ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ala ce tebi biti lepo narednih godina :lol:

taj momak za celindzere u vitrini trenunto ima dva najprestiznija GS trofeja i zlatnu Olimpijsku medalju

i sta ces.. nekom je zivot majka nekom maceha!! neko igra celindzere pa s vremena na vreme osvoji i poneki GS i Masters a neko pise knjige

ne moras podsecati sta on ima u vitrini.ja pricam kakva je njegova igra DANAS i na ovom gren slemu.
Ali dobro, razumem da ne mozes biti objektivan kad je tvoj ljubimac u pitanju.

pa vidim tvoju obektivnost kad pominjes celindzer

ne znam da li zelis da se setis piscevog meca sa americkog mastersa pocetkom godine... odvalio ga je Kevin Anderson. ako je Kueri negde oko pedesetog ili sezdesetog mesta Anderson je tad bio oko 130. pozicije.. gde cemo sa takvom novakovom igrom,tj. koliko nivoa ispod celindzera??

Neko tecno prica nekoliko stranih jezika i stize pored tenisa i na druge strane u zivotu pa i da napise knjigu , a neko jedva sastavlja recenice na engleskom i gleda kasete sa svojim protivnicima pred svaki mec da bi bolje "nabubao" materiju.:mrgreen:

da ocito je da je Nadal "bubalica".To se videlo i u prvom mecu, kad nije imao priliku da dobro prouci protivnika, jer se lik pojavio niotkuda.pa je zbog toga servis poceo da mu cita tek pred kraj drugog seta.

i ja ti opet kazem da je on te meceve dobio a ''kralj betona'' puce od lika koji je takodje pravio prve ATP korake

i kad pisac osvoji ono sto u kolekciji ima Rafa onda se javi.. drugim recima nikad :lol:

ne znam zasto pisca uopste uvlacis u pricu o njegovom danasnjem mecu ... kao ds si-- nismo mi dobri ali zato ovi radikali... bzvz.. btw, to za pisca cudi me da te s.dj. jos nije kontaktirao :))))

kad neko udari na Rafu i pomene neke celindzere ja uzvracam jos jace jer za to imam argumente

on je danas igrao nesto slabije protiv nezgodnog protivnika ali je u 1/4,svidelo se to vama ili ne

Sto se mene tice,neka Federer igra sa svakim protivnikom i pet setova i neka na kraju podigne pehar namenjen opbedniku GSa :D :D :D I neka prica ko sta hoce,samo neka pobedjuje...U pet setova-u pet setova :D

Pogledah sad..Nole u pola jedan po njihovom,to je valjda pola sedam kod nas,pa Federer posle njega,znaci ne pre pola devet recimo...Hmmm...Znaci,fino vece ispred TVa me ceka :D

Rafa u blogu o meču sa Amerom:

Hi all,

Well it has been a very difficult day with a difficult match played. I started playing pretty well and for those of you who have seen the match I ended playing not that great. I played good the first set but mid second I could not find my game, played with bad intensity and made too many mistakes. Thank God I could win in the end which is what really matters. It is important to win those matches that you don't play well. It is easy when everything goes well but at these matches is when you really need to step up.

To je bio samo onaj jedan od loših dana, ali najbolji pobjeđuju i kad ne igraju najbolje. Sad je Fish na redu, ja bi rekla da će Rafa to dobiti bez neke velike muke, a i to je igrač kojeg je često dosad pobjeđivao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back