Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UH!!!!(
Kakav Rodzer!!CRNI!!???nema veze s vezom!!Bole je 100000000000000 puta bolji!!!Danas ga uopste nije htelo!!!

Reci mi da je ovo tezak sarkazam.

Cestitke i Djokovicu.UH!!!!(
Kakav Rodzer!!CRNI!!???nema veze s vezom!!Bole je 100000000000000 puta bolji!!!Danas ga uopste nije htelo!!!

ni blizu onoga juče....kao da se nije mnogo ni nervirao...missim, možda je to dobro za njega, a mi smo možda razmaženi...a i federer ne oprašta ništa.
i tako, propade....
očekivao sam više neizvesnosti, ali Fed je bio savršen...

Šteta što Nole nije osvojio. Federera ne mogu smisliti, ali da igra maestralno to se mora priznati.

Umesto sto paznju usmeravamo na Noleta koji svojom igrom ali pre svega ponasanjem u zadnje vreme to ne zasluzuje,bolje da se okrenemo mladom sedamnaestogodisnjem Filipu Krajinovicu koji je ove nedelje napravio najveci uspeh u karijeri i igrao prvo finale celindzera u San Sebastijanu.Pobedio je 4 neugodna igraca,sve mnogo bolje rangirani igraci od njega,da bi ga u finalu stigao umor pa je izgubio od takodje talentovanog ali i 3 godine starijeg Holandjanina De Bakera.
Bravi Filipe kreces polako ka vrhu!Ovim rezultatom Filip je dosao nadomak 300 najboljih igraca sveta.Verujem da ce uci medju 200 do kraja godine.A tek ima 17 godina.Veliki je talenat,kazu da podseca po igri na Agasija,a u Bolitijerijevoj je akademiji na Floridi i par puta je trenirao sa Samprasom.Akcenat u njegovom obucavanju je stavljen da bude sto fizicki vise je moguce izdrzljiv i prilagodjen igrama na svim podlogama,tako da nema neku omiljenu.Vec se pekao kao mlad u nekim iscrpljujucim mecevima i bice od njega igracina,pogotovo sto je skroman i miran momak,a ne kao neki drugi.
A jos mi je draze jer sam 3 stranie ranije najavio da Federer uzima ovaj turnir...Na sta ste mi rekli da se verovatno salim...![]()
![]()
![]()

Cetvorica pojedinacno tenisera sanja da dodje do finala,pa da ih i izgubi ,potpisuje.
Svaki teniser ima pravo na losiji mec ne svdjalo se to meni i tebi.![]()
Znao si ti i da omanes, big time!...
Hoces sam da nadjes, il' da probunarim?...![]()
![]()