ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo Rafa!!! rutinski odradjen posao protiv neugodnog igraca i sve bolji turnir!!

samo da ase djokovic negde spotakne i Rafa moze mirno da se seli u Sinsinati:super:

a Rodik zaista pocinje da me nervira

mene bi brinuo da je protivnik momak iz Valensije.. ovako ne mnogo. a i sta da brinemo kad je Fedja vec na sledecem turniru ;)

planirao sam i da veceras nastavim sa svetkovinom ali nista od toga,Rafa je vazniji

i sjajno je sto je zreb pruzio priliku dvojici mladih igraca da igraju za svoje prvo Masters 1/2

Poslednja izmena:
jeste rafi hard court slabija strana... ali i fereru je... slazem se da bi ferer i pored toga imao vece sanse od gaskea... ovaj gaske mi je nekako... u svemu vrlo dobar, a ni u cemu odlican...

Poslednja izmena:
heheh- ispravio sam malo poruku pre nego sto i videh tvoju... ipak ne mogu reci da je ferer na betonu slabiji nego na sljaci, vise nego sto je to slucaj sa nadalom... ;) setih se nekih njegovih izvrsnih partija... ne bi inace bio pri vrhu- sa obzirom da nema ozbiljnije trofeje a da je rafa kralj sljake; mora se igrati vrlo dobro na svim podlogama.

a nisam gledao gaske vs ferer.... nisam siguran kako je uspeo da ga dobije... verovatno je ferer podbacio.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back