ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HAhahahah Nadal lici na Atreja!!! To mi je bio omiljeni film kad sam bio klinac,Neverending Story,haahha gde ga nadjose...

Ali Federer i Kventin Tarantino..To smo komentarisali pre jedno par godina,i gle,setio se neko da ga i postavi :D

izgleda da ce jedan od prve dvojice konacno doci do titule ove godine :) a iako gotivim i rafu, zao mi je blejka- a i njegovo osvajanje bodova mi ni najmanje ne bi smetalo... ipak- mnogo je gresio. treci set je samo tako ubrljavio... ali tesko je na duge staze igrati protiv spanca....

cini se da trenutno niko ne pokazuje pravu dominaciju- bice ovo najuzbudljivija sezona u poslednjih 5-6 godina (bar tako mi se cini)...

a evo rasporeda za sutra... a ti imenjace, upozoravas druge da ne postavljaju pitanja sa vec datim odgovorima, a sam pravis takve greske ( http://forum.krstarica.com/threads/198889&page=10 --> #232 )! c, c, c, c :lol: :p
19h serena - kuznjecova
21h janko - nikolica
01h fedja - rodik
03h jeca - safina / zvonareva (97% bez prenosa; onako- bez gledanja u program eurosporta...)

03.04.2008. | 1/2 Finale, 3:00, RTS 2
J. Jankovic
V. Zvonareva

Bravo Endi:!:;)
roddick_miamiQF.jpg

rizikovao sam da padnem vozacki ispit danas ali sam znao da prosto moram da gledam mec do kraja... mucenik se radovao kao malo dete a lepo je videti nosonju kako pognute glave napusta jos jedan teren

btw... duguje Kanjesu sportski automobil jer da nije bilo njega Rafa bi sad bio broj 1

Srle, Srle, Srle...;)

Evo me,evo me... :(

Sto je najgore,uopste nije lose igrao...A to stvarno zabrinjava!

Sad slede Estoril,pa Mastersi u Rimu,Monte Karlu i Hamburgu! Obzirom da i ostala dvojica tu brane veliki broj bodova,treba ocekivati ozbiljnu borbu.
Cini mi se da ni prosle sezone na ovim Mastersima,sem Hamburga koji je osvojio nije imao posebne rezultate,cini mi se da je u Monte Karlu ispao nesto rano od Volandrija?Eto prilike za nove poene :D

E sad,jel ima neka dobra dusa ( Meda :D ) ko ce da baci ovde sta su svetski reketi 1,2 i 3 prosle sezone radili na ovim turnirim,tj.koliko boodva imaju da brane?Cini mi se da je Federer opet u najboljoj situaciji :D

Dakle,da rezimiram : Rodzer igra godisnje 16 turinira,do sada je odigrao 4,dakle 1/4 za zaborav...Ali ne zaboravite da su ostale jos 3/4 sezone!Sto bi se reklo,nije gotovo dok se ne zavrsi :D :D :D

rizikovao sam da padnem vozacki ispit danas ali sam znao da prosto moram da gledam mec do kraja... mucenik se radovao kao malo dete a lepo je videti nosonju kako pognute glave napusta jos jedan teren

btw... duguje Kanjesu sportski automobil jer da nije bilo njega Rafa bi sad bio broj 1

Pa jel ga polozi covece?Ako jesi.yeaaaaaaaaaaaah :D :D :D

Za Kanjesa..Kako sam se prosle sezone nervirao,a gle sada,to ispade sjajna stvar za Rozea,kao i ona rana eliminacija od Volandrija. Ko zna,mozda sledece godine i ovi rezultati budu bili sjajni zbog skupljanja bodova!

Kralj nije mrtav (koprca se jos....) :D

cuti,danas sam vozio savrseno,kao Kimica Raikonen :D naravno,rizikovao sam da zaspim na semaforu jer sam gledao ovo do 3 i nesto ali ispade dobro,jednostavno ne mogu da propustim tenis

ima fore do Vimbldona da se opasulji i zahvaljujuci nekim porazima na sljaci uspe da zadrzi Rafu iza sebe.. posle toga cemo videti a ima srece sto Rafa nakon zelenog GS-a ide na svoje rajsko ostrvo i ostatak sezone kulira

bice svasta

E dobar si! Svaka cast za polozeni,i da ga u miru i dobrom spidu vozis :D I sto bi rekao Nikola Kojo,sedista se obaraju na dole a noge idu gore ;)

Federer Roger......6550....0
Nadal Rafael........5705....-845
Djokovic Novak....5280....-425

Ovako je stajala situacija pre ovog Mastersa,dakle,jos je Roze daleko,daleko.Videcemo kako stoji situacija za par dana.Zato mi i treba situacija kako ide situacija sa bodovima,da znam da li da se plasim ;) Mada realno,mislim da do Roland Garosa ne bi trebalo da bude promene na vrhu-ja se nadam ni posle toga!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back