aMilica
Obećava
- Poruka
- 91
E ljudi, jel može meni netko nešto reći...
Dođem ja u ambasadu, dobijem vizu, i fino dođem na aviona... budem 4 dana u new yorku, idem na aerodrom i sletim u svoju državu, dočeka me obitelj... I ŠTA ONDA?!
Šta prvo trebam napraviti???? Rekli su mi da međunarodna vozačka dozvola traje 5 godina i da ništa ne trebam nigdje polagat? :O
Račun u banci? Mobitel? Kako? Gdje? Pojma nemam ja!!!!! Pomooooć!
Pa osmjehnes se djecici
pa onda fino raspremanje, pa zajednicka vecerica, pa onda pricica kako ti je bilo u skoli, u putu i bla bla...i ides soviti...za vikend ce te vjerovatno upucivati u stvari gdje i kako, moji su mene odveli u grad da mi pokazu sve i to je to...Od ponedjeljka ides u nove radne pobjede :0Ja koliko znam niti jedna medjunarodna ne traje 5 god i znam sigurno da u NH ne vazi toliko, nego nakon 3mj moras polagati...Ali opet provjeri na njihovom sajtu i vidjet ces sigurno....Ja evo polazem vozacki, sad mi je 7mj i mogu nisu mi nikakve probleme pravili...Pa predas za ssn, kad njega dobijes odes u Bank of America jer je rasprostranjena po citavoj Americi ( nemoj uzimati ove lokalne banke u New England-u )...Vjerovatno ces dobiti mob, ono vecina djevojaka dobije...Sve ces vidjeti iz dana u dan, mene niko nije odveo nigdje, pa ni danas to ne rade sem taj prvi vikend kad su mi pokazali grad, tako da nemoj da puno ocekujes, ako te odvedu super nek te to poz iznenadi, ako ne, ok, mozes i sama....Sretno...I vidimo se uskoro...

alooooo!!!!

konzul je bio diiivan! malo sam čekala da dođem na red jel je bila gužva, al sve se u sat vremena sredilo.