AU pair in USA

Evo nesto za muske clanove forume koji zele u USA kao aupair.

Ne znam jeste li pokusavali ovaj metod, preko stranice greataupair.com
Stranica nije losa, ima jako puno porodica, ali i aupair-a, i ima porodica koji traze iskljucivo muskarca. Mozete pokusati, nikad se ne zna, ima npr. dosta gay parova, ne znam na sto ste sve spremni, ali nekih opcija ima

Ako se svidite jedno drugom mozete pitati porodicu da se uclani u vasu agenciju, ili ako zelite ili imate nekoga ko bi provjerio porodicu tamo u Americi, mozete otici i bez agencije

Taj sajt ne da samo koriste devojke, vec ga koriste i agencije koje vrbuju porodice. To znam da je radila ova druga agencija u kojoj sam ja bila, Au Pair in America. Sajt je dobar, ja sam ga koristila, ali nisam imala previse uspeha zato sto su porodice precesto neozbiljne za bilo koji poduhvat. Oni zele curu koja je u USA vec ili neka slicna prica. Mada, naravno ima i onih koji idu preko agencije. Ja sam bila i clan sajta, mogla sam im videti brojeve telefona, adrese, zvala sam ih, pisala, ali jedan u 15 njih mi je odgovorio. To je moje iskustvo, ne mora da znaci da ce biti i vase. U svakom slucaju, vredi probati.

Hvaaaaaaaaaaala tiiiiii!!! :D :D Nadam se da ce sve biti kako treba! U kontaktu sam sa porodicom, cine mi se i dalje da su fini, a veoma uskoro imacu prilike u to i da se uverim. Sutradan, nakon mog dolaska u Atlantu, imam cluster meeting i tu cu upoznati sve devojke i naravno, moju lokalnu koordinatorku. Plasim se kako cu se snaci u enegleskom, a za sve ostalo se ne plasim. :)

Ma nema brige za engleski, nisi ni svesna koliko znas dok ne dodjes u tu situaciju kada moras, jel nema drugog nacina da se sporazumes, reci same idu. Kazem ti iz iskustva, iznenadices samu sebe koliko znas.. Obavezno se javi, da znamo kako ti je. Srecan put i sve naj.. :)

Izvinjavam se sto nisam pisala.. Nisam imala kada..
Proslo je mesec dana kako sam ovde i zadovoljna sam zaista..:D Lepo su me prihvatili roditelji i decica,upoznala sam okolinu i lepo se snasla.. Uklopila sam se u svoje obaveze,znam sta se ocekuje od mene..Jedino, mada mene to ne brine uopste, ali primetila sam da su devojke koje su duze ovde dosta hladne i nedruzeljubive..
Veliki pozdrav svima!!!!:)

Nisam cula jos da agencija sacekuje devojke, ali sve je moguce. Ne secam se cak da je lino lada pisala nesto o tome. U svakom slucaju, ne ceka me niko, ali imam taksi koji mi je preporucen od strane agencije.

Mene su sacekali ljudi iz agencije preko koje idem i obezbedjen mi je bio prevoz do hotela gde sam imala obuku.. Stvarno je sve bilo organizovano na nivou, perfektno, nemam sta lose da kazem..

Draga Nataly,
Zelim ti srecan put! Da ti porodica u koju ides bude onakva kakvom se predstavila, da nemas nekih neprijatnih iznenadjenja i naravno da se dobro uklopis, a onda ti ostaje samo da uzivas!!!
:)

:brus:
Ljudovi!!!!!!!! Evo novosti kod mene.... Odo ja u rematch!!!! Od sutra sam opet na tržištu...
Ne mogu u ovom New Hampshiru živjet... Ne mogu živjet sa đukelom koja skače po kuhinjskim elementima i ždere sve šta nađe... Ne mogu živjet u smradu i neredu! Svaka čast svima, al čeka mene negdje nešto bolje... Sigurna sam! Nema straha... Idemo dalje... :super:

A jooooj! :(Pa sta to bi??? Kako nisi znala da postoji pas u kuci??? Nije mi jasno..
Imas li neku rezervnu porodicu?
Uz tebe sam!!!

