Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Heavy Knight
Ovako, mene Djokovic nervira, ne navijam za njega, jedino kad igra protiv tenisera koji me vise nerviraju od njega... ali ne mozes traziti da se paznja usmeri prema nekom klincu koji ce mozda postati novi Federer, ali mozda i novi Janko... Djokovic je svojom igrom, uspesima... zasluzio da mu posvecujemo paznju koju mu posvecujemo![]()

Pa nisam mislio bukvalno.
Ispada kao da sam napisao da treba da pratimo svaki Filipov korak.To se tako kaze.
Nisam ja izmislio toplu vodu spominjanjem da ce Krajinovic biti ekstra talenat,to se slazu i svi strucnjaci.U njegovom rangu je trenutno jos samo jedan tako mlad igrac,Australijanac Bernar Tomic,isto 92-go godiste.A Krajinovic ga je tukao u medjusobnom duelu.Mada Tomic je uz pomoc vajld karti imao neke zapazenije ATP rezultate,ali sada su tu negde obojica.
Smesno je cak i pomisliti porediti Krajinovica sa Tipsarevicem,a tu mislim i na doba kad je Janko bio tih godina,a i sada u odnosu na Jankov pristup treningu.To su nebo i zemlja.Sto se tice Djokovica,mozda Krajinovic nema nesto veci talenat od njega(mislim da su tu negde),ali svakako ce biti fizicki izdrzljiviji igrac i verujem posveceniji tenisu.I sto je najbitnije,niko ne zna ko su Filipovi roditelji,kao sto se ne zna ni ko su Federerovi,Rodikovi,a Nadalove i Marejeve vidimo tu i tamo.

Cekaj,cekaj...Javlja mi se....Hmmmmmmm...PROSVETLJENJE![]()
Federer osvaja US Open!!!!![]()
Oooooo pa ge si ti covece![]()
![]()
Moram da priznam da mi je nedostajao jedan Big Man pre neki dan na basket u
Inace,nemoj da bunaris,naravno da sam i ja znao da omanem...Gomilu puta![]()

Dobar je i Dimitrov,mada je on 91.godiste.Ali imao je zaista izuzetno zapazene rezultate.I Amerikanac Harison je u toj grupi,92.godiste,ali ipak je slabiji od Filipa i Tomica,mada nedavno je tukao upravo Krajinovica,ali i Filip je njega ranije.
Sto se tice Djokovicevih roditelja,sve stoji,ali ponasanje njegovog oca se moze nazvati svakakvim,samo ne pristojnim.Ne sumnjam da bi Novak bolje igrao kada bi se njegov otac ponasao mnogo pristojnije i striktno navijacki.
....

misli se na one glupe Srđanove izjave, pa još gluplje Dijanine izjave, pa onda stric koji se svađa sa Vajdom...ispadima nema kraja. a kap koja je prelila čašu mržnje prema porodici Đoković je otvaranje Đokovićlenda, iliti Serbia Opena.
ali opet, na kraju, treba poštovati to što su stvorili Novaka i što konačno imamo ATP turnir...to što su postali arogantna đubrad kada su osetili da im debljina novčanika raste je tipična srpska osobina i ja im opraštam![]()

misli se na one glupe Srđanove izjave, pa još gluplje Dijanine izjave, pa onda stric koji se svađa sa Vajdom...ispadima nema kraja. a kap koja je prelila čašu mržnje prema porodici Đoković je otvaranje Đokovićlenda, iliti Serbia Opena.
ali opet, na kraju, treba poštovati to što su stvorili Novaka i što konačno imamo ATP turnir...to što su postali arogantna đubrad kada su osetili da im debljina novčanika raste je tipična srpska osobina i ja im opraštam![]()
realno, novakovi roditlji su seljoberi. novak to nije....to što su uložili u poseban talenat - svaka čast, ali mislim da to nije samo altriuizam u pitanju....svako bi uložio u svoje dete do krajnjih granica, kad bi vrhunski stručnjaci rekli da treba uložiti.
dakle, kao roditelji su učinili normalnu stvar.
ali, praziluk se teško čupa.
Tvoja teorija praziluka, i to tesko cupanje nema ama bas nikakvog znacenja ,mozda na nekoj drugoj temi i nekim drugim povodom .
Moram priznati da si uspjela samo da me iznenadis do te mjere da pomislim "sto joj bi ".
Imas pravo na svoje misljenje ne sporim ti to , "seljobere" ti bas zamjeram.
..
Praziluk, rektalni, ocvao. Da dopunim koleginicu.
Sto, njen si advokat, ovlastila te.
Koliko ja poznajem "pticalicu" ona ce se sama odbraniti ako bude smatrala da sam je napala .

... Samo sam se slozio sa njom!...
... I dopunio ono sto je rekla!...

Tvoja teorija praziluka, i to tesko cupanje nema ama bas nikakvog znacenja ,mozda na nekoj drugoj temi i nekim drugim povodom .
Moram priznati da si uspjela samo da me iznenadis do te mjere da pomislim "sto joj bi ".
Imas pravo na svoje misljenje ne sporim ti to , "seljobere" ti bas zamjeram.

"Gospodza" Dijana je pred punom Arenom u Davis Cup-u vikala: "navijajte, majku vam jebbem"... Zabelezili one cike sa kamerama... Ali nad tim smo se vec zgrazavali...
nisam znao za to...mame Đokovića i Mareja u najgore atp mame, po mom mišljenju.
Sta je to tebe ujelo?!...
Peace!...... Samo sam se slozio sa njom!...
... I dopunio ono sto je rekla!...
![]()
Sta ti bi?!?!...![]()
reč seljober je indikativna i veoma je različita od reči seljak. seljake poštujem i njihov hleb jedem i njihovo mleko pijem.
ali, seljoberi su mi teško svarljivi, pa makar bili i roditelji našeg najboljeg tenisera... a praziluk je tu samo onako...da ukrasi sliku.![]()

Jankovicu, preduhitrio si me za par minuta.Murray u prvom kolu ima najtezeg protivnika od svih.
![]()