zvoncica18
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Noleee!Svideo mi se pozdrav sa mamom na kraju
Mislis na ono pesnicenje ?
da li se pozdravio sa Robredom na kraju, nesto mi je promaklo?
)m to on samo sprema materijal za novu knigu - kako sam pobedio robreda u 5 setova, posto lepse zvuci nego u tri![]()

bravo medo za ovo sto si rekao,***** navijaca koji navija samo kad njegov ljubimac pobedjuje!!!
gde su sad oni silni navijaci Federera?navijali su za njega samo dok je bio najbolji i osvajao trofeje a sad ih nema nigde kad je Roze u krizi,naravno cas izuzecima poput Srleta...
dakle i Federer isto kao i Djokovic pre njega dobija mec tek u petom setu,teski mecevi za obojicu ali dokazali su da su najbolji kad je najpotrebnije,jos po jedan mec ih deli od medjusobnog duela,steta sto ce to biti polufinale,a ne kao prosle godine finale koje zasluzuju obojica

Idemo dalje Noledo titule!
bravo medo za ovo sto si rekao,***** navijaca koji navija samo kad njegov ljubimac pobedjuje!!!
gde su sad oni silni navijaci Federera?navijali su za njega samo dok je bio najbolji i osvajao trofeje a sad ih nema nigde kad je Roze u krizi,naravno cas izuzecima poput Srleta...