Nataly_B
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
A jel imas ti vakcinu protiv hepatitisa B?
Ne. Ali to ne vidim da se igde trazi? Reci mi koliko ukupno sati moras imati na tim dvema preporukama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel imas ti vakcinu protiv hepatitisa B?
Ne. Ali to ne vidim da se igde trazi? Reci mi koliko ukupno sati moras imati na tim dvema preporukama?
Nemam pojma. sta su tebi porodice napisale? Ja to jos nikome nisam dao da mi popuni, tek cu.
Pa, ja imam ukupno nesto vise od 1000 sati. Ne znam jel je to dosta. Ma, videcu vec u petak. Sve cu vam preneti kako je bilo...
E blago meni, nisam znao da cu tako brzo da se zenim![]()
Pa, ja imam ukupno nesto vise od 1000 sati. Ne znam jel je to dosta. Ma, videcu vec u petak. Sve cu vam preneti kako je bilo...
Ma nadi ti sebi Amerikanku pa se ozeni da rijesis sve probleme.Jedna bivsa au pairka je nasla porodicu koji su je sponzorirali za koledz,,,zivi kod njih oko 5 godina ,,kada sam zivjela u New york ona je se zabavljala s jednim au pairom iz Bosne koji je napustio agenciju kao au pair i poceo da zivi ilegalno s njom ,,jer mu je njena host porodica ponudila da zive u njihovoj kuci i nasla mu posao kao nanny.Ona sada nosi njihovo prezime ,to znaci da su je usvojili i prije par mjeseci udala za njega se a on nema vise status ilegalca..E blago meni, nisam znao da cu tako brzo da se zenim![]()
.Ona sada nosi njihovo prezime ,to znaci da su je usvojili
Naravno da ti se blago, vidis da forumasi rjesavaju sve problemeDa sam se ja prikljucila grupi prije polaska mozda bi i meni bila organizovana neka svadba, pa sada ne bih ni razmisljala o povratku kuci
Sretno sa svim tim silnim papirima, vidim da si se zapetljao sa vakcinama, nadam se da ces se uskoro rijesiti muke!![]()
Ma nadi ti sebi Amerikanku pa se ozeni da rijesis sve probleme.Jedna bivsa au pairka je nasla porodicu koji su je sponzorirali za koledz,,,zivi kod njih oko 5 godina ,,kada sam zivjela u New york ona je se zabavljala s jednim au pairom iz Bosne koji je napustio agenciju kao au pair i poceo da zivi ilegalno s njom ,,jer mu je njena host porodica ponudila da zive u njihovoj kuci i nasla mu posao kao nanny.Ona sada nosi njihovo prezime ,to znaci da su je usvojili i prije par mjeseci udala za njega se a on nema vise status ilegalca..
Pa reci da u Americi nije sve moguce.Ali ja nisam te bas srece![]()
Zar se mogu usvojiti punoletna deca?!Znaci, ja sada nadjem dobrostojecu porodicu u Americi i oni mene usvoje i dovedu k sebi i ja nakon nekog vremena dobijem papire?!
Ma jel moguce![]()
Bila sam danas predati aplikaciju. Bilo je sve ok. Uradila sam test iz engleskog, intervju na srpskom i to je to. Aplikaciju sam celu popunila, tako da smo se tu najmanje zadrzali. Za neke dve nedelje ulazim u proces. Da li je to uobicajeno vreme? Navodno, sada imaju guzvu, pa zato.
Inace, zelim ovim putem veliko da se zahvalim Melisi tj. Blondes koja mi je mnogo izasla u susret.
Mozes li malo da mi opises test, sta se radi, jel mnogo tesko i tako to?
Da li se jos nekome ne svidja sto pocetna strana Krstarice izgleda isto kao pocetna strana Yahoo-a ? Meni se bas svidjala stara pocetna stranica Krste.... Samo pitam..
Nisam jos
Idem u Virginiu , a u maju se familijarno selimo u Colorado.
Za neke dve nedelje ulazim u proces. Da li je to uobicajeno vreme?
Ja , koliko se secam, 15 dan je bilo potrebno da udjem u proces ( prvo je trebala da mezove neka iz Amerike, pa sam to cekala, pa se veza 2 puta prekidala... , uglavnom 15 dana je trebalo). Ja sam isla ipreko Ayuse.
I mesec dana mi je trebalo da izaberem porodicu i 16 porodica mi se javilo za to vreme....
Pa eto.... sada sam ovde i videcemo..
Pozdrav za sve !![]()
Da li se jos nekome ne svidja sto pocetna strana Krstarice izgleda isto kao pocetna strana Yahoo-a ? Meni se bas svidjala stara pocetna stranica Krste.... Samo pitam..
Za neke dve nedelje ulazim u proces. Da li je to uobicajeno vreme?
Ja , koliko se secam, 15 dan je bilo potrebno da udjem u proces ( prvo je trebala da mezove neka iz Amerike, pa sam to cekala, pa se veza 2 puta prekidala... , uglavnom 15 dana je trebalo). Ja sam isla ipreko Ayuse.
I mesec dana mi je trebalo da izaberem porodicu i 16 porodica mi se javilo za to vreme....
Pa eto.... sada sam ovde i videcemo..
Pozdrav za sve !![]()
Mislim da ne moramo nista da te pitamo!Drago mi je da si stigla i smestila se, a nadam se da ces imati i malo vremena da podelis to iskustvo sa nama.
Joj, kako sebe vec mogu da zamislim u svemu tome, a u proces jos nisam usla. Haha Hajde, srecno i sve najbolje u narednih godinu dana ti zelim. I naravno, i dalje.
![]()
Danas sam konacno uradio tuberkulozni test, u cetvrtak idem da mi citaju to, i konacno da predam aplikaciju agenciji. Samo da vas obavestim da znate![]()
Ja bih isao u julu jer krejem maja ili pocetkom juna zavrsavam skolu, pa taman malo da se odmorim i da idem. Kada bi ti htela da ides?