Evo novosti i od mene. Spojila sam se sa porodicom, iz San Rafaela, California. Imaju dvoje djece-2 i 4 godine. Cine se fini naravno, u suprotnom se ne bi spojili :))
Stvarnost cu vidjeti 08.02.2010. kada letim na obuku.

Pozdrav, i sretno svima :)

Evo novosti i od mene. Spojila sam se sa porodicom, iz San Rafaela, California. Imaju dvoje djece-2 i 4 godine. Cine se fini naravno, u suprotnom se ne bi spojili :))

Hahahaha tacno kada ja zavrsavam sa ovom porodicom, i tacno godina kada sam ja dosla u Ameriku :)
Sretno :)

CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnogo mi je drago! :D :D

E, pa devojke i momci, rekoh najpre da sama sebi pozelim dobrodoslicu u USA. :) Evo me u hotelu New Yorker. Stigla sam oko 6 pm jer smo mnogo putovali od aerodroma do hotela. Tj.putovali smo skoro 2h jer je bila velika guzva. Let je bio fantastican, kako do Minhena tako i do NY, bez kasnjenja i zakazivanja. Mnogo sam umorna, ali mnogo, tako da necu sada pisati detalje i impresije. Sve u svemu, sve ovo deluje mi kao u snu, mnogo se lepo osecam i uzbudjena sam.

Veliki pozdrav iz New Yorka!!!!!!! :heart:

Cestitam!!!! Svaka cast!!! :klap:Jos Kalifornija.. :klap:
Decak i devojcica? Ili???
Iskoristi preostalo vreme da se sto bolje upoznate, to mnogo znaci, veruj mi.. Dopisujte se, saznaj sto vise o njima.. Tako sam ja radila i do sada mi je sve ok i nista me jos nije iznenadilo, lepo mi je..
Pozdravljam te i izuzetno mi je drago zbog tebe!!!
:bye:

CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnogo mi je drago! :D :D

E, pa devojke i momci, rekoh najpre da sama sebi pozelim dobrodoslicu u USA. :) Evo me u hotelu New Yorker. Stigla sam oko 6 pm jer smo mnogo putovali od aerodroma do hotela. Tj.putovali smo skoro 2h jer je bila velika guzva. Let je bio fantastican, kako do Minhena tako i do NY, bez kasnjenja i zakazivanja. Mnogo sam umorna, ali mnogo, tako da necu sada pisati detalje i impresije. Sve u svemu, sve ovo deluje mi kao u snu, mnogo se lepo osecam i uzbudjena sam.

Dobro nam dosla!!!!! :klap:
:super:

Konacno si odletela.. :) Drago mi je sto je sve proslo ok. Javi se kad stignes u porodicu da nam pricas utiske o svemu.. Veliki pozz..

Molim vas za malu pomoc...

Dakle cula sam se s jednom obitelji židova, jevreja, kako god ih vi zovete! Ima li mi itko ista reći u vezi njih... Ici ili ne ici u tu obitelj? Svjesna sam da se razlikuju i da ne mogu znati kakvi su dok ne odem tamo i ne pocnem zivjet s njima...
Sutra cu opet morat razgovarat s tom glavnom u agenciji da je pitam jel ima jos koju obitelj i pricuvi!:confused:

:brus: Oleeeee!!!! Uzivaj kolko god mozes s curama!!!!

Dragi moji zelim da vas pozdravim i zazelim svima sve najbolje u okviru ovog programa i van njega.Ja sam zavrsila s ovim programom kao au pair jos prije mjesec dana i sada slavim dobitak studentske vize i moj produzetak ostanka ovdje u Americi.Ipak sve na kraju ima sretan zavrsetak.

Pozdrav!!!!!

Evo nesto za muske clanove forume koji zele u USA kao aupair.

