ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nacicemo mi njega,nije mogao daleko da odmakne :mrgreen:

gledao sam Tipsu iako sam rtav pijan i dobro je igrao,mada je i Johanson senka nekadasenjeg igraca

sad ovaj ludi Rodik opet nervira svoje navijace

прошо је Типса 2:0 ! ! :-)
сервирао је најбоље до сада, невероватно !
у 1/8 финала са Јужним или Almagrom
. .
с Јужним до сада само 1 играо, и победио недавно против Русије
а Алмагром ниједном . .
добра прилика

Ja mislim da je sa Juznim dva puta igrao.Drugi put na turniru u Roterdamu cini mi se gde ga je pobedio;)

Tipsarevic vs. Juzni 3-6 6-0 6-3
Bravo!!! Najzad da se i on pomeri iznad 40. pozicije :) Sledeci mec Janko ceka pobednika Ancic vs. Davidenko.... U najavi veoma zanimljiv mec...

Јане је играчина у односу на старог Јанка !
а пратило га је и 7-8 фудбалских навијача :)
поен меча био је на брејк лопту у 3. сету . .:D
56658023zo2.png

играће прво 1/4 финале мастерса у каријерии нек му је са срећом ..:cool:

svaka cast Tipsarevicu,on ponekad zna odlicno da igra!bice jako tesko u cetvrtfianlu ali mislim da moze da dobije i Davidenka i Ancica jer obojica su prosecni teniseri,iako ovaj rus zazima visoko 4 mesto nikako ne zasluzuje EPITET velikog igraca

ja ne verujem da ce rus doci do 1/4f, ali videcemo. svakako- ako ga bude sluzio servis ima sanse protiv bilo koga... jos ce igrati i na centralnom terenu pa ce naci i novih razloga za jos bolju partiju :D a tipsi svaka cast... ako nece ana i nole- morace izgleda jeca i tipsa da uzmu ovaj masters :lol:
ma nacicemo mi njega,nije mogao daleko da odmakne :mrgreen:
eh j8g... :) ma nije mene tesko naci, ali ne mogu coveku da se nakamarim na grbu kada ide negde svojim poslom a samo usputno svraca na druzenje. ;) a i da nije tako- ispit mi je 7. :cry: kakogod- ako ne ranije- svakako idemo na pice kad god ti naidjes 'vamo ;)

heeheeee, ni u najsitnije sate ne izostaju vrlo karakteristicna poredjenja / opisi koje toplo pozdravljam... :D nisam verovao da ce deda-momak uspeti da prodje maria...
nego- prvi put sada cujem... pa ne mogu da verujem!! evo smejem se skoro na glas!! :lol: j8t- vaidisova i ono masno cudoviste (stepanek) su u vezi (najverovatnije i vereni)!?! :shock:
btw- super sto svracas ;) red je da nesto iskombinujemo ;)

heeheeee, ni u najsitnije sate ne izostaju vrlo karakteristicna poredjenja / opisi koje toplo pozdravljam... :D nisam verovao da ce uspeti da prodje maria...
nego- prvi put sada cujem... pa ne mogu da verujem!! evo smejem se skoro na glas!! :lol: j8t- vaidisova i ono masno cudoviste (stepanek) su u vezi (najverovatnije i vereni)!?! :shock:

ma ne lupetaj bre... odakle ti to :shock:

sunce ti ebem,pa oni stvarno jesu zajedno... samo covek s mosta da se baci u 'ladnu Moravu,nista drugo

ma koji bre posao... Srle dolazi da merka devojcice Kragujevca :mrgreen:

nesto cemo iskombinovati jer cu ja uskoro konacno morati u Bg (ne secam se kad sam bio zadnji put)

Eeeeeeeeee pa tako reci covece!!! Aj dolazi 'vamo da se druzimo :D :D :D

A za one devojcice iz Kragujevca....Pa ono...Nije da nije ;)

Dobio je Nadal Blejka,posle velike borbe..Ali posteno,posle 3:3 u drugom setu,Blejk nije postojao-sto Nadalovom sjajnom igrom,sto zato sto Blejk pojma nema da igra na mrezi :(
Nadal se stvarno sjajno brani,po tome je realno,najjaci.Zato i volim da gledam Federera i Nadala-ovaj sjajno napada,a ovaj se sjajno brani!

Inace,koliko sam ja razumeo,Federer NE IGRA veceras???? Jel to istina,pa nije u redu!

Veceras oko 3 igraju Berdih i Andreev, pretpostavljam da ce sutra u to doba igrati Roger. Sredio Rodik da se ne przi na suncu, ne znam da li je ijedan mec na ovom turniru odigrao u dnevnom terminu.

Eeeeeeeeee pa tako reci covece!!! Aj dolazi 'vamo da se druzimo :D :D :D

A za one devojcice iz Kragujevca....Pa ono...Nije da nije ;)

Dobio je Nadal Blejka,posle velike borbe..Ali posteno,posle 3:3 u drugom setu,Blejk nije postojao-sto Nadalovom sjajnom igrom,sto zato sto Blejk pojma nema da igra na mrezi :(
Nadal se stvarno sjajno brani,po tome je realno,najjaci.Zato i volim da gledam Federera i Nadala-ovaj sjajno napada,a ovaj se sjajno brani!

Inace,koliko sam ja razumeo,Federer NE IGRA veceras???? Jel to istina,pa nije u redu!

Fedja tek sutra,dva para sad a dva sutradan

Rafa bi morao u finale a tamo nek radi sta hoce,bice to lepa hrpa bodova

izgleda da ce jedan od prve dvojice konacno doci do titule ove godine :) a iako gotivim i rafu, zao mi je blejka- a i njegovo osvajanje bodova mi ni najmanje ne bi smetalo... ipak- mnogo je gresio. treci set je samo tako ubrljavio... ali tesko je na duge staze igrati protiv spanca....

cini se da trenutno niko ne pokazuje pravu dominaciju- bice ovo najuzbudljivija sezona u poslednjih 5-6 godina (bar tako mi se cini)...

a evo rasporeda za sutra... a ti imenjace, upozoravas druge da ne postavljaju pitanja sa vec datim odgovorima, a sam pravis takve greske ( http://forum.krstarica.com/threads/198889&page=10 --> #232 )! c, c, c, c :lol: :p
19h serena - kuznjecova
21h janko - nikolica
01h fedja - rodik
03h jeca - safina / zvonareva (97% bez prenosa; onako- bez gledanja u program eurosporta...)

Znaqm,znam,ali moram i ja malo,tako se zivi :D :D :D

A za Blejka-covek je sjajno igroa prvi set,drugi je muljao mada je i tako mogao da dobije.Treci je bio smejurija,Nadal ga je tu bas pocistio.

Uuuuuuuuuuuu Fedja igra u 1h? Steta,bicu na poslu tada :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back