AU pair in USA

Dragi moji, zakazan mi je razgovor u ambasadi u ponedeljak 28. septembra.. Imam tremu jako veliku.. Razmisljam sta bi sve mogli da me pitaju :think: Ako neko nesto zna, lepo bi bilo da napise..
Ja sam obavestena o onim uobicajenim pitanjima tipa zasto ides u U.S. i tako to..
Pozdrav!!!!!

:super:
Ninaaa!!!! Bravoooo... Nista ne brini.... Na kraju ces se smijati zasto si se brinula bezveze!!! Rekoh ti zadnji put da je sve normalno, nema nikakvog straha...
Jesi doznala kad tocno letis... Jel se vidimo? :whistling:

Ninaaa!!!! Bravoooo... Nista ne brini.... Na kraju ces se smijati zasto si se brinula bezveze!!! Rekoh ti zadnji put da je sve normalno, nema nikakvog straha...

Hvala lino lado!!! Nadam se da ce sve biti u redu! Samo opusteno..
Nisam jos saznala u koje vreme mi je let, nadam se da cu uskoro i to znati!
Veliki pozdrav!:)

topla voda?? ne mogu da vjerujem. koliko si vec tamo, u kojoj drzavi si? da li si promjenila tu porodicu?
a preko telefona su zvucali divno??

preko tel svi zvuce fino.....sada imam toplu vodu,ali kupatilo delim sa psima......zvuci smesno.alo nije ni najmanje.....da ne pricam o drugim uslovima.....nisam promenila porodicu jos,ali cu uskoro..evo sada ih upravo slusam kako se svadjaju,a to inace cest,cesto rade i to mozda jeste normalno,ali ja nisam navikla da zivim u kuci punoj histericnih ljudi...jednostavno nema se mira...a to nije dobro...

DOBILA SAM VIZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D
Imas pravo uopste nije bilo strasno, stavise sad shvatam da sam nepotrebno brinula :lol:
Pitala me je zasto idem, kakvi su mi planovi kada se vratim i koliko mi je ispita jos ostalo..
Ja sam jos pricala o mojoj host porodici i stvarno je sve bilo sjajno..
Jos nisam dobila kartu, pa ne znam jos nista o letu, cim saznam javljam!
Veliki pozdrav! Hvala mnogo! :hvala:

preko tel svi zvuce fino.....sada imam toplu vodu,ali kupatilo delim sa psima......zvuci smesno.alo nije ni najmanje.....da ne pricam o drugim uslovima.....nisam promenila porodicu jos,ali cu uskoro..evo sada ih upravo slusam kako se svadjaju,a to inace cest,cesto rade i to mozda jeste normalno,ali ja nisam navikla da zivim u kuci punoj histericnih ljudi...jednostavno nema se mira...a to nije dobro...

Nije smesno ni najmanje nego je strasno!
Ne mogu da verujem kakvi su to ne-ljudi.
Menjaj porodicu ako ikako mozes, sigurno ces dobiti neku bolju od ove.

Imas pravo uopste nije bilo strasno, stavise sad shvatam da sam nepotrebno brinula :lol:
Pitala me je zasto idem, kakvi su mi planovi kada se vratim i koliko mi je ispita jos ostalo..

CESTITAAAAM!!! :klap: Svaka cast! Bas se radujem i nadam se da ces biti zadovoljna i lepo provesti godinu koja te ceka.

Sve naj naj!!!

Mislim da je krajnje vreme da se i ja oglasim i podelim sa vama novosti. Moguce da je neko od vas propratio moja pisanja i uocio da sam ja bila prijavljena u dve agencije. Izbora nije bilo, a zabranjeno nije. Ja sam zelela Atlantu iskljucivo jer mi je neko bitan tamo ;), tako da sam isla do kraja. Da skratim pricu, pre par nedelja oglasila mi se porodica iz Atlante i to preko Interexchange-a tj. lokalnog partnera Wizantiane. :) Nije samo stvar sto su u Atlanti, jer sam imala i jos dve porodice iz Atlante kod druge agencije, vec sto je porodica sjajna. Pricala sam i sa roditeljima i sa decom i zaista fino zvuce. Imacu sve standardne uslove i kola u slobodno vreme. Imali su cetiri auperke do sada i ja cu im biti peta. Pricala sam i sa decicom, zaista su slatki. Najbolja okolnost su godine decice... Devojcica je 11 godina, a decak 5 godina. Ne moze biti bolje, ja mislim. Idu u skolu i bla bla bla...

Papiri su mi u Beogradu i u petak idem da ih podignem. Sutra zakazujem ambasadu i pokusacu da to bude sto pre, ja se nadam da ce imati slobodni termni 9-tog ili 12-tog. Ja sam vec ranije pisala sta me muci oko vize i papirlologije, ali nadam se da ce to biti ok. Ako dobijem vizu, polazak mi je zakazan za 16. novembar za New York i 20. novembar za Atlantu.

