duze jer su vas "muke" naterale?
Pozdrav