Nataly_B
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
Evo nesto za muske clanove forume koji zele u USA kao aupair.
Ne znam jeste li pokusavali ovaj metod, preko stranice greataupair.com
Stranica nije losa, ima jako puno porodica, ali i aupair-a, i ima porodica koji traze iskljucivo muskarca. Mozete pokusati, nikad se ne zna, ima npr. dosta gay parova, ne znam na sto ste sve spremni, ali nekih opcija ima
Ako se svidite jedno drugom mozete pitati porodicu da se uclani u vasu agenciju, ili ako zelite ili imate nekoga ko bi provjerio porodicu tamo u Americi, mozete otici i bez agencije
Taj sajt ne da samo koriste devojke, vec ga koriste i agencije koje vrbuju porodice. To znam da je radila ova druga agencija u kojoj sam ja bila, Au Pair in America. Sajt je dobar, ja sam ga koristila, ali nisam imala previse uspeha zato sto su porodice precesto neozbiljne za bilo koji poduhvat. Oni zele curu koja je u USA vec ili neka slicna prica. Mada, naravno ima i onih koji idu preko agencije. Ja sam bila i clan sajta, mogla sam im videti brojeve telefona, adrese, zvala sam ih, pisala, ali jedan u 15 njih mi je odgovorio. To je moje iskustvo, ne mora da znaci da ce biti i vase. U svakom slucaju, vredi probati.

Pa sta to bi??? Kako nisi znala da postoji pas u kuci??? Nije mi jasno..
Pa sta to bi??? Kako nisi znala da postoji pas u kuci??? Nije mi jasno.. 

Jos Kalifornija..
Jos Kalifornija..