ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj nek mi neko kaze kolko poena Del Potro do kraja godine brani :) Vidim da je priso na 600 Djokovicu, sto znaci da su velike sanse da zavrsi godinu ko no. 3 :)

Polako s' tim poredjenjem, treba jos 4 puta da dobije Feda u GS finalima ;)
Ovo mu je prva pobeda protiv njega, nadam se prva u nizu :mrgreen:. Uzgred, rasturio je Rafu zadnja 3 puta...

Ma ne...nijesam mislio na uspjehe tj. titule...;)

Mislio sam prije svega na to...da smo dobili covjeka koji moze uspjesno da se nosi sa Federerom...

A zbog ovog boldovanog sam rekao...da je bolja verzija... Mada i igra opasno...
Ima sirok dijapazon udaraca...a opet samo je 88. godiste(barem tako mislim)...i jos se ne oslanja na isti nacin na snagu kao Nadal, kod njega to izgleda prirodnije(da ne pominjem astronomske razlike u servisu)...opasan je Delija Potrovic!:D

Federer kaznjen sa 1500 dolara zbog rasprave sa sudijom u finalu US Opena, a razlog su ove recenice upucene glavnom sudiji:
"Don't ******* tell me the rules"
"Don't tell me not to talk, I'll talk whenever I want to. I don't give a shit what he said !"

Federer kaznjen sa 1500 dolara zbog rasprave sa sudijom u finalu US Opena, a razlog su ove recenice upucene glavnom sudiji:
"Don't ******* tell me the rules"
"Don't tell me not to talk, I'll talk whenever I want to. I don't give a shit what he said !"

Malo je i dobio...uobrazenko...nije to njegov prvi ispad...cim gubi pravi scene.
Ja bi ga kaznio kao Serenu :per:.

Cini mi se da je Federer izgubio na tezini , sto je uzrokovalo jaku glavobolju, zubobolju, bol u usima i stomaku, ledjima i karlici, pa mu zato preporucujem da pothitno promeni dijetu.
Nek se raspita kod Novakove devojke kako se sprema sarma i gulas, nek mu i sama pokaze, sigurna sam da ce da ojaca i bude spreman za nove izazove, jer dolazi mnogo mladih, ambicionzih tenisera, zednih da ga skinu sa prve pozicije.
A to bi bilo pogubno za njega, dobio bi srcku na sred terena. Ko jos zeli da umre na sljaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back