ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@NS GARI

Ma pusti Tomija, ko gubi ima pravo da se ljuti:lol:
Ali ne znam samo kako ga nije sramota , Nole mu je sam priznao jedan vazan poen za gem , gde je sudija rekao da je out.

auh... bio sam siguran da je nole gotov kada je izgubio 4. set... valjda ga je posle malo prosla kriza- bravo za njega! :D .... a fedja je ispratio noletov redosled osvajanja i gubljenja setova, i trebao bi imati laksi posao u 1/4f (ma koliko dotle ne stize bilo ko i bez razloga)....
anyway- posle ovoga i sa obzirom na zreb... necu biti nezadovljan novakovim rezultatom sta god da uradi do kraja... :D

a novakova knjiga... covek je zeleo da je napise i napisao ju je. niko vas ne tera da je kupite ili procitate, i ne znam zasto vam toliko izbija oci... jos manje sam razumeo ono silno pominjanje noletovih roditelja... kakvi god da su- oni mu ocigledno zele najbolje i savrseno je ok da budu uz njega (pa ko ce ako nece oni?)!

i da... ako sam razumeo nordic-a... pravi navijac bi trebao da bude onaj koji zeli jedino maximum od onoga za koga navija (nasuprot pripadnika "armije navijaca"?)? da li je to trebalo da znaci da ako smo pravi navijaci ne smemo biti zadovoljni nicim manjim od vrha vrhova (ili se meni ucinilo da si te dve stvari onako jednostavno povezao) i da je megalomansko navijanje jedino pravo? jer, nikako se sa tim ne bih slozio- cak naprotiv. 'ebes navijaca koji je uz tebe samo ako i kada si najbolji...

navijac je bio uz njega kad niko nije imao predstavu kakva ce masina postati i koliko ce tenisera zaviti u crno!!!

zadovoljavajte se bre cime hocete,mnogo me briga

a za armiju navijaca sam mislio na klinke.. u to valjda ne spadas

bravo medo za ovo sto si rekao,***** navijaca koji navija samo kad njegov ljubimac pobedjuje!!!
gde su sad oni silni navijaci Federera?navijali su za njega samo dok je bio najbolji i osvajao trofeje a sad ih nema nigde kad je Roze u krizi,naravno cas izuzecima poput Srleta...

ja sam tu

drug Roger se nocas srecno provuce. Dobro je igrao Andrejev. Roger na momente odlicno, a na momente katastrofalno, onoliki broj promasenih zicera se retko vidja.

Upravo tako,ide maximalno dobar mec :D

A sato se tice Rozea,vidim ga ste ga spominjali u mom odsustvu :D Covek jeste igrao kako je igrao prethodni mec,sto en znaci da je u losoj formi.Mozda se jednostavno desilo!Ostele meceve je igrao savrseno..

Sad,andam se da ce lagano do polufinala,a tamo...Ko god da mu dodje nece mubiti lako..Ali nece biti lako ni njegovim protivnicima,pa da li to bio Rodik ili Nole,ipak je Roze TATA ako igra na svom nivou ;)

Heheh..Prozivke...Lepa strana Foruma :D :D :D

No,ko ne gleda mec Del Potro - Marej,dosta gubi..Trenutno je 7:6 i 7:6 za Mareja,ali ovde se jos svasta moze desiti! Inace,Marej je sjajan zongler,svaka mu cast :D :D :D

e pa momci svaka vam cast :worth:

Srle i ja trtljamo o ovom mecu od juce jer je jednostavno bilo nemoguce da ispadne los!

zavrsila se nestvarna del Potrova serija ali on moze da peva. Ima 4 titule ove godine (nek mu sejavi jos neko sa 4 osim Rafe) i nanizao je 23 pobede. Fedja ima dve titule i nekih 11uzastopnih pobeda. nema sumnje da ovog momka ceka svetla buducnost i veoma skori ulazak u 10 (usao bi da je pobedio Skota).. veceras koleno ipak nije dalje izdrzalo inace bi gledali maraton u 5 setova koji bi usao u sesti sat igre!!

Endi Marej je cetvrti igrac planete jer se nakon Vimbldona i casa tenisa koji je dobio od sampiona prizvao pameti i poceo da pruza ono sto od njega svako i ocekuje! usao je u prvo GS 1/2,imace najtezeg moguceg protivnika ali sigurno nece zeleti da se tu zaustavi

jos jednom... bravo za obojicu :klap:

inace,sa ponosom mogu da kazem da je Rafa osvojio i US Open seriju za muskarce (na kraju godine ce biti tesko sumirati njegove rezultate) i sa Dinarom Safinom krece u lov na najvecu nagradu u istoriji tenisa.. naime,ako neko od njih podigne trofej u Flesing Medousu kasirace bajkovitih 2,5 miliona dolara

lista izgleda ovako (Rafa je pobedio Endija bukvalno za dlaku a ni sjajni Argentinac nije bio daleko zbog dve titule)

Position Player Points
1. Rafael Nadal (ESP) 145*
2. Andy Murray (GBR) 145**
3. Juan Martin Del Potro (ARG) 140***
4. Gilles Simon (FRA) 115
T5. Marin Cilic (CRO) 95
Novak Djokovic (SRB) 95
T7. Andy Roddick (USA) 75
Dmitry Tursunov (RUS) 75
9. Mardy Fish (USA) 70
10. James Blake (USA) 65
11. Tommy Haas (GER) 55
12. Igor Andreev (RUS) 45
13. Fernando Verdasco (ESP) 40
T14. Andreas Seppi (ITA) 30
Robin Soderling (SWE) 30

na listi bode oci izostanak Rodzera Federera i slab rezultat jos jednog betondzije (necu ga imenovati,ne zelim dalje da se svadjam)

kod zena je bilo mnogo izvesnije i Safina potpuno zasluzeno ostaje u trci za ogromnim novcem

Position Player Points
1. Dinara Safina (RUS) 170^
2. Marion Bartoli (FRA) 105^^
3. Dominika Cibulkova (SVK) 85^^^
4. Anna Chakvetadze (RUS) 75
5. Victoria Azarenka (BLR) 60
T6. Jelena Jankovic (SRB) 50
Ai Sugiyama (JPN) 50
T8. Nadia Petrova (RUS) 30
Patty Schnyder (SUI) 30

a bivsem broju 1 ni traga ni glasa...

E moram ja sa Nordicom da se raspravljam ne vredi...kazes brate da del potro ima 4 titule i kao to nema niko ove sezone sem Rafe i hvalis ga sto i jeste zasluzio...e sad tu ide jedno veliko ALI.....Djokovic ima 3 titule ali kakve tri titule,jedan grend slem i dva mastersa!!!i sad ti meni reci jel su vaznija ta 4 turnira sto je uzeo Del potro ili ove tri sto je uzeo Novak?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back