ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji Bugarin????
Verovatno misli na ????? Dimitrova... ne mogu da se setim imena
Znam da je prošle godine izbacio Krajinovića na Vimbldonu... mislim da ga je na kraju i osvojio (juniorska konkurencija)
Veliki je talenat. Da nije ne bi mu trener bio onaj Shvedjanin shto je ranije trenirao Riosa, Safina, Federera...
E sad da li tje svoj talenat potvrditi u seniorskoj konkurenciji? Ne znam. Mozhe biti, a ne mora
Tipsarevitj je dovoljan primer da biti dobar u juniorskoj konkurenciji, ne mora da znachi da tje se biti u vrhu i u seniorskoj

Poslednja izmena:
Verovatno misli na ????? Dimitrova... ne mogu da se setim imena
Znam da je prošle godine izbacio Krajinovića na Vimbldonu... mislim da ga je na kraju i osvojio (juniorska konkurencija)
Veliki je talenat. Da nije ne bi mu trener bio onaj Shvedjanin shto je ranije trenirao Riosa, Safina, Federera...
E sad da li tje svoj talenat potvrditi u seniorskoj konkurenciji? Ne znam. Mozhe biti, a ne mora
Tipsarevitj je dovoljan primer da biti dobar u juniorskoj konkurenciji, ne mora da znachi da tje se biti u vrhu i u seniorskoj

Jeste,na njega :) Igrao je dobro protiv Simona,a mislim da je Nadalu uzeo i set...Mada,naravno,treba jos da se razvija...

Ali u svakom slucaju,moje misljenje je da ce Nole i Marej da gledaju ledja Del Potru.

DelPo je talentovaniji od Mareje i Noleta zajedno,decko ima toliko prostora da unapredi svoju igru...Bice No 1 za sezonu-dve,Nole i Marej ce da se kolju da budu iza njega,eventualno ako se tu umesa onaj mali Bugarin,zaboravio sam kako se zove...

Sve to stoji ali jedna stvar je istinita.
Decko je previsok i previse slang da bi mogao da igra duze od dve pune,uspjesne sezone bez povrede.
Ako cemo iskreno,treba mu jos 5-8 kg. misicne mase da bi se osigurao.

Sve to stoji ali jedna stvar je istinita.
Decko je previsok i previse slang da bi mogao da igra duze od dve pune,uspjesne sezone bez povrede.
Ako cemo iskreno,treba mu jos 5-8 kg. misicne mase da bi se osigurao.

Mislim da mu kilaze ne treba nesto previse. A ono za povrede je tacno,(mada ima fantasticne noge za svoju visinu,u tome je i njegov talenat),ali povrede ce mu najvise zavisiti od toga kakvi su mu po prirodi zglobovi,i po stilu igre.Ono sto on mora da nauci je igra na mrezi,i da skracuje poene.Ako to nauci,apsolutno sam siguran da ce biti broj jedan i to na duze vreme.

Neverujem da ce biti tako, a i da bude, Delpotro ce gledati ledja Fedu, jer Fed ne ide nigde!!

Ja sam govorio o perspektivi,za neke dve godine npr.,ne ocekujes valjda da ce Fed vecito biti broj jedan?

Del Potru vec sada Nadal ne moze nista,Nadalov spin forhend,koji pravi toliko problema drugim teniserima,jer moraju da pomeraju teziste na gore pri udarcu, Delpou ne moze nista jer on taman pada na njegov forhend,cak ima vremena i da se namesti.

Mislim da mu kilaze ne treba nesto previse. A ono za povrede je tacno,(mada ima fantasticne noge za svoju visinu,u tome je i njegov talenat),ali povrede ce mu najvise zavisiti od toga kakvi su mu po prirodi zglobovi,i po stilu igre.Ono sto on mora da nauci je igra na mrezi,i da skracuje poene.Ako to nauci,apsolutno sam siguran da ce biti broj jedan i to na duze vreme.

Odlicno receno...:ok:
Ja se samo nadam da to nece biti kratkotrajni bljesak...jer vidim potencijal za novu dimenziju u tenisu...

Ja sam govorio o perspektivi,za neke dve godine npr.,ne ocekujes valjda da ce Fed vecito biti broj jedan?

