ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od kad znam za sebe navijam za Rafu, ali ovo primjetio nisam...
A da ne znas razlog zbog kojeg to radi? :confused:

Opsesivno-kompulsivan... slaze flasice, preskace linije, uvek isti ritual pre servisa (sto se samo donekle moze svrstati u sujeverje; jedan deo je problem u glavi... VGIG tesko da je priprema za servis...)

Kad bi ti prestao da mi sereš dobro bi bilo :thumbdown:

Naveo sam ti cinjenicu koju ako ne poznajes NE MOZES se zvati fanom Kromanjonca...
Napravi anketu na ovom pdf-u, da li ima iole boljeg poznavaoca tenisa u globalu (ne mora biti Rafin fan) kome je to strano?...
Zato te i smatram neozbiljnim sagovornikom. A nakon ovog komentara i najobicnijim balavim ulicarem...
Stvar kucnog vaspitanja plavooki... To ti kuci, ocu i majci... Ako te CINJENICA boli, learn how to get over it... Odrasti, izadji iz puberteta, pa ce ti se samo kasti... :mrgreen:

Njihov jezik euskara (baskijski), najstariji je u Europi, lingviste snažno asocira na kameno doba. Za lingvista Georga Dimizilesa, jezik Baska i kavkaski jezici predstavljaju preživjele ogranke davno izumrle porodice."[/I][/SIZE]

... neki redovi su stvarno..... :hahaha: sad mi je potpuno jasno zasto te ne mrzi da kuckas tako dugu rec toliko puta (koliko ih je samo bilo potrebno da je bar malo priblizi).... :lol:

Evo, prvenstveno ovaj deo, jer neodoljivo podseca na engleski koji "govori" Kromanjonac... :hahaha: Mada, lako ces naci i druge analogije... Potrazi malo dalje, zadji i u kameno doba... :super:
Za tolike godine u Tour-u priglupo celjade nikako da nauci da bekne ista van svog sela...
(samo cinjenice, da me fan Presvetlog ne bi banovao... :klap:)
Bitno da je covek koji govori pet jezika "pisac"... Za Kromanjonca je prim.dr. lingvistike... :ok:
A on i dalje aplaudira... :dash: Prvi set kako i dolikuje vrhunskom teniseru, prelamanje u pravom momentu, drugi rutinski do kraja, i kad treba staviti masnicu... :dontunderstand:
Aman, covece, koncentracija do kraja...

***BTW, jel' neko primetio da su #1 & #2 uputili i jedan jedini aplauz jedan drugom u finalu Wimbledona?! Lepo rece, mora jos mnogo da uci... Prvenstveno da ti je protivnik dok traje mec PROTIVNIK, a dalje ide samo jedan...

Gledao sam Federera od pocetka do kraji... I sta reci?Odlicno odigran prvi set,bas kako sam navikao da ga gledam,onda lagani pad pd u drugom,da bi u trecem tacno pokazao ono o cemu smo ovde pricali... Totalnu psihicku nestabilnost,narocito kad protivnik poakze da se ne plasi Federerovog servisa.Vec kod 3:3 sam znao da gubi,jer se videlo da ne moze da uzme svoj servis i to je bio kraj.Cak tri puta ga je brejknuo u poslednjem setu,a kao takav,ne zasluzuje da igra vise nego prvo kolo bilo kog turnira.

U svakom slucaju,mislim da na ustolicenje novog broja jedan mozemo da sacekamo jos max nedelju-dve,u najgorem slucaju do US Opena...A nakon toga,Federer treba da stavi prst na celo i da razmisli hoce li i dalje da se glupira ili da igra vrhunski tenis.

e sad je vec u dubokim gov*ima.... otisao sam do grada posle Rafe ali srecom nisam udario po pivu kako umem pa sam video zavrsnicu drugog seta i ceo treci

on sve cesce sa brojem gresaka na mecu stize broj trofeja (velika brojka) i poraz je tada bukvalno neizbezan.

niko od nas nije mogao da gleda mec iz Dubaija sa Marejem ali ne bi me cudilo da je i sad izjavio istu stvar.. znaci,on napada i gresi a protivnik se samo brani. bilo kako bilo,odose ogromni bodovi

(zvanicno) krunisanje mog Rafe na tron tenisa je veoma blizu

Poslednja izmena:
Haahhh,tek sad si provalio :D :D :D Tamo brani titulu,ovde je branio "samo" finale,koje je prosle godine izgubio od Djokovica...Uh sto me je iznervirao tada,kada je u taj brejku na mec loptu odigrao atraktivan udarac kroz noge i pogodio mrezu...A ja se tada i nervirao...Gledaj ga sada,ne moze drugo kolo da prodje...

Cek da viddim...Pre ovog turnira,ovo je bio odnos bodova...Sad covek gubi,koliko,200,250,300 bodova???

1. Federer...........6.600..........
2. Nadal..............5.830....-770
3. Djokovic..........4.945....-885

Po ovome,nece on jos ove nedelje da padne sa prvog mesta-ako je to ikakva uteha,cak i da Nadal osvoji prvo mesto,sto sumnjam,mada...Ali zato mu se moze dogoditi da u Sinsinatij,cak i ako odbrani bodove padne sa prvog mesta! Sad stvarno sve iskljucivo zavisi od Rafe!

Cek da viddim...Pre ovog turnira,ovo je bio odnos bodova...Sad covek gubi,koliko,200,250,300 bodova???

1. Federer...........6.600..........
2. Nadal..............5.830....-770
3. Djokovic..........4.945....-885

Po ovome,nece on jos ove nedelje da padne sa prvog mesta-ako je to ikakva uteha,cak i da Nadal osvoji prvo mesto,sto sumnjam,mada...Ali zato mu se moze dogoditi da u Sinsinatij,cak i ako odbrani bodove padne sa prvog mesta! Sad stvarno sve iskljucivo zavisi od Rafe!

Vamos Rafa! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back