gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Od kad znam za sebe navijam za Rafu, ali ovo primjetio nisam...
A da ne znas razlog zbog kojeg to radi?![]()
Opsesivno-kompulsivan... slaze flasice, preskace linije, uvek isti ritual pre servisa (sto se samo donekle moze svrstati u sujeverje; jedan deo je problem u glavi... VGIG tesko da je priprema za servis...)
Kad bi ti prestao da mi sereš dobro bi bilo![]()
Naveo sam ti cinjenicu koju ako ne poznajes NE MOZES se zvati fanom Kromanjonca...
Napravi anketu na ovom pdf-u, da li ima iole boljeg poznavaoca tenisa u globalu (ne mora biti Rafin fan) kome je to strano?...
Zato te i smatram neozbiljnim sagovornikom. A nakon ovog komentara i najobicnijim balavim ulicarem...
Stvar kucnog vaspitanja plavooki... To ti kuci, ocu i majci... Ako te CINJENICA boli, learn how to get over it... Odrasti, izadji iz puberteta, pa ce ti se samo kasti...

Njihov jezik euskara (baskijski), najstariji je u Europi, lingviste snažno asocira na kameno doba. Za lingvista Georga Dimizilesa, jezik Baska i kavkaski jezici predstavljaju preživjele ogranke davno izumrle porodice."[/I][/SIZE]
... neki redovi su stvarno.....sad mi je potpuno jasno zasto te ne mrzi da kuckas tako dugu rec toliko puta (koliko ih je samo bilo potrebno da je bar malo priblizi)....
![]()
Evo, prvenstveno ovaj deo, jer neodoljivo podseca na engleski koji "govori" Kromanjonac...
Mada, lako ces naci i druge analogije... Potrazi malo dalje, zadji i u kameno doba... 
Za tolike godine u Tour-u priglupo celjade nikako da nauci da bekne ista van svog sela...
(samo cinjenice, da me fan Presvetlog ne bi banovao...
)Bitno da je covek koji govori pet jezika "pisac"... Za Kromanjonca je prim.dr. lingvistike...

A on i dalje aplaudira...
Prvi set kako i dolikuje vrhunskom teniseru, prelamanje u pravom momentu, drugi rutinski do kraja, i kad treba staviti masnicu... 
Aman, covece, koncentracija do kraja...
***BTW, jel' neko primetio da su #1 & #2 uputili i jedan jedini aplauz jedan drugom u finalu Wimbledona?! Lepo rece, mora jos mnogo da uci... Prvenstveno da ti je protivnik dok traje mec PROTIVNIK, a dalje ide samo jedan...