Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozhda bi Noletu trebali da se rachunaju i dubl mechevi sa Hofman kupa kao singl... praktichno je sam igrao, JJ je na njima samo statirala
.CoreTennis-statistikeCek,cek....
Sad sime zbunio.
Odakle ti ovaj podatak.
Je se ne mogu sjetiti gdje sam procitao da ima najveci broj odigranih meceva.
Ovo u zadnje 3 godine stima...ukupan broj ali je bilo i u svakoj sezoni...ne mogu da se sjetim.
U svakom slucaju ima najvise odigranih meceva a opet osta bez povrede...pu,pu da ga ne ureknem.
Nego ovo su samo singl mecevi?
Znam da je bilo.... ali je ova jednostavno najbolja, iz prostog razloga sto je Federer i Rafa u njoj.
CoreTennis-statistike
za dejvis kup sa oficijelnog sajta > DavisCup - Djokovitjeve statistike
a za Hofman kup sam po setjanju... valjda nisam neshto omashio
L&M to je samo za singl mecheve
ako te zanimaju statistike za dubl mecheve morash motati za svakog igracha ponaosob... bar ja tako radim
ATP World Tour - Novak Djokovic - svi odigrani dubl mechevi
i kada pratim neki mech uzivo, volim da mi na monitoru stoji otvoren prozor sa statistikama
ATP/WTA - Today Live Score
.Ma poslednje 3 godine nema jake konkurencije, svake sezone isti scenario, Rafa osvaja sljaku, a Fed sve ostalo, mislio sam da nece vise biti tako posle onog AO sto je osvojio Djokovic, i Rafinih pobeda na W i AO protiv Feda, a evo i DelPo mi uliva nove nade
Poslednje 3 godine bolje opisuje rec dominacija nego konkurencija...
Ma poslednje 3 godine nema jake konkurencije, svake sezone isti scenario, Rafa osvaja sljaku, a Fed sve ostalo, mislio sam da nece vise biti tako posle onog AO sto je osvojio Djokovic, i Rafinih pobeda na W i AO protiv Feda, a evo i DelPo mi uliva nove nade
Poslednje 3 godine bolje opisuje rec dominacija nego konkurencija...
Fed nije uzimao sve ostalo..... eto 2007, Fed je uzeo samo 2 mastersa, na ostalim su Nole, Rafa i Nalbandian, pa 2008, Fed nije uzeo ni jedan masters..... i sada pola 2008 i 2009 Marej dominira na tvrdom.
@Alyosa
Odavno smo utvrdili da Rodzera previse ne interesuju Mastersi...
Uostalom, ko prati Masterse? Kladionicari i oni koji ne mogu bez tenisa...
Time smo sve objasnili...![]()
. Jest' da ti turniri "dolaze" odmah iza ovih najvecih, ali se vidi razlika u trudu, angazovanju i pozrtvovanosti kod ovi najvecih igraca...@Alyosa
Odavno smo utvrdili da Rodzera previse ne interesuju Mastersi...
Uostalom, ko prati Masterse? Kladionicari i oni koji ne mogu bez tenisa...
Time smo sve objasnili...
@Fency_Killer
I ti to zoves realnoscu...
Znas sta je realno?! Realno je sve ono sto osvojis svojim radom, a ne spletkarenjem(posto u tenisu spletkarenja nema, nema covjek sta da se zali)...
Prema tome...realno...Novak ovu sezonu igra katastrofalno, pogotovo kada uzmemo u obzir njegove standarde...Federer je igra odlicno, ali nedovoljno za njegove standarde...
...to je i svrha tenisa...nisi prvi ako osvojis GS nego ako si cjelu godinu konstantan.Pa znas kako.
Znas kako.

@Fency_Killer
I ti to zoves realnoscu...
Znas sta je realno?! Realno je sve ono sto osvojis svojim radom, a ne spletkarenjem(posto u tenisu spletkarenja nema, nema covjek sta da se zali)...
Prema tome...realno...Novak ovu sezonu igra katastrofalno, pogotovo kada uzmemo u obzir njegove standarde...Federer je igra odlicno, ali nedovoljno za njegove standarde...

prvo, pričam o onome što su prikazali do sada i koliko su u odnosu na prikazano zaslužili.
ti hoćeš da kažeš da je Federer zaslužio RG a da Novak i Rafa nisu??
pa Rodžera nije bilo nigde za vreme šljake, to je realnost.
Rodžer je odigrao očajno na RGu, to je realnost.
u tom trenutku (zahvaljujući ranom ispadanju Đokovića i Rafe koji su pružili fenomenalnu igru predhodnih nekoliko turnira) nije bilo iole pristojnih igrača koji bi ga mogli zaustaviti, to je realnost.
Novak će za tebe uvek igrati katastrofalno i biće igrač koji ne zaslužuje da bude ni u top 20, to je realnost.
a za spletkarenje se slažem...od kako je prestao da se bavi time, Rodžer igra kao preporođen.![]()