ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole je usao u mec prilicno neizanteresovano i indisponirano, ali se srecom u drugom setu vratio stari Nole.Nadam se da ce nastaviti u tom ritmu.
p.s. ova oprema mu je najbolja do sada i dnevna i nocna kombinacija

ma opusteno!!!!

samo ne znam da li su Rafa i Fedja (ili bilo ko drugi) pisali knjige za prvi GS :think:

a jel neko od silnih fanova ovde uopste citao to remek delo savremene svetske knjizevnosti??

Nordic je napisao da ne zna nijednog tenisera koji je napisao knjigu i u pravu je, ne znam ni ja nijednog osim Novaka.Sto znaci da se razlikuje od svih ostalih tenisera i zasto bi uostalom morao biti kao ostali teniseri? noleta izmedju ostalog vecina i voli zbog toga sto je uneo neke novine u tenis , sto ume i da se zabavlja, da imitira, sto voli da peva, mada bas nema sluha:mrgreen:i nemoj izvrtati moje reci oazra, pricala sam o teniserima a ne o "obicnim ljudima" koji pisu knjige

Nordic je napisao da ne zna nijednog tenisera koji je napisao knjigu i u pravu je, ne znam ni ja nijednog osim Novaka.Sto znaci da se razlikuje od svih ostalih tenisera i zasto bi uostalom morao biti kao ostali teniseri? noleta izmedju ostalog vecina i voli zbog toga sto je uneo neke novine u tenis , sto ume i da se zabavlja, da imitira, sto voli da peva, mada bas nema sluha:mrgreen:i nemoj izvrtati moje reci oazra, pricala sam o teniserima a ne o "obicnim ljudima" koji pisu knjige

pa sto se,kao Rafa,ne razlikuje po dostignucima.. pametnije bi mu bilo. pricam o tome da recimo njemu i Federeru ne bi palo na pamet tako nesto (za Rafu tvrdim) jer jednostavno nemaju vremena za te gluposti

imitirali su likovi i pre njega a Mekinro je bio zabavljac pre 30 godina.. imitacije su krajnje neumesne i vise ih sigurno neces videti

Tacno tako .. i ne samo da nemaju vremena nego je i glupo .. ajde kad osvojis 10 GS pa napises - "Moj prvi GS", ali ovako kad ni sam ne znas sta ces dalje raditi mozes da dodjes u situaciju da moras da promenis naslov u "Moj prvi i poslednji GS" a to bi bilo malo bedno ...Ipak nadam se da ce ih jos osvojiti, kao sto rekoh , jedini je u majke , pa mu se sve prasta :)))

Rafa nema vremena za zabavljanje jer je "bubalica" kao sto rekoh juce.Ali ja nemam nista protiv toga sto je on takav ili Nole ovakav, jednostavno su drugacijeg temperamenta.Sigurno ste svi u skoli i na fakultetu sretali razlicite likove, od onih sto sve do pred sam ispit ponavljaju i zele da ostanu fokusirani samo na to, do onih drugih sto dan pred ispit vise ne ponavljaju i zele da malo skrenu misli sa toga i rade nesto drugo.Nadal spada u ovaj prvi tip, a Nole u drugi i ne vidim zasto bi se uopste uporedjivali i ugledali jedan na drugog.
Sto se mene tice , ja uopste nemam neke megalomanske zelje u pogledu Noletove dalje karijere ,kao sto ti mozda mislis da imam, ne mora on osvojiti 14 gren slemova kao Sampras ni nekoliko RG kao Nadal, ne mora osvojiti nista vise.Neka samo igra i uziva u svom poslu , a rezultati ce doci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back