ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oduvao ga nakon 7 brejk lopti koje je ovaj propustio... ne bih bas rekao!! imao bi on posla da je sa druge strane mreze bio ozbiljan teniser

Mario je rodjen 30. marta a danas je 30. mart

oduvao ga nakon 7 brejk lopti koje je ovaj propustio... ne bih bas rekao!! imao bi on posla da je sa druge strane mreze bio ozbiljan teniser

Mario je rodjen 30. marta a danas je 30. mart

Kako god, bitno je da je pobedio da nije mnogo proveo na terenu.
A za Marija srećan mu rodjendan i čestitke na pobedi svaka čast. Valjda se to gleda kada prodje ponoć kao i za novu godinu pa je još juče mogao da slavi i rodj. i pobedu.

I meni je rodjendan bio 29.marta pa mi niko od vas nije cestitao,cccccc :(

Srećan rodjendan sa zakašnjenjem!

1008-002-84-1068-1.gif

eh imenjace, i meni je bio 6. oktobra pa mi niko nije cestitao :p heehehe... ma najbolje da neko gleda pa jos pamti kada je kome rodj- koliko god nekoga gotivio... ;) ne shvataj to licno :) a sada, kada vec znam- SRECAN RODJ! Sve naj ti, onako iskreno zelim! :)
on topic... evo rasporeda meceva za danas: http://www.atptennis.com/en/common/...//www.atptennis.com/1/posting/2008/403/op.pdf
ima tu dobrih duela... videcemo da li kifer moze nesto vise protiv nadala... i blejk - santoro cu rado pogledati... ima u stvari bas dosta solidnih meceva- mrzi me i da nabrajam :D

Hvala ljudi na cestitkama,divni ste :D :D :D Nordic,saljem ti poruku a tebi je mob iskljucen,nije ti fora ;)

Gledao sam delimicno(na poslu) Blejka,fin mec,steta sto matori niije dobio mec :D :D :D

Jel neko zna tacan raspored(u minut) kad igra Federer?

Hvala ljudi na cestitkama,divni ste :D :D :D Nordic,saljem ti poruku a tebi je mob iskljucen,nije ti fora ;)

Gledao sam delimicno(na poslu) Blejka,fin mec,steta sto matori niije dobio mec :D :D :D

Jel neko zna tacan raspored(u minut) kad igra Federer?

ma zeza me ona Nokia a za ovaj drugi telefon trenutno nemam punjac pa sam u nedostupnim poljima :mrgreen: sredicu to ovih dana,taman malo da se odmorim

Bicu tu negde u okolimni 4 i 5 april,da znas samo :D :D :D Jos samo Meda kad bi nam se pridruzio... ;)

Za info about Federer hvala,moracu da ga gledam,nema druge,treba mu moja podrska protiv Sonderlinga ;)

прошо је Типса 2:0 ! ! :-)
сервирао је најбоље до сада, невероватно !
у 1/8 финала са Јужним или Almagrom
. .
с Јужним до сада само 1 играо, и победио недавно против Русије
а Алмагром ниједном . .
добра прилика

Stvarno svaka mu cast,jes da ga ne volim,ali igrao je bas kako treba.Malo je nervirao sudiju,ali OK :D
Bice interesantno ako dobije Juznog u 1/8 finala,jer mislim da ga moze dobiti..Ali tu je i kraj za Tipsu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back