AU pair in USA

A neznam sta mi nije u redu,ako nije.jer sam sve dobro ispunila,stavila slike,pismo obitelji,vozacki,zdravstvenu potpisano od doktora,a ma bas sve :/ i jos mi se nitko nije javio od 8mj od kad sam usla u sustav. Primljena sam u program jer mi je rekla ta uz agencije da je sve okay i da je sa aplikacijom sve u redu i da je i njoj cudno zasto mi se jos nitko nije javio,da inace cure nadu u roku 1mj obitelj,a ja nisam dobila ni 1 mail,ponudu od kad sam usla u sustav. To je agencija ova: https://www.myaupairinamerica.com/login.html :S
I sada sam poslala dokumentaciju u InterExchange preko BHVa nadam se da ce biti nesto od svega toga,bas sam tuzna :(

jaoo...U BHV-u ces se nacekati...I ja sam kod njih pa sam na putu da odustanem i promijenima agenciju.Do sada sam popunila vise aplikacija i stalno traze nesto novo.Bila sam taman u procesu spajanja sa super porodicom u junu i oni prekinuli saradnu sa Cultural Care pa im je onda trebalo par mjeseci da nadju novu agenciju..pa sam ispunjavala za njih sve ponovo i kad sam im to predala nakon dva mjeseca mi salju novu aplikaciju da ispunim...eeee sad vise nemam zivaca.nadam se da ces ti imati vise srece sa njima :)

Da tako je identicno kod mene bilo,zato mi se sve oduzilo od 2mj. I meni su bili javili da su prekinuli suradnju sa Cultural Care,al u meduvremenu ja sam se prijavila u ovu agenciju https://www.myaupairinamerica.com/login.html i s tom agencijom sam u sustavu od 8mj i ni jedan mail nisam dobila od ni jedne obitelji,pa sam nazvala opet BHV da vidim dali su stupili u suradnju s nekim,pa sam ispunila aplikaciju za InterExchange i sada za par dana bi trebala uci u sustav. Neznam,sve mi to ide nekako sporo. :/

konacno je jedna porodica dobila moj profil. Kod njih je moj profil do ponedeljka i mozda ce mi se javiti ako im se dopadnem imaju dve cerkice od 3.8 i 1.5 godina. Ne znam da li ce mi se uopste javiti ali nesto se dogadja ))))) Nije bas blizu NYC kako sam trazila, nego je Clarksburg, MD sto je bilze Washingtonu DC ali dobro...

U InterExchangeu je takav princip. Kad udjem u sustav, moj profil u svakom momentu moze da gleda samo jedna porodica. Moj profil je kod svake porodice 3 dana, ta porodica za ta 3 dana moze da mi se javi a i ne mora. Posle ta tri dana ako se ne dopadnem toj porodici moj profil ide u drugu porodicu i sve tako dok ne nadjem mach.

Aha,pa to je bas super! Jedva cekam da i ja udem u sustav : )
A tebi jave preko maila ko trenutacno gleda tvoj profil? ili? Jel imas ti kakavo korisnicko ime i pass da udes na tu str i vidis svoj profil ili nesto slicno?

Poslednja izmena:
Agencija iz Amerike obavesti moju agenciju i oni onda meni jave kod koga je moj profila. To koliko sam razumela nece da radi svaka agencija. Nego ti nista ne jave i ti samo zavoni tel i ti ne znas ko te zove. A neke agencije imaju i neki program/sajt gde se ulogujes pa vidis ko ti gleda profil. Raspitaj se kako je u tvojoj agenciji

Xej,
pa niste same na forumu,i ja sam tu negdje u okolini;-)
Nego,izgleda da je neka kriza sa porodicama:-P
Moja drugarica takodje ceka da nadje porodicu i slabo da se ko i javlja.
Ja sam takodje preko InterExchange,al sam vec u Americi:-D
Nikako mi se ne svidja njihov sistem jer se jako malo porodica javlja,
Ja bih od srca preporucila neke druge,jer se kod drugih agencija javi i po 5-6 porodica u toku mjeseca:-P.
Djevojke srecno i samo opusteno;-)
By the way nekoj od djevojaka sam rekla za porodicu ovdje,al oni su preko Cultur Care:-)

Joj blago ti se... u kom si gradu??
Koliko ti je trebalo da nades obitelj,evo ja sam i preko MyAuPairInAmerica i od 8mj mi se nije javila ni jedna oobitelj,sada sam odlucila i u InterExchange,pa da vidimo sta ce da bude od svega toga. Inace imas koji savjet koja agencija bi bila bolja? ili nesto sl. :/ jer ja sam vise ocajna sve mi se to oduzilo od 2mj 2010god. :S a ja mislim da je to stvarno too much! :/

Joj blago ti se... u kom si gradu??
Koliko ti je trebalo da nades obitelj,evo ja sam i preko MyAuPairInAmerica i od 8mj mi se nije javila ni jedna oobitelj,sada sam odlucila i u InterExchange,pa da vidimo sta ce da bude od svega toga. Inace imas koji savjet koja agencija bi bila bolja? ili nesto sl. :/ jer ja sam vise ocajna sve mi se to oduzilo od 2mj 2010god. :S a ja mislim da je to stvarno too much! :/

Ja sam u New York-u.
Znam za jednu agenciju,mislim da je AuPair Care,al nisam sigurna(provjerit cu ovu informaciju),preko nje je dosla jedna drugarica i njoj se javilo oko 13 porodica za tri mjeseca;-P
Aj provjerim detalje,pa javim:-D

Ma meni je ovdje extra.Porodica je fantasticna,volim i ja njih-vole i oni mene.Bas mi je super.Nemam na sta da se pozalim.Zahvaljujuci njima nemam homesick,jer su mi kao moja porodica:-D
Sto se stice agencije to je AuPairCare kao sto sam i napisala.Srecno girls:-)

A bas mi je drago da ti je super : )
...u tu agenciju sam se probala regisrirat,ali mi kaze da nemogu jer se ne spaja s nikim ovdje u Hrvatskoj :/ steta :(
morat cu cekati,jedino mi to jos preostaje :/

Devojke i ja sam tu :) pratim forum i dalje.
U petak mi je zakazano u ambasadi za vizu, pa cu vam javiti kako je proslo :sad2: , ako sve bude :ok: onda putujem 6.12. :bye: Porodica u koju idem mi se i dalje cini super ali videcu kad odem kako stvarno stoje stvari.
Ako mene pitate Ayusa je najbolja, ja sam u toj agenciji i prezadovoljna sam. Mogu vas gledati vise porodica istovremeno, obavesteni ste uvek kada neko gleda vas profil, saznate nesto o toj porodici ( gde zive, koliko dece imaju, kog uzrasta, sta ocekuju od vas, da li imaju ljubimce i tako to...), i oni vam se uvek obrate mejlom kada ce vas zvati-sto je super.
Poz za sve na forumu :heart:

a bas super : ) ti putujes u Massachusetts jel?
ja sam se prijavila sada u Ayusa agenciju u Beogradu : D vidit cemo dal cu biti primljena posto sam iz Hrvatske :)
Nadam se da hocu.

Poslednja izmena:
I ja sam se prijavila preko Ayuse iz BG :) Jos nisam poslala se dokumente,u toku sedmice cu...Cine se stvarno ok,Milena je super i jako profesionalna.Sad stvarno zalim vrijeme koje sam izgubila sa BHV-om,trebala sam i ranije da se prijavim preko Ayuse.
Mislim da bi pocetkom decembra trebalo da budem primljena u program Au pair Care agencije iz USA,tako mi je Milena rekla :)

Back