Ne znam jeste li pokusavali ovaj metod, preko stranice greataupair.com
Stranica nije losa, ima jako puno porodica, ali i aupair-a, i ima porodica koji traze iskljucivo muskarca. Mozete pokusati, nikad se ne zna, ima npr. dosta gay parova, ne znam na sto ste sve spremni, ali nekih opcija ima

Ako se svidite jedno drugom mozete pitati porodicu da se uclani u vasu agenciju, ili ako zelite ili imate nekoga ko bi provjerio porodicu tamo u Americi, mozete otici i bez agencije

OK !
Manje - vise o programu aupair znam dosta ali ja za taj program ne mogu da apliciram zbog starosne granice jer sam pre neki dan napunio 33 godine. I pored toga zelja mi je da odem preko bare bar na neko vreme, kao i mnogi sa ovih prostora da idem kao turista ne mogu zbog para pa sam mislio ukoliko postoji neki drugi program ili nacin da se ode okacite to na forumu. Naime ja sam pokusao da odem preko programa kulturoloske razmene (ACE), na nesrecu upao sam u zamku prevaranata te sam to stavio na ovaj forum kao upozorenje ostalima. Posto pouzdano znam da iduce godine nece biti H2B viza za Srbiju zaista ne znam na koji nacin bih mogao za USA, za ovu godinu je kasno ili mozda nije? POMOZITE !!!

Dakle cula sam se s jednom obitelji židova, jevreja, kako god ih vi zovete! Ima li mi itko ista reći u vezi njih... Ici ili ne ici u tu obitelj? Svjesna sam da se razlikuju i da ne mogu znati kakvi su dok ne odem tamo i ne pocnem zivjet s njima...
Sutra cu opet morat razgovarat s tom glavnom u agenciji da je pitam jel ima jos koju obitelj i pricuvi!:confused:

Moje misljenje !
Ja sam Srbin i pun mi je vise k**** podela na rasnoj i verskoj osnovi, u svakom zitu ima kukolja pa verovatno i medju njima ali nemoj da te to spreci da ne odes na program (jedino ako nisi potajni nacionalista) i ako jesi barem nemoj to da ispoljavas.
Ne kazem ja da sada trebas da se zalices u tu porodicu, raspitaj se, proveri ranija iskustva devojaka u svakom slucaju uvek ce biti nesto sto ce da ti smeta: pas, macka, razmazeno dete, ruzni roditelji...ali gledaj da to ne bude versko opredeljenje jer ce oni tvoje verovatno postovati ili te nece uopste prihvatiti.
Srecno :super:

Cestitke i tebi devojko, uspela si, okreni se oko sebe i pogledaj pa to je NY.
Ja ti zelim puno zdravlja,srece i naravno greencard !!! ;)

...ako su reformisti, tj reformisani jevreji (veliki broj njih u US jesu), onda neces imati nikakvih problema....Ako su Ortox onda ti preporucujem da izbegavas....ne na rasnoj niti nacionalnoj osnovi nego zbog veliki kulturoloskih razlika ....

...ako su reformisti, tj reformisani jevreji (veliki broj njih u US jesu), onda neces imati nikakvih problema....Ako su Ortox onda ti preporucujem da izbegavas....ne na rasnoj niti nacionalnoj osnovi nego zbog veliki kulturoloskih razlika ....

lino lada,
Dobar savet iz prve ruke, covek je tamo, srece ih, druzi se sa ljudima koji ih poznaju, jos par ovakvih saveta i bice ti lakse da odlucis !!! :bye:

Moje misljenje !
Ja sam Srbin i pun mi je vise k**** podela na rasnoj i verskoj osnovi, u svakom zitu ima kukolja pa verovatno i medju njima ali nemoj da te to spreci da ne odes na program (jedino ako nisi potajni nacionalista) i ako jesi barem nemoj to da ispoljavas.
Ne kazem ja da sada trebas da se zalices u tu porodicu, raspitaj se, proveri ranija iskustva devojaka u svakom slucaju uvek ce biti nesto sto ce da ti smeta: pas, macka, razmazeno dete, ruzni roditelji...ali gledaj da to ne bude versko opredeljenje jer ce oni tvoje verovatno postovati ili te nece uopste prihvatiti.
Srecno :super:

ja sam vec u americi!!! samo sam u rematchu! al evo... odleprsali su... rekla sam im da ih necu! :)))

Back