da vas pitam,jeste vi kupili koje poklone obitelji kada ste odputovali...ako jeste pliz help sta da kupim :S nemam ideje a glupo mi otic prazni ruku![]()
Hej, jesi li vec pronasla porodicu? Kako je tekao proces?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vas pitam,jeste vi kupili koje poklone obitelji kada ste odputovali...ako jeste pliz help sta da kupim :S nemam ideje a glupo mi otic prazni ruku![]()
Zanima me koja je po vasem misljenju najbolja agencija kod nas(u beogradu) i najbrza,tj sa kojom imam najvise mogucnosti...Htela bih oko nove godine da odem ako ima sanse,pa ako mozete preporucite mi neku
))Ja sam preko Karavan travel-a,a bit cu u NY-Garden City.
Ne brini propricat ces sama kada te porodica pozove;-)To je valjda sve u glavi
Mene kada su zvali ja pricala kao nikada u zivotu,ne znam ni danas sta mi je bilo![]()

Kanjuska htela sam da te pitam koliko si cekala od prijave do pronaska porodice u Karavanu?

Da li neko zna nesto o Winchester, Massachusetts? Kakav je grad i to, da li ce mi biti dosadno ako odem tamo? Porodica ima troje dece
(6, 4, i 1 god), mama je Srpkinja (sto mi po malo i odg zbog jezika) a otac Amer. Skroz su ok i imala bi slobodne vikende a i petak ponekad
jedino me brine ovo TROJE DECE
Stvarno ne znam sta da radim, ko ima malo vise iskustva sa ovim neka pise a i ostali naravno svoje misljenje
Hvala vam unapred 
Evo i mene sa novostima![]()
Pocele su mi se ljavljati porodice i imam jednu oko koje se dvoumim pa mi treba mala pomocDa li neko zna nesto o Winchester, Massachusetts? Kakav je grad i to, da li ce mi biti dosadno ako odem tamo? Porodica ima troje dece
(6, 4, i 1 god), mama je Srpkinja (sto mi po malo i odg zbog jezika) a otac Amer. Skroz su ok i imala bi slobodne vikende a i petak ponekad
Stvarno ne znam sta da radim, ko ima malo vise iskustva sa ovim neka pise a i ostali naravno svoje misljenje
Hvala vam unapred
![]()
Eji pa evo ja mislim da su ti to super uvjeti definitivno mislim da nisi mogla potrefiti bolje. Ja znam jednu curu iz Pule koja je isla bas u Massachusetts pa evo dodaj je na fejs ime Sara Smith mislim da ce ti ona najbolje znati reci kako sta se tice okoline i grada i svega toga. Ona je tami vec oko 3mj.
Jesi vec primila poziv od te obitelji ili samo mail dobila? Preko koje agencije si ti?
. Oni se meni cine skroz ok, dozvoljavaju izlaske, imacu auto, svaki vikend je moj i ako hocu mogu da putujem. Bukvalno ispunjavaju svaki moj zahtev, samo se meni ne svidja sto tamo stalno pada kisa i zima je bas duza. I dalje ne mogu da se odlucim, brine me kako cu se snaci s troje dece 
Ja sam preko Ayuse iz BG-a. Porodica me zove svaki dan, bas su zainteresovani za mene. Oni se meni cine skroz ok, dozvoljavaju izlaske, imacu auto, svaki vikend je moj i ako hocu mogu da putujem. Bukvalno ispunjavaju svaki moj zahtev, samo se meni ne svidja sto tamo stalno pada kisa i zima je bas duza. I dalje ne mogu da se odlucim, brine me kako cu se snaci s troje dece
![]()
Mozda mi nije nesto dobro kod aplikacije ili neznam,ali bas sam tuzna :/Pa ja vjerujem da ces se snac,mozda u pocetku ti nece biti lako dok se ne uhodas. Kazem ti nemoj propustiti tako dobru priliku...jer ne vjerujem da ce ti itko ponuditi vise tako dobre uvjete,a bzvz ti ako i nades nekog sa 2 djece zabranjuje sve ostalo...biti ces jos vise opterecena nego sa 3 djece,razumijes? Kada te zovu pricas s njima na eng ili srpski??
Jao ja sam jos uvjek u sustavu :/ vec 2mj nisam dobila jos uvjek niti jedan mail ni pozivMozda mi nije nesto dobro kod aplikacije ili neznam,ali bas sam tuzna :/
Proveri ti to.Pricamo na srpskomPa najverovatnije cu ih prihvatiti. Meni to jako cudno sto ti se niko nije javio toliko dugo. Meni je trebalo negde oko pola mececa od ulaska u program da mi se javi neka porodica a onda za nedelju dana su mi se javile tri
Proveri ti to.
Cao svima ja sam nova na forumu
moj trenutni status je da sam predala sve papire i cekam da mi jave da je sve ok......pa da mi se javljaju porodice....
KANJUSKA, imam par ptanja za tebe posto i ja idem preko InerExchanga (ali ne preko Karavana nego Wizantijane-saradjuju isto kao i Karavan sa IE iz NY ali su mooogo povoljniji) Ja zelim da dodjem samo ako mogu da nadjem porodicu koja zivi u NY city-u ili okolini (par sati voznje od NY). Pa me, ako znas, da li ima porodica koje traze devojku?
Pozdrav
Pocele su mi se ljavljati porodice i imam jednu oko koje se dvoumim pa mi treba mala pomocDa li neko zna nesto o Winchester, Massachusetts? Kakav je grad i to, da li ce mi biti dosadno ako odem tamo? Porodica ima troje dece
Hvala vam unapred
![]()

Hvala vam unapred
![]()

Zamro forum totalno 
ja jos uvjek cekam obitelj i to od 2mj 2010god sve mi se to nekako oduzilo,polozila sam vozacki samo zbog ovog,pauziram godinu radi ovog i eto nema nista...neznam vise sta da radim...ubija me to cekanje! Svaki dan provjeravam mailove 1000 puta na dan,tj ni ne zatvaram postu po cjele mi dane otvorena u nadi da mi se neko javi,jer stvarno to zelim. Cak sam se prijavila na par stranica online sta je ni nije sigurno jer se ne ide preko nikakvih agencija,totalno sam ocajna! 
da daaaaa (wizantiana)
Preko koje si agencije? Vjerovatno ti nesto nije ok sa aplikacijom..provjeri ti to,mozda nisi ni primljena u program