ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Roger Federer 12,040
2 Andy Murray 9,610
3 Rafael Nadal 9,025
4 Novak Djokovic 7,660
5 Andy Roddick 5,720
6 Juan Martin Del Potro 5,325
7 Jo-Wilfried Tsonga 3,920
8 Nikolay Davydenko 3,655
9 Gilles Simon 3,410
10 Fernando Verdasco 3,015

Tako volim tog tenisera Novaka Djokovica, da mi smeta bilo sto negativno u vezi njega.
Ti si u trenu bila na toj relaciji , oprosti.
Pokusavam u svojim pristrasnim osjecajima biti umjerena nekad svi pretjeramo,moras priznati.Kad vadim praziluk natopim ga dobro vodom .Voda mi olaksa i opere ga. :)

Dukice nedaj mi se.
Nemoj da te sekiraju neki provokatori :p.
Misljenja su razlicita.
Ne mozes nekome utrpati misljenje u glavu.
Polako,sada pocinje US Open pa cemo vidjeti sta ce biti.

PS. nisam bio nekovece sa NOLETOM ;).

Tako volim tog tenisera Novaka Djokovica, da mi smeta bilo sto negativno u vezi njega.
Ti si u trenu bila na toj relaciji , oprosti.
Pokusavam u svojim pristrasnim osjecajima biti umjerena nekad svi pretjeramo,moras priznati.Kad vadim praziluk natopim ga dobro vodom .Voda mi olaksa i opere ga. :)

pa, novaka valjda svi volimo....ali, ne treba da aminujemo ono negativno oko njega što, bre, i njemu smeta...volim kad ih dečko ponekad slatko odybe :D zaslužili su.
ako se neko znoji na terenu - to je on.
a to što oni sad žive svoj san - pa treba noge da mu ljube, a ne da se ljute kad ne može svaki put da da svoj maximum.

p.s. što se tiče tehnike vađenja praziluka - ne znam o čemu pričaš. ja sam gradska cura.

pa, novaka valjda svi volimo....ali, ne treba da aminujemo ono negativno oko njega što, bre, i njemu smeta...volim kad ih dečko ponekad slatko odybe :D zaslužili su.
ako se neko znoji na terenu - to je on.
a to što oni sad žive svoj san - pa treba noge da mu ljube, a ne da se ljute kad ne može svaki put da da svoj maximum.

p.s. što se tiče tehnike vađenja praziluka - ne znam o čemu pričaš. ja sam gradska cura.

pricalice, taman da ti odgovorim javi mi se kcerka iz Kanade,kako smo u vremenskoj zoni od sest sati nijesam mogla da odlozim,a vidjela sam da si tu.Nije mi zelja da sam napadna i iskljuciva to sam ti i priznala.Svidj mi se kako razmisljas .
Nijesam ni ja bila dijete sa sela , dok se nijesam udala, selo sam zavoljela i ako sam prosla sto sta nijesu me iz njega mogli istjerati. Bilo kako zelim biti tvoj drug pa i ako nekad kazez sto mi se ne dopadne i obrnuto.:)

Poslednja izmena:
Malo sam vas hrabrio za Noleta...a u stvari poznato je da Rodzer turnir pred Gran Slam igra najjace i mozete da potpisete finale...a cesto i titulu...

U svakom slucaju to je bilo ocekivano...

Sada nas ocekuje US Open koji posebno volim da gledam...
Volio bih kada bi mogao da gledam finale Endi - Rodzer ali izgleda da zrijeb to ne dozvoljava...:(

Zelim da Rodik iznenadi sve jos jednom ove godine!:) :heart:
Prvi favorit je Rodzer...:super:
Marej ima solidne sanse... :think:
Postoji mogucnost iznenadjenja...a tu mislim na nekog tenisera koji nije u top 5...:ok:

Bice lijepo kako god...:) I lijepi mecevi za gledanje i navijanje, i lijepe pare na kladionici!:D

Federer je glavni favorit naravno, igra odlicno sada, tako da ce biti jako tesko da ga pobede. Endi je isto u zavidnoj formi, ali ne znam da li ce 2 nedelje moci da odrzi isti nivo...... nista od Rafe, a Nole mora da pridje osnovnoj liniji i da napada, to je njegova igra, koja mu je donela GS!!! ovo sad sto radi je nista, brani se iza linije, i pravi puno gresaka, ovako ce samo da ispadne od "cuda iz amerike" u cetvrtfinalu.....

