ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al ste se vi ovde raspisali,zazive nam Forum ponovo :D :D :D

Dakle,Grizzly,zasto sam blag sa pohvalam Federerove igre? Jendostano,nisam navikao da ne osvaja sve zivo,eto...Daleko od toga da mu je sezona losa,naprotiv-ali nije to ono sto je radio prethodne 4 godine!

2 finala i jednoo polufinale GSa,2 finala Mastersa,2 osvojena Invitationa....Daleko od toga da je to lsoe,ali jednostavno,nije to to! MORA vise! Zato sad nestrpljivo cekam ovih 7,8 turnira na betonu,neko je vec rekao,beton se ne mzoe usporiti..I zato ocekujem zetvu trofeja sada,ali da ne preteram sa prognozom...Zato cutim.Inace,moje ocekivanje je da uzme i Bazel i Stokholm,kao i Masters Kup i bar 2 od 4 Mastersa! Naravno i US Open...Ocekujem li previse?Ne znam,videcemo ;)

Al ste se vi ovde raspisali,zazive nam Forum ponovo :D :D :D

Dakle,Grizzly,zasto sam blag sa pohvalam Federerove igre? Jendostano,nisam navikao da ne osvaja sve zivo,eto...Daleko od toga da mu je sezona losa,naprotiv-ali nije to ono sto je radio prethodne 4 godine!

2 finala i jednoo polufinale GSa,2 finala Mastersa,2 osvojena Invitationa....Daleko od toga da je to lsoe,ali jednostavno,nije to to! MORA vise! Zato sad nestrpljivo cekam ovih 7,8 turnira na betonu,neko je vec rekao,beton se ne mzoe usporiti..I zato ocekujem zetvu trofeja sada,ali da ne preteram sa prognozom...Zato cutim.Inace,moje ocekivanje je da uzme i Bazel i Stokholm,kao i Masters Kup i bar 2 od 4 Mastersa! Naravno i US Open...Ocekujem li previse?Ne znam,videcemo ;)

ma lepo si ga ti druze nanizao ali pitanje je da li je u stanju sve to da uzme ;)

Srle nemoj da pises tako kasno ako ti se spava...kako si mogao da zaboravis Olimpijadu?:D (tj. olimpijsko zlato)

@meda ode Janko odakle je i dosao:D

@Član Foruma Sto je bilo, bilo je...nece se ponoviti! I eto, svi smo srecni:D Od sad ce vladati red, rad i disciplina:mrgreen: Nema potrebe da se svadjamo, to je jedini razlog zasto nikoga ne napadam i osudjujem;)

@Tema Ode i Gulbis...sto je po meni iznenadjenje ali dobro...
I jos valja dodati jednu finu pobjedu Vavrinke nad Bolelijem od 2-0

:lol: koja si ti budala, u pozitivnom smislu......ako ikako to moze :mrgreen:

gledam sinoc onaj mec, i ne vjerujem da je izgubio od onog mauta.....sta je on sebi dozvolio? :thumbdown:

mada i bolje od njega, nego da dodje protiv rodika, i da mu ne uzme gejm :lol:

Ode Janko..Sto taj covek ne igra konstatno sa Top 10 igracima,onda bi bio pravi...Ovako,sto bi rekao Sojic...Budala,Panticu :D

A stvarno je bilo kasno,'ladno sam zaboravio Olimpijadu..A inace,to sto sam nabrojao trofeje,to je samo jer se tim trofeijima potajno nadam...Daleko od toga da ih ima u dzepu :(

i valjalo bi da ubuduce ne potencirate to sto Fedja nije pratio finale AO jer novak kaze da je od finala Vimbldona i jednog od najvecih meceva u istoriji igre video ''tek ponesto''

steta,imao je sta da nauci za tih 5 sati

i valjalo bi da ubuduce ne potencirate to sto Fedja nije pratio finale AO jer novak kaze da je od finala Vimbldona i jednog od najvecih meceva u istoriji igre video ''tek ponesto''

steta,imao je sta da nauci za tih 5 sati
e, a ja sam procitao (sada bez za'ebavanja) da je novak rekao kako je odgledao ovaj mec i odmah nakon istog nazvao menadzera (il' bese trenera ili nekog drugog iz strucnog staba) da bi mu rekao- "ja imam jos mnooogo da ucim"!

anyway- uskoro pocinje mec... da vidimo kako je pauza uticala na noleta. :D

da ga ebem... sad kao za inat ne mogu da nadjem novosti,mislim da su od juce ili od danas

moguce je i da sam pogresio ali bih voleo da znam ko mi je zaturio proklete novine

Poslednja izmena:
pobednik Umaga Verdasko,ocigledno umorniji od Andreeva,dobija svoj mec nakon dosta problema

valjda ce povratiti nesto snage u danu pauze

ja cekam mec Safin - Kueri jer gotovim obojicu

Poslednja izmena:
danas sam citao da Monfils trci stotku za manje od 12 sekundi :D

medjutim,lik ima 16 pobeda na Mastersima a godinu dana stariji Rafa 11 titula na istim

od njega i Gaskea za sada nismo videli skoro nista,Marej nesto bolji od njih i ostaje samo Djokovic

dakle,valjalo bi da vidimo nove klince

evo ovoga o cemu sam pricao (novakove izjave da ima jos dosta da uci): http://www.svettenisa.net/index.php/Vesti/Nove-vesti/DJokovic-Imam-dosta-da-ucim.html ... btw, novak je poslao i cestitku nadalu za osvajanje vimbldona (i to je pomenuto ovde, kao i bekerova izjava da je nadal ove sezone najbolji- i da za potvrdu toga nije potrebna nikakva lista)...

------------------

BRAVO NOLE! :D
Dobro se drzao Dancevic, mada- uglavnom servisom i rizikom... Novak se posle sporijeg pocetka (ipak mu je prvi mec posle duze pauze) snalazio sve bolje, i na kraju ipak rutinski dosao do pobede... Najvise me raduje igra- ona bas njegova (precizno agresivna), koja mu je i donela silne uspehe... Nisam bio siguran sta da ocekujem... Nadam se da igra nije izgledala dobro samo zbog na papiru ipak slabijeg protivnika (koji doduse bez problema sredi Ancica), i nadam se da ce se nastaviti ovako.... :)

Raspored za sutra- http://www.rogerscupmen.com/2/en/draws/OrderOfPlayWednesday.pdf

Poslednja izmena:
Nole, svaka cast!

Lagana pobjeda Noleta nad Dančevićem i prolazak u treću rundu.
Njegov sljedeći protivnik ce biti bolji iz duela Fernanda Verdaska i Robina Soderlinga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back