nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
прошо је Типса 2:0 ! ! :-)
сервирао је најбоље до сада, невероватно !
у 1/8 финала са Јужним или Almagrom
. .
с Јужним до сада само 1 играо, и победио недавно против Русије
а Алмагром ниједном . .
добра прилика
laka i ubedljiva pobeda Rafe a kisa mu je pravila vise problema nego Nemac

eh j8g...ma nacicemo mi njega,nije mogao daleko da odmakne![]()
ma nije mene tesko naci, ali ne mogu coveku da se nakamarim na grbu kada ide negde svojim poslom a samo usputno svraca na druzenje.
kakogod- ako ne ranije- svakako idemo na pice kad god ti naidjes 'vamo
j8t- vaidisova i ono masno cudoviste (stepanek) su u vezi (najverovatnije i vereni)!?! :shock:heeheeee, ni u najsitnije sate ne izostaju vrlo karakteristicna poredjenja / opisi koje toplo pozdravljam...nisam verovao da ce uspeti da prodje maria...
nego- prvi put sada cujem... pa ne mogu da verujem!! evo smejem se skoro na glas!!j8t- vaidisova i ono masno cudoviste (stepanek) su u vezi (najverovatnije i vereni)!?! :shock:
ma koji bre posao... Srle dolazi da merka devojcice Kragujevca
nesto cemo iskombinovati jer cu ja uskoro konacno morati u Bg (ne secam se kad sam bio zadnji put)

Eeeeeeeeee pa tako reci covece!!! Aj dolazi 'vamo da se druzimo![]()
![]()
A za one devojcice iz Kragujevca....Pa ono...Nije da nije
Dobio je Nadal Blejka,posle velike borbe..Ali posteno,posle 3:3 u drugom setu,Blejk nije postojao-sto Nadalovom sjajnom igrom,sto zato sto Blejk pojma nema da igra na mrezi
Nadal se stvarno sjajno brani,po tome je realno,najjaci.Zato i volim da gledam Federera i Nadala-ovaj sjajno napada,a ovaj se sjajno brani!
Inace,koliko sam ja razumeo,Federer NE IGRA veceras???? Jel to istina,pa nije u redu!
a iako gotivim i rafu, zao mi je blejka- a i njegovo osvajanje bodova mi ni najmanje ne bi smetalo... ipak- mnogo je gresio. treci set je samo tako ubrljavio... ali tesko je na duge staze igrati protiv spanca....