ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najvisi jel tebi neko dao zadatak da gledas ko sta pise i da ispravljas svakog ili da zapitkujes zasto neko pise neki post....Svako ima pravo da napise sta hoce milion njih pise stvari koji nisu vezani za temu...

I ja imam pravo da se smejem ordinarnim glupostima... :rtfm::hahaha1:
Kome ja branim da pise sta hoce? Nikome...
To sto ti diram onoga kome stope ljubis, pa ti to smeta, to je vec tvoj problem...:rtfm:
Znas, onaj sto vadi gace iz guzice?...
Normalno da cu da ga pitam koji mec gleda, da proverim da li meni kasni signal na TV-u...:hahaha:

Ne zelim da se i ova tema pretvori u tvoje "praznjenje komplexa"...Izvinjavam se svima koje sam smorio, od sada samo o temi...
@tema
2 - 0...

Praznim komplekse jer sam se iskidao od smeha na tvoje trcanje pred rudu?...:hahaha1:
Samo ti pisi... i pusti mene da praznim komplexe...:hahaha1::hahaha:

BTW, u pravu si, i kod mene Nole gubi 2-0...:thumbdown:

Poslednja izmena:
Rodzer je odigrao bas kako treba protiv Karlovica.Drzao je servis,vracao sto je mogao i na kraju pobedio u tri seta.Eto.Tako i treba.

Medjutim,moram da se ispravim za nesto sto sam napisao pre skoro 3 nedelje.Koliko je velika razlika u boodvima bila izmedju Federera i Nadala je tek sada vidljivo.Dakle,Federer MORA da osvoji Vimbldon da bi se vratio na prvo mesto!

U slucaju da udje u finale,bio bi na -115 poena od Rafe,sto bi se sredinom avgusta istopilo(poeni sa Olimpijade),verovatno cak i ako bi ispao u polufinalu,pvo mesto mu ne gine :) Medjutim,bolje to sto pre da obavi,ko bi ga znao kad se vrati koliko ce nenormalan da bude Rafa :)

Ovaj Nole stvarno ima problem u glavi...Igra kako treba,ali ovaj Has servira kao mutav. I onda,kad se lomi set,puf,Nole servira katastrofa. U taj brejku ista prica.Srecom,pa mislim da je Nole dovoljno ozbiljan igrac da moze da se vrati i posle -2 seta.Ajmo Nole....

Dakle,Nole je izgubio,polufinale Federer Vs. Has....Moze se ocekivati dobar mec,ali je i dalje Fed veliki favorit.

Sad se nadam da ce Ferero nekako dobiti Mareja..I za mene,poslastica dana,Rodik i Hjuit :D

Све најбоље НОЛЕТУ!!!
Хас је одиграо ЕКСТРА.
Све га је ишло!!!

Надам се да ће Мареј даље ;).
Уопште не видим Хаса као претњу Федереру.

Свака част на Федереровој побједи!

Najvisi iskuliraj malo.....Ti govoris da mi pisemo gluposti a danas nista pametno o tenisu nisi napisao nego se samo podsmevas.....

Evo, prozva me neko ko nijednu pametnu nije do sada napisao, a kamoli danas...
Naravno da cu nekad i da se podsmevam...
Cim dobijes LK mozes starijima da govoris da iskuliraju... do tada na "vi"...

Не могу да прежалим, Ноле је изгубио..
5.gif

.

Ове даље НЕЋУ да гледам....нећуууу!!!

Evo ga,sada je 1:1 u setovima....Old school rules :D :D :D Steta sto ne gledate,stvarno lepo igraju,neizvesno je...Mada se meni cini da ce pre Hjuit izbaciti Mareja nego Rodik,zato i navijam za Australijanca.

zapamtite ovaj dan i sledecih dan-dva, ovo je bio zenit srpskog tenisa... ocekujem da Ana i Jelena isto tako pokupe krpice, vec u sled. kolu...

izvolite sa drvljem i kamenjem (pluvackom), svi rekviziti su vam dozvoljeni.. :kafa:
..mislim da prestajem da pratim tenis ovog trenutka, povlacim se sa ovog mesta a vi se setite ovih reci kada budete gledali Wimbledon i US-Open pa nadalje...
Jokers showtime is over! :amen:

da se samocitiram i da kazem da nisam pogledao jos nijedan mech na ovogod. Wimbeldonu, Da je Rafa tu sigurno bih samo nj. pratio a ostalo nije vredno iole paznje.. Bacim pogled tu i tamo na Livescore

i pretplacujem se na navedeni citat i za naredna 3 meseca...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back