Valda ce Rafa bar do 1/4 :roll:
Neocekujem da Novak ispadne pre 1/4....

Poslije Novaka, na predstojecem US Open-u moje zelje su na strani Rafaela Nadala, za sto bolji uspjeh.A ti Urose tako. Sto se ne ugledas na naseg modetatora,ma da mi se vise dopao njegov post na samom pocetku.Novak igra dobro i to mi je sad najvaznije da budem iskrena.Ti od kad si se zaljubio malo si mi cudan.:)

Poslije Novaka, na predstojecem US Open-u moje zelje su na strani Rafaela Nadala, za sto bolji uspjeh.A ti Urose tako. Sto se ne ugledas na naseg modetatora,ma da mi se vise dopao njegov post na samom pocetku.Novak igra dobro i to mi je sad najvaznije da budem iskrena.Ti od kad si se zaljubio malo si mi cudan.:)

Cek,cek jos samo malo da mu pomrsi konce.
Navijace on protiv Rafe :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
Sala...

Nego realno govoreci ja se nadam da ce NOLE daleko dogurati.
Federer je vise nego jak.
Rodik ima servu i dobru formu na svojoj strani.
Marej je nadam se malo spusten na zemlju porazom do Federera,
a na Nadalu je da da sve od sebe.
Niko ovde ne moze reci da je on los.
Svi mi znamo zasto je on tu gdje je.

Ostaje nam da vidimo sta ce uraditi Del Potro,Verdasko,Mofils,Tsonga,Davidenko,Juzni,Has.

Mnogo stvari je u igri.

Nadam se uzbudljivim mecevima.

PS. Urose jel se to zaljubljivanje zavrsilo Happy End-om ;)???

Borise nije....Nije htela ni rodjenddan da mi cestita :lol:
Mada tu sam i ja dosta kriv....Ali nije to bitno
Nego ja mislim da ce ovaj US Open biti pun iznenadjenja...:think:

Nova lista:

ATP TOP 10

1. Rodžer Federer (Švajcarska) 12.040
2. Endi Marej (V. Britanija) 9.610
3. Rafael Nadal (Španija) 9.025
4. Novak Đoković (Srbija) 7.660
5. Endi Rodik (SAD) 5.720
6. Huan Martin del Potro (Argentina) 5.325
7. Žo Vilfred Conga (Francuska) 3.920
8. Nikolaj Davidenko (Rusija) 3.655
9. Žil Simon (Francuska) 3.410
10. Fernando Verdasko (Španija) 3.220
IZVOR

I da, Tipsarević je pao na 64. mesto.

Poslednjih par GSova nam je pokazalo da favoriti pucaju kao dobar dan o dnekih tenisera od kojih bas nikako nismo ocekivali...Dakle,zastos e to ne bi ponovilo i sada? I intereantno,jedini koji je izbegao sva ta iznanadjenaj je batica Rodzer,tako da...Nadam se da ce tako i ostati.

Prognoza....Rodzer uzima titulu,Marej stize do 1/4 finala a Nole do 1/2 finala....Rafa...Bez uvrede za navijace,ispada do 1/8 finala.Sve sto prodje dalje,nakon svega,svaka mu cast.Rodik bi mozda mogao da bude jako opasan na svom terenu,mad ami se cini da se "sece" sa Federerom u 1/4 finalu,nisam siguran.

I konacno...Treba ponovo obratiti paznju na igrace tipa Soderling,Has...I naravno,Del Potro,koji moze zeznuti svakog ;)

U svakom slucaju,koja je razlika izmadju New Yorka i beograda sto se tice sati? Plus ili minus 6,kako bese :D

Super je to sto se nole drzi dobro na 4 poziciji, mislim da bezi dosta Rodiku, jer ove godine na grend slemovima je ispadao rano, sto znaci kada bi sl godine dolazio kao ranije do same zavrsnice, da moze da bude 2 na listi, eventualno 1.

Raspored za danas na Arthur Ashe-u
Kutuzova - Klajsters 17h
Federer - Briton ne pre 19h
Glac - Serena posle Feda
Dusevina - Venus 1h
Fau - Rodik posle Venus

Na Louis Armstrong-u
Azarenka - Dulgheru 17h
slede
Hanesku - Izner
Morezmo - Malek
Blejk - Ramirez Hidalgo