nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgleda da ce jedan od prve dvojice konacno doci do titule ove godinea iako gotivim i rafu, zao mi je blejka- a i njegovo osvajanje bodova mi ni najmanje ne bi smetalo... ipak- mnogo je gresio. treci set je samo tako ubrljavio... ali tesko je na duge staze igrati protiv spanca....
cini se da trenutno niko ne pokazuje pravu dominaciju- bice ovo najuzbudljivija sezona u poslednjih 5-6 godina (bar tako mi se cini)...
a evo rasporeda za sutra... a ti imenjace, upozoravas druge da ne postavljaju pitanja sa vec datim odgovorima, a sam pravis takve greske ( http://forum.krstarica.com/threads/198889&page=10 --> #232 )! c, c, c, c![]()
19h serena - kuznjecova
21h janko - nikolica
01h fedja - rodik
03h jeca - safina / zvonareva (97% bez prenosa; onako- bez gledanja u program eurosporta...)
e ne mogu da verujem.03.04.2008. | 1/2 Finale, 3:00, RTS 2
J. Jankovic
V. Zvonareva
a kako su pricali da je nemoguce otkupiti prava za zenski deo IW i Majamija jer ih drzi eurosport! 
a ovde ima jos dosta tenisera i njihovih dvojnika:...

Javi se Srle!
Srle, Srle, Srle...![]()

rizikovao sam da padnem vozacki ispit danas ali sam znao da prosto moram da gledam mec do kraja... mucenik se radovao kao malo dete a lepo je videti nosonju kako pognute glave napusta jos jedan teren
btw... duguje Kanjesu sportski automobil jer da nije bilo njega Rafa bi sad bio broj 1