gost 307154
Početnik
- Poruka
- 34
Devojke gde ste nestaleeeeeeee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, i mene raduje da se okupila nova ekipaSuper je sto se pojavila citava nova ekipa da podelimo iskustva.
Muskarci nisu trazeni koliko devojke, ali naravno mogu i oni. Samo se trebas dosta ranije prijaviti i napraviti dobru aplikaciju. Srecno i puno pozdravaKako je muskarcima na AuPair programima? Pozdrav!
Evo i ja da se javim. Pozdrav svima na forumu.Ja bih da idem na jesen, verovatno u oktobru. Odabrala sam Ayusu i pocela da super sporo spremam prijavu. Super je sto se pojavila citava nova ekipa koja ide sada, pa cemo moci da podelimo iskustva.
od cega da pocnem. medjunarodna vozacka? lekarsko? video? ocigledno mi treba pomoc, pa ako je neko raspolozen, bicu mu veoma veoma zahvalna.
Mozes uraditi video (sto kreativnije to bolje), sastaviti lepo pismo o sebi koji ce spadati u deo aplikacije, vozacku takodjer sredi, slike sa decom itd..
Lekarsko se ja mislim radi kada agencija kaze, evo micika17 je to odradila![]()
evo aktivirala sam se konacno, sakupljam ideje za video, gledam sta su druge cure radile. za pocetak, od mene dovoljno![]()
Drage moje,ja sam danas konacno predala svoju aplikacijui od ponedeljka trebam da budem u programu.
![]()
Devojke,da li ste cule da neko ne prodje psiho test?A da taj neko sam ja,danas mi je stigao mail od devojke iz Ayuse da su odbacili moju aplikaciju jer nisam prosla psiho test.U totalnom sam haosu,jer se tome nisam nadala.Neki savet devojke da li imate da mi date?
MOLIM? a, cek cek, a onih 585 dolara si im vec uplatila i sad sta? ne vracaju ti ih?Devojke,da li ste cule da neko ne prodje psiho test?A da taj neko sam ja,danas mi je stigao mail od devojke iz Ayuse da su odbacili moju aplikaciju jer nisam prosla psiho test.U totalnom sam haosu,jer se tome nisam nadala.Neki savet devojke da li imate da mi date?