nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
прошо је Типса 2:0 ! ! :-)
сервирао је најбоље до сада, невероватно !
у 1/8 финала са Јужним или Almagrom
. .
с Јужним до сада само 1 играо, и победио недавно против Русије
а Алмагром ниједном . .
добра прилика

laka i ubedljiva pobeda Rafe a kisa mu je pravila vise problema nego Nemac
 na: http://www.bet365.com/home/mainpage.asp#
 na: http://www.bet365.com/home/mainpage.asp# a tipsi svaka cast... ako nece ana i nole- morace izgleda jeca i tipsa da uzmu ovaj masters
 a tipsi svaka cast... ako nece ana i nole- morace izgleda jeca i tipsa da uzmu ovaj masters 
eh j8g...ma nacicemo mi njega,nije mogao daleko da odmakne
 ma nije mene tesko naci, ali ne mogu coveku da se nakamarim na grbu kada ide negde svojim poslom a samo usputno svraca na druzenje.
 ma nije mene tesko naci, ali ne mogu coveku da se nakamarim na grbu kada ide negde svojim poslom a samo usputno svraca na druzenje.  a i da nije tako- ispit mi je 7.
 a i da nije tako- ispit mi je 7.  kakogod- ako ne ranije- svakako idemo na pice kad god ti naidjes 'vamo
 kakogod- ako ne ranije- svakako idemo na pice kad god ti naidjes 'vamo 
 nisam verovao da ce deda-momak uspeti da prodje maria...
 nisam verovao da ce deda-momak uspeti da prodje maria... j8t- vaidisova i ono masno cudoviste (stepanek) su u vezi (najverovatnije i vereni)!?! :shock:
 j8t- vaidisova i ono masno cudoviste (stepanek) su u vezi (najverovatnije i vereni)!?! :shock: red je da nesto iskombinujemo
 red je da nesto iskombinujemo 
heeheeee, ni u najsitnije sate ne izostaju vrlo karakteristicna poredjenja / opisi koje toplo pozdravljam...nisam verovao da ce uspeti da prodje maria...
nego- prvi put sada cujem... pa ne mogu da verujem!! evo smejem se skoro na glas!!j8t- vaidisova i ono masno cudoviste (stepanek) su u vezi (najverovatnije i vereni)!?! :shock:
ma koji bre posao... Srle dolazi da merka devojcice Kragujevca
nesto cemo iskombinovati jer cu ja uskoro konacno morati u Bg (ne secam se kad sam bio zadnji put)

Eeeeeeeeee pa tako reci covece!!! Aj dolazi 'vamo da se druzimo

A za one devojcice iz Kragujevca....Pa ono...Nije da nije
Dobio je Nadal Blejka,posle velike borbe..Ali posteno,posle 3:3 u drugom setu,Blejk nije postojao-sto Nadalovom sjajnom igrom,sto zato sto Blejk pojma nema da igra na mrezi
Nadal se stvarno sjajno brani,po tome je realno,najjaci.Zato i volim da gledam Federera i Nadala-ovaj sjajno napada,a ovaj se sjajno brani!
Inace,koliko sam ja razumeo,Federer NE IGRA veceras???? Jel to istina,pa nije u redu!
 a iako gotivim i rafu, zao mi je blejka- a i njegovo osvajanje bodova mi ni najmanje ne bi smetalo... ipak- mnogo je gresio. treci set je samo tako ubrljavio... ali tesko je na duge staze igrati protiv spanca....
 a iako gotivim i rafu, zao mi je blejka- a i njegovo osvajanje bodova mi ni najmanje ne bi smetalo... ipak- mnogo je gresio. treci set je samo tako ubrljavio... ali tesko je na duge staze igrati protiv spanca....