Pa, hajde cure konacno da vam se pridruzim... :whistling:

Poslednja izmena:

:klap:
GO NINAAAA GOOO!!!! bravisimooo!!! rekla sam ti nemaaa brige! eto vidiš...
sad mi još samo javi radosnu vijest da letiš kad i ja, pa makar se ne vidimo bit će mi lakše!!!
Ja letim za točno 13 dana, oooooh!!!! Još nisam svjesna!!!! Ne znam dal da se veselim ili plačem što sve ostavljam :(:think::sad2:

Držimo!!!!!! :ok:
Al nekmoj se bojati, nije strašno niti malo! Ja i moj engleski smo na VI, pa sam uspjela. Trema je zaista nepotrebna...
Ja ću u to vrijeme biti već dva dana u Americi! :sad2:

Hvala ti! Ali ti tek sto ne moras da se brines, pa to ti je! Samo se prepusti i uzivaj. Napuni baterije u fotoaparatu i slikaj sve sto mozes. Rado ces se secati tih momenata, kada si prvi put dosla u USA. Velika je to stvar... :) Uh, ako dobijem vizu, mislim da cu do neba da skacem koliko cekam taj momenat. Bice to pravi spektakl! :whistling:

CESTITAAAAM!!! :klap: Svaka cast! Bas se radujem i nadam se da ces biti zadovoljna i lepo provesti godinu koja te ceka.

Sve naj naj!!!

Hvala!!!!
Nadam se da ce sve biti dobro i da cu biti zadovoljna.. Mada mislim da sam super porodicu izabrala, bas su pazljivi i dosta smo se zblizili..
Cestitam i je tebi i zelim ti puno srece da to uspesno zavrsis! Za ambasadu nemoj da brines, samo budi sigurna u sebe, imaj sto vise informacija o porodici u koju ides i naravno nagovesti da zelis da se vratis..
Srecno!!!!
Pozdrav!

:klap:
GO NINAAAA GOOO!!!! bravisimooo!!! rekla sam ti nemaaa brige! eto vidiš...
sad mi još samo javi radosnu vijest da letiš kad i ja, pa makar se ne vidimo bit će mi lakše!!!
Ja letim za točno 13 dana, oooooh!!!! Još nisam svjesna!!!! Ne znam dal da se veselim ili plačem što sve ostavljam :(:think::sad2:

Jao! Bila si u pravu!!!!!!! A ja se uplasila kao da idem ko zna gde :hahaha:
Moram da razocaram :( i tebe, a i sebe moj let je 12.10. u 13h za Minhen, a odatle za New York..
Stvarno je usitnilo, havata me po malo frka, da li cu sve stici.. Mada na momente uopste nisam svesna sta mi se dogadja.. Jos 11 dana..

Upravo sam zakazala termin za ambasadu za 13. oktobar u 8:30h. Jaooo... Drzite mi fige!

Uz tebe smo!!!!!!!!!!!!!
Nemoj da se brines oko toga!!! Ja sam se toliko cimala, a sada mi sve deluje smesno.. Samo budi opustena i naravno sigurna u sebe, to je jako bitno..
Mene je pitala zasto zelim da idem u U.S., da li cu tamo da radim, kakvi su mi planovi kada se vratim i koliko mi je ispita ostalo..
Nadam se da ce ti znaciti nesto ova pitanja...
Srecno!!!!!!!

Uz tebe smo!!!!!!!!!!!!!
Nemoj da se brines oko toga!!! Ja sam se toliko cimala, a sada mi sve deluje smesno.. Samo budi opustena i naravno sigurna u sebe, to je jako bitno..
Mene je pitala zasto zelim da idem u U.S., da li cu tamo da radim, kakvi su mi planovi kada se vratim i koliko mi je ispita ostalo..
Nadam se da ce ti znaciti nesto ova pitanja...
Srecno!!!!!!!

Hvala ti puno!! Nadam se da ce biti sve ok... Kako mislis, pitala te je da li ces tamo da radis? Da, cula sam za tipicna pitanja koja si i ti napisala. Medjutim, ja sam diplomirala u martu. Sada sam zaposlena sa srednjom skolom i u radnom odnosu sam od 1.jula. Mnogo se bojim kako ce mene posmatrati i da li ce mi dati tako lako vizu kao studentima. Uglavnom, rekli su mi da nemaju stroge kriterijume za J1 vizu, pa videcemo.

Sigurna sam da uzbudjenje raste jer jos 11 dana i ti ces biti tamo, ali zaista, mislim da nema nekoga ko se razocarao kada je stigao. Bas mi je drago sto si se sprijateljila sa porodicom jer mislim da je to jako vazno za tvoj utisak, koji ces naravno imati kada zavrsis program. Sigurna sam da cu se i ja osecati tako ako dobijem vizu i dani se priblize odlasku, ali valjda je to normalno.

Hey girls, I'm an American citizen currently living in Serbia and am staying here till December 4th. To be 100% honest with you I will tell you my story in short.

I am a gay American, fell in love with a Serbian boy and came here to be with the love of my life. The new law on foreigners here have changed and I can no longer stay more than 90 days here nor re-enter Serbia after spending one day abroad like before. That's why I am writing to you gals. I need to become a Serbian citizen and the best way for me to do that is to MARRY here. I know that there are allot of people out there sceptical about this, but I am really willing to marry a girl, of course if there are girls out there willing to marry me. Please respond further, Thanks ;)

Hey girls, I'm an American citizen currently living in Serbia and am staying here till December 4th. To be 100% honest with you I will tell you my story in short.

I am a gay American, fell in love with a Serbian boy and came here to be with the love of my life. The new law on foreigners here have changed and I can no longer stay more than 90 days here nor re-enter Serbia after spending one day abroad like before. That's why I am writing to you gals. I need to become a Serbian citizen and the best way for me to do that is to MARRY here. I know that there are allot of people out there sceptical about this, but I am really willing to marry a girl, of course if there are girls out there willing to marry me. Please respond further, Thanks ;)

I am sure that you knew that Serbia is very homophobic country. Why don't you want to live in America, where you can marry and adopt baby? Here you wont have any kind of freedom as a gay person.
I knew that because I have gay friend.
God luck to bout of you.

Back