AU pair in USA

Draga moja u mene na vizi pise TWO YEAR HOME COUNTRY PHYSICAL PRESENCE REQUIREMENT (SECTION 212 (e) OF THE IMMIGRATION AND NATIONALITY ACT AND PL 94-484,AS AMENEDED.
Reci mi da sve au pair imaju istu vizu:sad2:.Jer mislim da je tako i da su mnoge ostale.

E do diabla.....
Znala sam samo jednu osobu kojoj je to pisalo u vizi. Bio je Rus, au pair u vreme kada sam ga upoznala, na pocetku moje prve godine, bila je njegova druga. Rekao mi je da to pise svim Rusima :) . On je kasnije dobio studentsku vizu, i nigde nije isao. Ovo mu je vec 5ta godina ovde sigurno.
Svi mi ostali smo imali two years bla bla bla does not apply.
Ma hajde udaj se, jede mi se torta. Moja ponuda za votku iz zamrzivaca i dalje stoji.

E do diabla.....
Znala sam samo jednu osobu kojoj je to pisalo u vizi. Bio je Rus, au pair u vreme kada sam ga upoznala, na pocetku moje prve godine, bila je njegova druga. Rekao mi je da to pise svim Rusima :) . On je kasnije dobio studentsku vizu, i nigde nije isao. Ovo mu je vec 5ta godina ovde sigurno.
Svi mi ostali smo imali two years bla bla bla does not apply.
Ma hajde udaj se, jede mi se torta. Moja ponuda za votku iz zamrzivaca i dalje stoji.

Ma provjerila sam to pise na onom glupom papiru a na pasosu pise drugo:super::klap::D.Ma ja zelim nesto i bez udaje.Ovdje ni u 40 nije kasno.:lol:

Jellena, hoces mi reci da li je moguce da preko Ayuse radis 30 sati nedeljeno? Jer preko Wizantiane se radi 45 nedeljno i manje placa, tj. 150 dol. Dok, kako mi poznanica kaze, kod Ayuse dobijas 200 dol nedeljno. Cekam vec sutrasnji dan da ih pozovem i najavim se za petak.

Hehe vidim ovde zuraja do jaja.
Kod mene pada sneg. Ko dolazi, nek ne dolazi u Chikago. Klima raspad. A kad malo bolje razmislim, dodjite treba mi drushtvo. :confused:

Njoj treba drustvo ?? A kad sam ti rekla da se preselis u Cali ti nista.... eto...sad bi imala sa kime da blejis po klubovima... Cccccc :p:p:p:p:p:p
Nemas drustvo ,a ovamo ne uzvracas poruke ... djavolice :p:p:p:p

Back