Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako volim tog tenisera Novaka Djokovica, da mi smeta bilo sto negativno u vezi njega.
Ti si u trenu bila na toj relaciji , oprosti.
Pokusavam u svojim pristrasnim osjecajima biti umjerena nekad svi pretjeramo,moras priznati.Kad vadim praziluk natopim ga dobro vodom .Voda mi olaksa i opere ga.![]()
.Pogresio sam ovo treba u wta![]()

Tako volim tog tenisera Novaka Djokovica, da mi smeta bilo sto negativno u vezi njega.
Ti si u trenu bila na toj relaciji , oprosti.
Pokusavam u svojim pristrasnim osjecajima biti umjerena nekad svi pretjeramo,moras priznati.Kad vadim praziluk natopim ga dobro vodom .Voda mi olaksa i opere ga.![]()
Urose svaka ti cast, u ove vrele dane smora ,ti se zaljubio.
US Open pocinje,Urose.....
Pocinje,pocinje....pa, novaka valjda svi volimo....ali, ne treba da aminujemo ono negativno oko njega što, bre, i njemu smeta...volim kad ih dečko ponekad slatko odybezaslužili su.
ako se neko znoji na terenu - to je on.
a to što oni sad žive svoj san - pa treba noge da mu ljube, a ne da se ljute kad ne može svaki put da da svoj maximum.
p.s. što se tiče tehnike vađenja praziluka - ne znam o čemu pričaš. ja sam gradska cura.

I lijepi mecevi za gledanje i navijanje, i lijepe pare na kladionici!Valda ce Rafa bar do 1/4![]()
Neocekujem da Novak ispadne pre 1/4....

Poslije Novaka, na predstojecem US Open-u moje zelje su na strani Rafaela Nadala, za sto bolji uspjeh.A ti Urose tako. Sto se ne ugledas na naseg modetatora,ma da mi se vise dopao njegov post na samom pocetku.Novak igra dobro i to mi je sad najvaznije da budem iskrena.Ti od kad si se zaljubio malo si mi cudan.![]()

.IZVORATP TOP 10
1. Rodžer Federer (Švajcarska) 12.040
2. Endi Marej (V. Britanija) 9.610
3. Rafael Nadal (Španija) 9.025
4. Novak Đoković (Srbija) 7.660
5. Endi Rodik (SAD) 5.720
6. Huan Martin del Potro (Argentina) 5.325
7. Žo Vilfred Conga (Francuska) 3.920
8. Nikolaj Davidenko (Rusija) 3.655
9. Žil Simon (Francuska) 3.410
10. Fernando Verdasko (Španija) 3.220
U svakom slucaju,koja je razlika izmadju New Yorka i beograda sto se tice sati? Plus ili minus 6,kako bese![]()

... mislim da si se setio cim si udario "enter"...