JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo, prozva me neko ko nijednu pametnu nije do sada napisao, a kamoli danas...
Naravno da cu nekad i da se podsmevam...
Cim dobijes LK mozes starijima da govoris da iskuliraju... do tada na "vi"...
Odlican mec, rodika spasava servis!!!!! Navijam za Lejtona, oduvek mi je lepo igrao.
ma, jeste...igrao, prošlo vreme...a ovaj rodik me baš nervira.... naročito kad krene da se dira po preponama pre servisa. nadam se da će marej da ga počisti.
Rodik - Federer finale 
Losa sezona za Noleta se nastavlja , ni na trecem Grand slamu ni do polufinala , nesto mora da menja

...reket....
Ma igra on kako treba dok ne dodju poeni gde se odlucuje set! Sta znam,nije on pi*ka od igraca,ni ne deluje tako,a pravi greske...Tja,kakve se ne ocekuju od njega! Mada,pazi,od Hasa je izgubio pre 3 nedelje,pa i sada,mozda mu jednostavno covek ne lezi.

Medjutim,akd su se sreli treci put u istoj godina,na Mastersu,negde pred kraj,Fed ga je pojeo kao cigance slinu
Ali u pravu si da ga je ovaj dobio bez blama,iako je realno,daleeeeeeeeeko iza Feda...Po svemu u tenisu.Jes' taj Kanajs bio nezgodanMedjutim,akd su se sreli treci put u istoj godina,na Mastersu,negde pred kraj,Fed ga je pojeo kao cigance slinu
Ali u pravu si da ga je ovaj dobio bez blama,iako je realno,daleeeeeeeeeko iza Feda...Po svemu u tenisu.
Steta je sto se Noletu polako redjaju takvi protivnici,koji realno,ne bi trebalo da mu budu problem...Evo odmah mi pade na pamet Conga,sada i Has...Rafu ne moze nikako da dobije na sljaci,mada to ionako niko (sem Soderlinga) ne moze...Tja...
Ne ocekujem da ce Has dobiti Federera,ali da ce ga bar malo namuciti-hoce. Ipak,mislim da je to jedan od onih tenisera koji kad vide Feda padnu u nesvest.kako drugacije objasniti coveka koji vodi sa 2:0 u setovima na RGu i onda glatko pukne naredan tri seta?Videcemo sta nosi dan,da ga ipak ne otpisujemo pre vremena.
Drugo polufinale,Marej,koga ne volim i Rodik,koji je dobio tenisera za koga sam naijao...Sta znam?Voleo bih da Rodik prodje,ali to ama bas nikako ne ocekujem.Ako Rodja prodje Mareja,to ce biti...Ne znam,super iznenadjenje.
za Hewitt-a!
Ferero je godinu dana stariji od Federera i Rodika...Pa bre niko nema 30 leta Xexexe,eh,i to sto kazes,old school rules....A onda nesto pogledam koliko ti old schooleri imaju godina...I do cega dodjem....
Setim se da je Federer moje godiste,dakle,on treba da napuni 28 godina...Hjuit takodje....A Rodik je samo godinu dana mladji...A ja sebe ne smatram matorim![]()
![]()
Ferero je godinu dana stariji od Federera i Rodika...Pa bre niko nema 30 leta
U stvari,tu jedini koji moze da se nazove old schoolerom je zapravo Tomi Has,koji ima 31 godinu,cini mi se....
Ali stvarno,sta ti je tenis! Ljudi sa 27,28 godina ZAISTA i jesu old school tipovi!Toliko mladih igraca,toliko igraca koji traju 2,3 godine pa nestanu....Treba ostati u vrhu a to nije uospte lako.Zato ja i kazem,ko god je bar jednom bio na vrhu,njega nikad ne otpisujte...Oni znaju put![]()
na krstenicu...
Treba mu raspaliti laser u oci na servisu, pa da vidi...
Reket ko reket . Ja bi odrao onog Rodju i sa reketom za bagminton.
pošto imam utisak da su pobede nad Nadalom jedina svrha njegovog postojanja u svetu tenisa i ti mečevi veoma utiču na njega...Xexexe,eh,i to sto kazes,old school rules....A onda nesto pogledam koliko ti old schooleri imaju godina...I do cega dodjem....
Setim se da je Federer moje godiste,dakle,on treba da napuni 28 godina...Hjuit takodje....A Rodik je samo godinu dana mladji...A ja sebe ne smatram matorim![]()
![]()
Ferero je godinu dana stariji od Federera i Rodika...Pa bre niko nema 30 leta
U stvari,tu jedini koji moze da se nazove old schoolerom je zapravo Tomi Has,koji ima 31 godinu,cini mi se....
Ali stvarno,sta ti je tenis! Ljudi sa 27,28 godina ZAISTA i jesu old school tipovi!Toliko mladih igraca,toliko igraca koji traju 2,3 godine pa nestanu....Treba ostati u vrhu a to nije uospte lako.Zato ja i kazem,ko god je bar jednom bio na vrhu,njega nikad ne otpisujte...Oni znaju put![]()
Reket ko reket . Ja bi odrao onog Rodju i sa reketom za bagminton.

!

!