Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe nisam mala.Mogla bih se kladiti da sam starija od tebe
ma ok ti si glavni brate,aj uzdravlje,zvoncice ne vredi dzaba je sve da Novak osvoji 100trofeja on ce biti isti

ko jos ozbiljno shvata nordika ja ovo ne posecujem samo zbog njega,preterano je opsednut ...
e pa momci svaka vam cast
Srle i ja trtljamo o ovom mecu od juce jer je jednostavno bilo nemoguce da ispadne los!
zavrsila se nestvarna del Potrova serija ali on moze da peva. Ima 4 titule ove godine (nek mu sejavi jos neko sa 4 osim Rafe) i nanizao je 23 pobede. Fedja ima dve titule i nekih 11uzastopnih pobeda. nema sumnje da ovog momka ceka svetla buducnost i veoma skori ulazak u 10 (usao bi da je pobedio Skota).. veceras koleno ipak nije dalje izdrzalo inace bi gledali maraton u 5 setova koji bi usao u sesti sat igre!!
Endi Marej je cetvrti igrac planete jer se nakon Vimbldona i casa tenisa koji je dobio od sampiona prizvao pameti i poceo da pruza ono sto od njega svako i ocekuje! usao je u prvo GS 1/2,imace najtezeg moguceg protivnika ali sigurno nece zeleti da se tu zaustavi
jos jednom... bravo za obojicu![]()
ko jos ozbiljno shvata nordika ja ovo ne posecujem samo zbog njega,preterano je opsednut ...
ali ja nikad nikom nisam branio (niti bih to ikad radio) da se raduje bilo kome
ti ces se radovati kad Jelena nesto osvoji,Srle ce skakati za Federera a ja cu bogami zauvek biti uz Rafu jer momak to zasluzuje
ja ne umem da navijam za nekog na miran nacin i da posle poraza kazem ''ybg,imace vremena za sledeci turnir'' nakon Vimbldona prosle godine nekoliko dana nisam izasao iz stana jer me je ono strasno bolelo a digla me samo pomisao na osvetu i to sto sam mogao da stavim ruku u vatru da ce Majorcanin u ponosu i slavi drzati taj trofej za godinu dana. tako je i bilo
dakle,poraz ce strasno da me boli a pobede cu da proslavljam onako kako ja to zelim

ja sam dobio 9

Ovde se vise raspravlja o nordiku nego o teniserima. Niko ni da spomene da je Nadal pobedio Fisa, da se Federer upravo muci sa 150. igracem sveta, ali svi moraju da prokomentarisu nordikovo navijanje za Rafu. Proslo je vreme komunizma, navijajte za koga hocete i pustite druge da navijaju za koga hoce i kako hoce.