APairCare radi sa AYUSA-om za Srbiju i NiH. Ja sam preko njih.. :-) Bila sam u BHV-u,ali sam odustala (ja sa njima imam posebnu jednu dugu pricu), tako da... Za sada sam zadovoljna.
Gde se ti sad nalazis? Jesu li ti pronasli porodicu? Pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
APairCare radi sa AYUSA-om za Srbiju i NiH. Ja sam preko njih.. :-) Bila sam u BHV-u,ali sam odustala (ja sa njima imam posebnu jednu dugu pricu), tako da... Za sada sam zadovoljna.

Ispricaj nam i ti svoju 
Da li je neko otisao tamo (preko neke nase agencije) i radio par meseci i skapirao da ga smara taj posao? AKo jeste, bas me zanima sta se onda zbiva, da li te vracaju odmah u Srbiju ili koji je fazon...
Jos smo u pregovorima ali ja mislim da je to moja host porodica evo i mene sa novostima, izgleda da sam se dogovorila sa porodicom. To je druga porodica koja je gledala moj profila i prva koja me je kontaktirala, proslo je samo nedelju dana od kako sam zvanicno na programu (Wizantiana/InterExchange)Jos smo u pregovorima ali ja mislim da je to moja host porodica
Javljam vam se kad bude novosti
Moja aplikacija je bila na gledanju, ali me nisu kontaktirali... Posle koliko te je pozvala ta druga porodica?
Blagoo vam se cure! : )
Nadam se da cu i ja uskoro,heh :/
....lmelme odakle ti je obitelj?
Smirena sam nekako sad kad znam da je pocelo polako... 
Kod prve porodice je moj profil je bio 3 dana i nisu me kontaktirali, odmah posle toga poslat je drugoj porodici i oni su me kontaktirali sutradan. Vec 3-4 dana smo u kontaktu. Ja sam cak imala zahtev da to bude NYC i okolina a oni bas i ne vole da devojke imaju takve zahteve...ali eto.
I ja sam postavila nekoliko zahteva (oblast, broj dece i njihov uzrast). Nadam se da to nece otezati pronalazenje porodice... Koliko dece ima tvoja porodica?
A juce sam dobila i mail od devojke koja je pre mene tamo radila i ona ih je bas nahvalila.... pa videcu vec.Moj uslov je bio samo da nije daleko od NYC, za broj dece sam rekla do 3. a uzrast mi nije bitan. Ova porodica ima dva sina. Danas su mi poslali i puno slika, cini mi se da su bas simpaticniA juce sam dobila i mail od devojke koja je pre mene tamo radila i ona ih je bas nahvalila.... pa videcu vec.
I samo da ti kazem da i Karavan i Wizantiana saradjuju sa istom agencijom iz SADa InterExchange - sto znaci da pruzaju iste usluge ali je Wizantiana mnogo jeftinija. Ti znas koliko je tebe kostalo u Karavanu a u Wizantijani program kosta 85$ i kad nadjes porodicu das jos 300$ ali to je depozit koji ti se vrati na kraju..... eto samo da znas

Super je sto imas preporuku od te devojke koja je radila pre tebe! A je l' imas neki rok do kad bi trebalo da se odlucis da li prihvatas ili ne? I da li su te isto obavestili mail-om pre nego sto te je porodica kontaktirala?
Ja sam se dvoumila izmedju Karavana i AYUSA-e... a Wizantianu mi nisu preporucivali!? Vidim i ja sad da je procedura potpuno ista, ali sta je tu je! Samo da mi nadju porodicu!![]()
Jeeeeeeeeee,konacno neko da dolazi:-))))Wayne, New Jersey
Prijavila sam se jos u septembru i u agenciji su mi rekli da cu biti u proceduri za 2 do 3 nedelje.. Confirmation mail mi je stigao tek 2. novembra. Bila mi je aplikaciji u jednoj porodici.. Od tad nistaPrvo su mi poslali mail i pitali me da li hocu da popricam sa njima. Ja sam im odgovorila kad mogu da me zovu pa su me onda i zvali i pricali smo sat vremena. Ja se vec jesam odlucila da bih isla kod njih....A kad ce to biti definitivno-ne znam, valjda kad oni odluce. Ja ne bih nista da forsiram posto imamo ok komunikaciju. Koliko mogu da procenim mislim da ce mi biti dobro kod njih, a 100% nikad ne mogu biti sigurna. Evo sad im sastavljam mail-trazili su mi da im napisem jos nesto o sebi......ne znam ni sama sta vise da im pisem. Sve sto sam znala i umela sam ispisala u celoj aplikaciji. Ali evo sad moram jos nesto da iskomponujem.![]()
Od kad si ti zvanicno prihvacena na program?

Jeeeeeeeeee,konacno neko da dolazi:-))))
E,samo da znas da ti je lakse i blize doci na Manhattn iz New Jersy--a,nego recimo sa Long Islanda.
Ja sam u NY,Long Island,al dosta vremena sam provela u New Jersy i mnogo je lakse.Tako da-UZIVAJ.
)))) i najpre sto mogu da odem je 10. januar. Koliko sam mogla da ih procenim cini mi se da su jako fini ljudi.......joooj nadam se da nisam pogresila. Prijavila sam se jos u septembru i u agenciji su mi rekli da cu biti u proceduri za 2 do 3 nedelje.. Confirmation mail mi je stigao tek 2. novembra. Bila mi je aplikaciji u jednoj porodici.. Od tad nista![]()
daaaaa, oni to razvuku..... meni su rekli da cu confirmation cekati od 2 dana do 2 nedelje, pa kad je proslo 2 nedelje onda sam morala da intervenisem. Pa sam zvala i InterExchenge i ove u Wizantiani i svi se nesto kao pravdaju niko nije kriv, ali je onda moja aplikacija prosla sutradan.... Tako da znas da se niko nece zauzeti za tebe koliko ti sama. A sto se tice porodica...ne znam, menu su rekli da mi je dobra aplikacija i da sam dobar kandidat. Posto sam ja vec bila dva puta za Ameriku na Work&Travel programu. Imam i dva pisma preporuke iz dve dobre Americke kompanije pa sam i to prilozila... Rekli su mi odmah da cu siguro brzo naci porodicu i eto to se i desilo
Javljam vam dalje sta se dogadaja
nestrpljiva sam 
Javi kako je sve proteklo i sta te ceka dalje! 
Jeeeeeeeeee,konacno neko da dolazi:-))))
E,samo da znas da ti je lakse i blize doci na Manhattn iz New Jersy--a,nego recimo sa Long Islanda.
Ja sam u NY,Long Island,al dosta vremena sam provela u New Jersy i mnogo je lakse.Tako da-UZIVAJ.
))
)) PozdravEvo sad sam dobila mail od host mame i kaze da ce me danas zvati host tata, posto sa njim jos nisam pricala. Kaze da ce javiti agenciji da smo mi match)))) i najpre sto mogu da odem je 10. januar. Koliko sam mogla da ih procenim cini mi se da su jako fini ljudi.......joooj nadam se da nisam pogresila.
Tebe nesto manje ima na forumu od kad si otisla. Pisi nam svoja iskustva, kakva ti je porodica, kakva su deca, kako se snalazis?

Devojke
Jos 13 dana i ja putujem
Pocela trema da me hvata polako![]()