nikako ne pominji da si pusac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikako ne pominji da si pusac
Ma necu da se skidam sa programa, cak sta vise ako mi se svidi zivot u americi ja cu ga produziti. Ovo za SSN me zanima ako budem hteo da ostanem i posle programa tamo na nekoj drugoj vizi pa da znam dal' mogu da radim.
pozdrav
Draga moja u mene na vizi pise TWO YEAR HOME COUNTRY PHYSICAL PRESENCE REQUIREMENT (SECTION 212 (e) OF THE IMMIGRATION AND NATIONALITY ACT AND PL 94-484,AS AMENEDED.
Reci mi da sve au pair imaju istu vizu.Jer mislim da je tako i da su mnoge ostale.
Imam jos jedno pitanje. Ja sam pusac, da li cu da prodjem ako tako i napisem u prijavi? Razmisljao sam da napisem da sam nepusac. Sta mislite?
Lol, culi smo mi to i ranije) Pobeguljo
![]()
Ne nikako !!!! Propagiraj zdrav zivot, kazi da trcis po 3 km dnevno i da si vegan![]()
E do diabla.....
Znala sam samo jednu osobu kojoj je to pisalo u vizi. Bio je Rus, au pair u vreme kada sam ga upoznala, na pocetku moje prve godine, bila je njegova druga. Rekao mi je da to pise svim Rusima. On je kasnije dobio studentsku vizu, i nigde nije isao. Ovo mu je vec 5ta godina ovde sigurno.
Svi mi ostali smo imali two years bla bla bla does not apply.
Ma hajde udaj se, jede mi se torta. Moja ponuda za votku iz zamrzivaca i dalje stoji.
Evo da iskoristim priliku pa da ti i ja pozelim sretan i ugodan let! Jesi li se spakovala?
Hvala
A pakovanje nisam ni pocela, a u 5h ujutru treba da sam na aerodromu... a meni je tako sve ravno do Kosova.... polako...![]()
Hvala
A pakovanje nisam ni pocela, a u 5h ujutru treba da sam na aerodromu... a meni je tako sve ravno do Kosova.... polako...![]()
U koji state putujes ?
("Do duse, dokle sam se ja setila da odgovorim na poruku, devojka mora i da je stigla ?!")
I ja kazem... Samo lagano sve ces stici. Drago mi je bas i zelim ti sve najbolje.![]()
Jellena_bgd blago tebi, i ja cu valjda uskoro... Srecan pun i sve najbolje...
Nisam jos
Idem u Virginiu , a u maju se familijarno selimo u Colorado.
Hehe vidim ovde zuraja do jaja.
Kod mene pada sneg. Ko dolazi, nek ne dolazi u Chikago. Klima raspad. A kad malo bolje razmislim, dodjite treba mi drushtvo.![]()
Ma provjerila sam to pise na onom glupom papiru a na pasosu pise drugo.Ma ja zelim nesto i bez udaje.Ovdje ni u 40 nije kasno.
![]()
Ma imam ja za tebe plan
Malo studiraj dok Zika ne dodje i sredi papire pa da onda pravimo svadbu . Yeah baby !![]()
Ma imam ja za tebe plan
Malo studiraj dok Zika ne dodje i sredi papire pa da onda pravimo svadbu . Yeah baby !![]()