Del Potru vec sada Nadal ne moze nista,Nadalov spin forhend,koji pravi toliko problema drugim teniserima,jer moraju da pomeraju teziste na gore pri udarcu, Delpou ne moze nista jer on taman pada na njegov forhend,cak ima vremena i da se namesti.

uzeo si loš primer...Nadal ne može ništa protiv svakog iole pristojnog hardcourt igrača, kao što je Delpo ;) verujem da bi i Safin mogao da ga dobije na betonu...
a šljaka je potpuno druga priča.

Del potru Nadal ne moze nista zato sto ne igra kako je igrao.
Ako se javi problem povreda bice to najvjerovatnije sa ledjima.

Ja sam siguran da Del Potro oznacava buducnost
i to sigurno,zajedno sa NOLETOM i Marejem.

Pa Safin ne moze nikog da dobije ni na jednoj podlozi a ne Nadala...;)

Safinovo je proslo.
Covjek se povukao i to je to.
Dozvolio je da mu njegov temperament upropasti karijeru.

@Uros
Moguce je...;)
Moze da se zasiti time sto ne napreduje i sto ga polako prestizu...to ne bi bilo nista cudno za nas mentalitet...

Federer ce igrati vrhunski i 2012. godine...previse je pametan da tako ne bude...

možda misli na crnogorski mentalitet :lol:

kad početkom godine nije bacio reket i oterao sve u pm, onda sumnjam da ćete gledati njegovo penzionisanje u skorije vreme...ma koliko to želeli... ;)

@Fency_Killer
Odakle tebi da ja zelim da se Novak penzionise?:roll: Shvatas li ti da ja ne bih imao s kim da popricam o tenisu da nema to malo nasih tenisera pa je tenis postao gledan...

Nema Novak jos razloga da se penzionise...niti ih je imao...
Ali ako ispane iz top 10...imace...

Nas mentalitet ga i dovodi do toga da ne moze da napreduje...nas mentalitet ce ga i penzionisati...

P.S. Svi smo mi na Balkanu povezani...htjeli to da priznamo ili ne... Zato izuzmi te nacionalisticke posalice...

P.P.S. Nijesam ja Novakov anti-fan... Naprotiv...ja navijam za njega osim kad igra protiv Endija i Rodzera... Ocigledno ti slabo kapiras moje komentare o njemu...

@Boris 1
Mogao bi onda ti da stavis koji euro za Rodzerove suze:D

ok, ajmo prvo ovo
A sta mislite o tome da ce Novak Djokovic prije u penziju od Rodzera Federera? :mrgreen:

to je odprilike slično ovome
A sta mislite o tome da Madona umre pre Majkl Dzeksona? :mrgreen:

osobi A, sudeći po smajliju koji je očigledno oličenje radosti i ničeg drugog, ideja o Noletu penzioneru i besmrtnom Federeru koji vlada tenisom narednih nekoliko milenijuma deluje fenomenalno, kao božićno jutro...
osobi B, sudeći po smajliju koji je očigledno oličenje radosti i ničeg drugog, ideja o mrtvoj Madoni i besmrtnom Džeksonu deluje fenomenalno, kao božićno jutro...

ja odlično kapiram tvoje postove, jer da ih ne kapiram burno bih reagovao na svaki tvoj post :lol: ali nisam primetio da ti je nešto žao Noleta penzionera dok sam to nisi napisao...a verujem da i drugi nisu primetili.
poenta ovog dosadnog posta je da si prilično preterao, posebno kada si mene ovako tolerantnog (:P) naterao da napišem ovakav post.
koliko god ja kapirao tvoje postove, koliko god kapirao ono što pišeš između redova i reakcije koje želiš da izazoveš, preterao si... ;)

sorry za nacionalističke pošalice i što je ovo postalo lično, a nije trebalo da bude... ;)

uzeo si loš primer...Nadal ne može ništa protiv svakog iole pristojnog hardcourt igrača, kao što je Delpo ;) verujem da bi i Safin mogao da ga dobije na betonu...
a šljaka je potpuno druga priča.

Pa ne znam bas...Ali znam da bi cak i ovakav Nadal uzeo set Fekiju na US openu,a Djokovicu dva.Dok ga je Delpo pocistio,ja ne pamtim kada je on tako pociscen sa terena.Cak i da je onaj Nadal iz Melburna,mislim da bi ga danas Del Potro dobio. Delpo je odigrao tako pametno protiv Nadala,da svi treba da se ugledaju na njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back