ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neverovatna igra Federera...Novak nije mogao ništa - što je agresivnije igrao, Fed bi uzvraćao još agresivnije, a kada je igrao pasivno uglavnom je grešio.
lep turnir za obojicu...nadam se da će Nole nastaviti ovim tempom i na USO.

ni blizu onoga juče....kao da se nije mnogo ni nervirao...missim, možda je to dobro za njega, a mi smo možda razmaženi...a i federer ne oprašta ništa.
i tako, propade....

mislim da je malo toga zavisilo od Đokovića...zar je neko očekivao da će se ponoviti rezultat od sinoć? :dontunderstand: očekivao sam više neizvesnosti, ali Fed je bio savršen...

edit: evo jedne lepe vesti - Krajinović je ostvario najbolji rezultat u karijeri i plasirao se u finale čelendžera...u kome je izgubio :(
dobra vest je što ulazi među prvih 300, što znači da ćemo dobiti još jednog odličnog tenisera brže nego što smo očekivali :mrgreen:

Poslednja izmena:
Umesto sto paznju usmeravamo na Noleta koji svojom igrom ali pre svega ponasanjem u zadnje vreme to ne zasluzuje,bolje da se okrenemo mladom sedamnaestogodisnjem Filipu Krajinovicu koji je ove nedelje napravio najveci uspeh u karijeri i igrao prvo finale celindzera u San Sebastijanu.Pobedio je 4 neugodna igraca,sve mnogo bolje rangirani igraci od njega,da bi ga u finalu stigao umor pa je izgubio od takodje talentovanog ali i 3 godine starijeg Holandjanina De Bakera.
Bravi Filipe kreces polako ka vrhu!Ovim rezultatom Filip je dosao nadomak 300 najboljih igraca sveta.Verujem da ce uci medju 200 do kraja godine.A tek ima 17 godina.Veliki je talenat,kazu da podseca po igri na Agasija,a u Bolitijerijevoj je akademiji na Floridi i par puta je trenirao sa Samprasom.Akcenat u njegovom obucavanju je stavljen da bude sto fizicki vise je moguce izdrzljiv i prilagodjen igrama na svim podlogama,tako da nema neku omiljenu.Vec se pekao kao mlad u nekim iscrpljujucim mecevima i bice od njega igracina,pogotovo sto je skroman i miran momak,a ne kao neki drugi.

@ Heavy Knight
Ovako, mene Djokovic nervira, ne navijam za njega, jedino kad igra protiv tenisera koji me vise nerviraju od njega... ali ne mozes traziti da se paznja usmeri prema nekom klincu koji ce mozda postati novi Federer, ali mozda i novi Janko... Djokovic je svojom igrom, uspesima... zasluzio da mu posvecujemo paznju koju mu posvecujemo :)

:vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::veseljaci:

Ma,ko je svetski sampion? Rodzer,Rodzer!!!!! Ko je svetski sampion,hej Rodzer,hej!!!!

Ne mogu a da se ne obradujem ovoliko... Tolike price o propalom igracu koji,gle,u poslednja 4 meseca uzima 2 Grend Slema i 2 Mastersa! Da,da....

I to an koji nacin....Protiv Mareja je odigrao odlicno,sada proitv Noleta takodje! Jeste,Nole je u drugom setu dosao do 7:5,ali mora se priznati da je Fed sve vreme imao igru u vojim rukama.Bekhend dobar,forhend fenomenalan,ritern...Za pricu....Sta vise reci? Jos samo jedan Masters mu fali da stigne i legendarnog Agasija i to je to...

A posle toga... Kako god... Jedva cekam US Open,tu ako potvrdi svoju dominaciju,to ce biti prava stvar...

A prosto mi je neverovatno da i posle jos jednog osvojenog Mastersa ove godine (bravo Zimonjicu legendo), nas par i dalje zaostaje za bracom Brajan 330 poena....Nije to neka ogromna razlika,ali mi je neverovatno da nisu prvi...Tja...

Umesto sto paznju usmeravamo na Noleta koji svojom igrom ali pre svega ponasanjem u zadnje vreme to ne zasluzuje,bolje da se okrenemo mladom sedamnaestogodisnjem Filipu Krajinovicu koji je ove nedelje napravio najveci uspeh u karijeri i igrao prvo finale celindzera u San Sebastijanu.Pobedio je 4 neugodna igraca,sve mnogo bolje rangirani igraci od njega,da bi ga u finalu stigao umor pa je izgubio od takodje talentovanog ali i 3 godine starijeg Holandjanina De Bakera.
Bravi Filipe kreces polako ka vrhu!Ovim rezultatom Filip je dosao nadomak 300 najboljih igraca sveta.Verujem da ce uci medju 200 do kraja godine.A tek ima 17 godina.Veliki je talenat,kazu da podseca po igri na Agasija,a u Bolitijerijevoj je akademiji na Floridi i par puta je trenirao sa Samprasom.Akcenat u njegovom obucavanju je stavljen da bude sto fizicki vise je moguce izdrzljiv i prilagodjen igrama na svim podlogama,tako da nema neku omiljenu.Vec se pekao kao mlad u nekim iscrpljujucim mecevima i bice od njega igracina,pogotovo sto je skroman i miran momak,a ne kao neki drugi.

Tako je, ne zasluzuje on nikakvu paznju... dzukela jedna... igra ta neka polufinala i finala...
A ti se lepo usmeri ka Krajinovicu...
Videcemo hoce li i on jedva cekati da dodje kuci jer se uzeleo pasteta...

Cetvorica pojedinacno tenisera sanja da dodje do finala,pa da ih i izgubi ,potpisuje.
Svaki teniser ima pravo na losiji mec ne svdjalo se to meni i tebi.:)

za nas nole nije svaki teniser, nego izgleda jedini....
i ako hoće malo bolje da se kotira - mora da zapne, a ne da mu bude....kao ''ok, dosta sam postigao''.
i jeste dosta postigao, ali to što volimo novaka ne znači da treba da sad aminujemo svaki njegov izgubljeni meč....
pogotovo što svi znamo kako fenoomenalno može da igra.

mislim da ovaj poraz neće imati uticaj na Novaka kao onaj poraz u Madridu...šta više, verujem da mu je ona pobeda nad Rafom vratila samopouzdanje i vratila ga među favorite za osvajanje GSa.

Ponovo se zanosite statistikama, te jos jedan ovaj pa ce biti najbolji, te onaj.... itd.. tako ste prvo za feda pa je pao u 2008, pa za rafu, pa je ion pao, i sad opet. Pustite momke da igraju, jer nikad ne znas sta im se moze desiti sutra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back