Drage devojke i momci,
evo i ja konacno da se oglasim sa konacnim novostima! Danas sam dobila vizu! Osecam se fantasticno i ne znam kako cu izdrzati jos mesec dana do polaska. :-D
Posto sam imala zakazno odmah na 8:30h ujutru, bila sam deveta po redu i iz ambasade sam izasla vec u 9h. Spetljala sam se nesto oko ona prva dva saltera, ali na trecem najbitnijem, bilo je sve gotovo savrseno. Pitanja koja su mi bila postavljena su: zasto zelim biti au pair, da li sam cuvala vec decu do sada, koliko dece cu cuvati u USA, sta radim ovde (posto sam zaposlena) i sta cu raditi kada zavrsim program. To bi bilo to...
Imala sam uzasnu tremu, medjutim kada sam stala pred nju, sve je bilo kao rukom odneseno. Zato, sve devojke koje cete ici u ambasadu, nemojte da se brinete i imate jaku tremu jer vi zastupate sami sebe. Zelite u USA, imate dokaze, imate iskustva, znate sta radite. Pravo u oci gledas i samouvereno govoris.
Ako neko ima bilo kakva pitanja, moze na pp ili ovde, rado cu odgovoriti. Ali vise toga, za nekih mesec dana ;-)
CESTITAM

Sada fino provedi ovaj mjesec dana, a on ce proletjeti jaako brzo, i ti vec kreces

Pozdrav
juce je otisla jedna, danas vec ima novu na profilu, sa long islanda, 2 djece, drzimo fige da se ovi jave.. nebitno, poenta je da je porodica stvarno jako puno.