HVALA PUNO!!!
Nadam se da ce i meni biti slicno
Ja jos uvek cekam dokumentaciju, pa ce mi tada biti zakazan razgovor u ambasadi.. Iskreno ocekujem je ovih dana.. Nisam dobila karte.. A ti? Koliko je proslo vremena od tvog spajanja sa porodicom do razgovora u ambasadi?
Sve je moguce, mozda i meni pomere let.. Mada prvo da dobijem vizu, pa cemo lako..
Pozdrav!!!
Ma meni se sve tako brzo dogodilo... ma da sam mislila da će trajat godinama...
Krajem 7. mjeseca sam odnijela papire u agenciju, tjedan dana je prošlo otprilike dok nisam bila registrirana u Americi i odmah su počele dolaziti obitelji. Nisam ni jednom bila duže od dva dana bez obitelji. Ovo gdje idem je 5 obitelj po redu...

Kad sam se dogovorila s porodicom da je to to, ova u agenciji mi je rekla da će im moji papiri potrebni sitći kroz tjedan dana i nek ja ugovorim termin u ambasadi za 2 tjedna. tako je i bilo!
Znači početkom 9. mjeseca sam pristala ići u tu obitelj, 16.09. sam ugovorila termin i evo... imam vizu. a 11.10 letim! i sad sam gotova... samo me pakiranje čeka...
ja znam da idem 11.10 u 12:55 iz zagreba, dolazim u munich u 14:00, a let za new york mi je u 15:20! letim lufthansom! i sad mi još ti javi da ideš istim letom i suuuper!