JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ostavi ovo staro, jeste Haus extra, ali ovo ti daje stari smek![]()
Kako ja ne videh Borisov Avatar? Možda bi mi se dopao?![]()
.jel ste čuli da se Nadal ponovo povredio?momak baš nema sreće...
Sta je bre ovo sve same povrede sad ce Marej opet moci da osvaja turnire...![]()
Nije to nova povreda, tu povredu vuce jos od Sinsinatija, samo sto je tada bilo u pitanju istegnuce misica, a sada je ruptura... Ali da nema srece, stvarno nema...

Nema veze sa sretjom, to je sve zbog Nadalovog nachina igranja i treniranjaNije to nova povreda, tu povredu vuce jos od Sinsinatija, samo sto je tada bilo u pitanju istegnuce misica, a sada je ruptura... Ali da nema srece, stvarno nema...
zbog sponzora, intervju sve vishe liche na dodele oskara i mtv nagrada: zahvaljujem se mami, tati, bratu, sestri, porodici koja me je stalno podrzhavala, svom treneru, sparing partneru, fizioterapeutu, vozachima, ovoj divnoj publici... i naravno sponzorima... bez njih ovo ne bih mogao da uspemA zasto svi na svakom turniru kazu da im je to omiljeni turnir, omiljeni grad i omiljena publika?![]()
... al' to mi ne smeta, koliko ih mushtraju,, deca su zasluzhila bar da im se zahvali
,a mlitavi,nejaki,neuhranjeni i kondiciono uvjek nespremni NOLE osta na nogama uprkos cinjenici da je odigrao najvise meceva u ovoj,prosloj i pretprosloj sezoni...ako se ne varam