ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad god se udje upeti set,uvek se gleda da je nas igrac umoran..A sta,Robredo tako voli da igra po 4 sata na Suncu?Hoce to...Na kraju se ispostavilo da Nole uopste nije bio toliko umoran,videlo se to na kraju.

tezak mec,i mogu reci da ovakvom igrom nece proci dalje.Naravno,sad ima dan odmora i vremena da razmisli sta ce protiv Rodika ili Gonazelsa.

dakle i Federer isto kao i Djokovic pre njega dobija mec tek u petom setu,teski mecevi za obojicu ali dokazali su da su najbolji kad je najpotrebnije,jos po jedan mec ih deli od medjusobnog duela,steta sto ce to biti polufinale,a ne kao prosle godine finale koje zasluzuju obojica

auh... bio sam siguran da je nole gotov kada je izgubio 4. set... valjda ga je posle malo prosla kriza- bravo za njega! :D .... a fedja je ispratio noletov redosled osvajanja i gubljenja setova, i trebao bi imati laksi posao u 1/4f (ma koliko dotle ne stize bilo ko i bez razloga)....
anyway- posle ovoga i sa obzirom na zreb... necu biti nezadovljan novakovim rezultatom sta god da uradi do kraja... :D

a novakova knjiga... covek je zeleo da je napise i napisao ju je. niko vas ne tera da je kupite ili procitate, i ne znam zasto vam toliko izbija oci... jos manje sam razumeo ono silno pominjanje noletovih roditelja... kakvi god da su- oni mu ocigledno zele najbolje i savrseno je ok da budu uz njega (pa ko ce ako nece oni?)!

i da... ako sam razumeo nordic-a... pravi navijac bi trebao da bude onaj koji zeli jedino maximum od onoga za koga navija (nasuprot pripadnika "armije navijaca"?)? da li je to trebalo da znaci da ako smo pravi navijaci ne smemo biti zadovoljni nicim manjim od vrha vrhova (ili se meni ucinilo da si te dve stvari onako jednostavno povezao) i da je megalomansko navijanje jedino pravo? jer, nikako se sa tim ne bih slozio- cak naprotiv. 'ebes navijaca koji je uz tebe samo ako i kada si najbolji...

Poslednja izmena:
bravo medo za ovo sto si rekao,***** navijaca koji navija samo kad njegov ljubimac pobedjuje!!!
gde su sad oni silni navijaci Federera?navijali su za njega samo dok je bio najbolji i osvajao trofeje a sad ih nema nigde kad je Roze u krizi,naravno cas izuzecima poput Srleta...

hehee... ja cak i ne mislim da je nordic takav (jer je navijao za rafu i pre ovako velikog uspeha)... ali mislim da ce sve, ponekada i na ne preterano prefinjene nacine, uciniti argumentom koji ce podici rafu a "smiriti" vecinu ostalih tenisera i njihovih navijaca.... eeee nordic, nordic... c, c, c, c.... :lol:

anyway- kako se cini... rodik ce biti novakov protivnik... sto bi bilo dobro da novak fizicki nije puk'o..... jer, kada igras protiv rodika, mozes da puknes i sa izuzetnom partijom (ako krenu da ga bas dobro kake servisi).... dok bi protiv gonzalesa trenutak i sreca igrali manju ulogu... ali bi zato protiv gonzalesa poeni bili duzi i mec mukotrpniji, a to je ono sto novaku najmanje treba i ono sto bi tesko pobednicki preziveo... ma, sta je tu je... nadam se da ce iz najjaceg 1/4f, u 1/2f ipak nekako otici srbin... :)

Poslednja izmena:
bravo medo za ovo sto si rekao,***** navijaca koji navija samo kad njegov ljubimac pobedjuje!!!
gde su sad oni silni navijaci Federera?navijali su za njega samo dok je bio najbolji i osvajao trofeje a sad ih nema nigde kad je Roze u krizi,naravno cas izuzecima poput Srleta...

Ja i sada obozavam Federera,i za mene je on najbolji igrac svih vremena ! ;)

dakle i Federer isto kao i Djokovic pre njega dobija mec tek u petom setu,teski mecevi za obojicu ali dokazali su da su najbolji kad je najpotrebnije,jos po jedan mec ih deli od medjusobnog duela,steta sto ce to biti polufinale,a ne kao prosle godine finale koje zasluzuju obojica

Bas tako ! Mada se i Rafa trudi,i on zasluzuje finale,i to bas,ali prednost dajem Federeru ! :)

Ako je Đole juče bio na izdisaju i da mu je duša bila u nosu protiv Robreda sada će protiv Rodika imati više vremena za uzimajne kiseonika ali ga isto tako i očekuju bombe namrgođenog amera...mislim da se Gonzales brzo predao nakon izgubljenog drugog seta i ta Rodikova pobeda od 3:0 ne odslikava pravi odnos snaga...da je Đole sutra u igri sa Gonzalesom gledali bi sigurno duge poene ali ovako gledaćemo dva različita stila igre.
Inače juče su se Đoković i Robredo pozdravili "preko Q".

nikad nisam navijala federera ali ne vidim nesto da je izgubio navijace.. mislim cak da je regrutovao i neke nove otkad je pokazao da je i on prosto covek od krvi i mesa

ona budala robredo je napao Novaka zbog medical tajm auta,kakav debil i gubitnik,posle meca mu nista drugo nije ni preostalo nego da laje,a i rodik je nesto izjavio da proziva Noleta,jedva cekam njihov duel nadam se da ce mu Nole odgovoriti na terenu!!!idemo Novace samo hrabro do TROFEJA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back