ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи сврха тениса није РАСПАЛИТИ лопту колико можеш и играти само нападачки тенис.
Један Мареј је дошао са сасвим неуобичајеним тенисом и влада МУК.
Надал је играо максимално одбрамбено и нико није имао лијек...стизао је све и враћао је све...други нису знали шта да раде.
У томе и јесте ствар сада са НОЛЕТОМ.
Мислим да он жели да се нађе у свему...да напокон нађе свој стил игре,а то није лако.
Жели да игра све...напад и одбрану али није лако...жели да надје ту средину али то није лако и ту се некада погуби и онда сви мисле како он више нема своју игру.
Полако,ако је имало заинтересован,а јесте доће све на своје.
Мислим да му треба пар искусних савјета...мишљења других искусних и успјешних спортиста,ТЕНИСЕРА.
То је оно што треба да га освјежи да чује и друге људе,друге савијете а не само ВАЈДУ.

За то служе семинари у свим врстама спортова.
Човјек оде на 10-ак дана и када се све заврши мисли да је други човјек.

НОЛЕТУ треба само мало освјежење...пар нових идеја и савјета,само то.

Ja sam svoju karijeru zavrsio u tvojim godinama, 14 godina treninga, pola od toga pod ugovorom, dosta je bilo...

Kad vise nisam video da me basket odusevljava, prestao sam... mada sam mogao jos jedan 2+1 da odradim...
Tako ce i oni...

Gledas li ove evergreen-e na B92?

Nema briskanja peskirom, nema trckanja u toalet, nema medical-a...
To mi nekako fali...
Treba im ukinuti i pozorisnu atmosferu, pa da vidis sta je pritisak...
A ne kad laprdaju po novinama kako se od njih mnogo ocekuje, i kako je pritisak javnosti veliki... :dash: Treba mu raspaliti laser u oci na servisu, pa da vidi...:evil:
Pare ih razmazile...

Evo ovako :)

Pod ugovorom 7 godina,kakav covek,trebao si da odradis jos 3...Pa da kazes da si imao 10 profi godina u nogama i da si ozbiljan sportista ;) Mada,ako covek prestane da uziva,to je to...Evo ga jedan Danilovic...Bas ga briga...Mozemo da ga volimo ili mrzimo,ali fora je da je covek jednostavno resio da prestane u 30-oj i aj zdravo..Sve mu kao nesto lose...

Sto se tice old school tenisa i ovog sada...Hmmm....Sta znam,ja sam nekako emotivno vezan za taj period :D Moram da priznam da su teniseri i tada trcali i tada su igrali po Suncu,pa nisu toliko kukali...Ogormna vecina. Zene nisu vristale,muskarci su igrali jednorucni bekhend...Ma idi....:D :D :D

A sto se tice atmosfere..E to sam i ranije spominjao ovde,pominjuci bas kosarkase!Ajde da vidim i jednog tenisera da servira za ostanak u mecu a da mu bacaju lasere,gadjaju novcicima i psuju ga,fotografisu...Ih,pa oni bi zaplakali.A tek sto se tice njihovim povreda...Hmpf..Sem nekih,koje stvarno bole,uglavnom su smesne.Narocito kada traze medical.To su povrede nakon kojih jedan,recimo fudbaler,samo malo otrese nogu i nastavi dalje.

Evo ovako :)

Pod ugovorom 7 godina,kakav covek,trebao si da odradis jos 3...Pa da kazes da si imao 10 profi godina u nogama i da si ozbiljan sportista ;) Mada,ako covek prestane da uziva,to je to...Evo ga jedan Danilovic...Bas ga briga...Mozemo da ga volimo ili mrzimo,ali fora je da je covek jednostavno resio da prestane u 30-oj i aj zdravo..Sve mu kao nesto lose...

Sto se tice old school tenisa i ovog sada...Hmmm....Sta znam,ja sam nekako emotivno vezan za taj period :D Moram da priznam da su teniseri i tada trcali i tada su igrali po Suncu,pa nisu toliko kukali...Ogormna vecina. Zene nisu vristale,muskarci su igrali jednorucni bekhend...Ma idi....:D :D :D

A sto se tice atmosfere..E to sam i ranije spominjao ovde,pominjuci bas kosarkase!Ajde da vidim i jednog tenisera da servira za ostanak u mecu a da mu bacaju lasere,gadjaju novcicima i psuju ga,fotografisu...Ih,pa oni bi zaplakali.A tek sto se tice njihovim povreda...Hmpf..Sem nekih,koje stvarno bole,uglavnom su smesne.Narocito kada traze medical.To su povrede nakon kojih jedan,recimo fudbaler,samo malo otrese nogu i nastavi dalje.

Jednostavno, nije mi to bilo to...
U ovih 7 nisam racunao onaj prvi, tipski, na 4 godine, koji potpisujes pre 18-te...
Ako uracunas i njega, onda sam ozbiljan sportista! :D
Lepo rece Danilovic, "mrzilo me, brate, da pertlam patike..."...:hahaha1::ok:
Upravo tako... A i nekako tada sam zavrsavao fakultet, pa se sve poklopilo...

Old school sportisti... nekako su se najvise promanekenisali teniseri...:rtfm:

Ja k'o klinac, junior, igrao finale prvenstva SRJ, ako se ne varam tada je jos bila...
A covek uneo brodsku sirenu u salu... Pa da vidis, sunce ti poljubim, kako usi otpadaju kad sutiras bacanja...:lol:
Ali, majstor je majstor, sta reci... ;)

Elem, svakom od ovih pozera bi rekao da mogu da traze medical samo kad im Gatuzo utrci sa obe noge, ili ih Savic faulira k'o Fucku... :per:

Lepo rece Danilovic, "mrzilo me, brate, da pertlam patike..."...:hahaha1::ok:
Upravo tako... A i nekako tada sam zavrsavao fakultet, pa se sve poklopilo...

Ova izjava je ipak bila najjaca :) :) :)

Old school sportisti... nekako su se najvise promanekenisali teniseri...:rtfm:

Zasto bas teniseri....valjda zato sto je to nekako fin sport? Meni se cini da bi ih malo trebalo izvesti medju obicne ljude,seljake,pa da se malo spuste na zemlju i da prihvate da se igra kao i u ostalim sportovima-sa bukom,navijanjem,krestanje i svim ostalim divnim stvarim akoje cine publiku.. :D :D :D

A covek uneo brodsku sirenu u salu... Pa da vidis, sunce ti poljubim, kako usi otpadaju kad sutiras bacanja...:lol:
Ali, majstor je majstor, sta reci... ;)

To je super stvar,ako tako ne naucis da igras pod pritiskom,nikad neces...heh..Onda dodje Federer i akze,smeta mi blic...Ili one fore,ne znam ko bese,smeta mu kad neko kaslje iz publike..Smejurija.

Elem, svakom od ovih pozera bi rekao da mogu da traze medical samo kad im Gatuzo utrci sa obe noge, ili ih Savic faulira k'o Fucku... :per:

Gatuzo kad uleti to je strasno....Ali i njemu ulecu.Da je Gatzuo talentovan,Nadala niko ne bi gledao kao borbenog igraca. A sto se tice nesrecnog Fucke...Posle Savica moze slobodno invalidsku da dobije...

Jel smo mi to uleteli u OFF ili smo samo obradjivali temu?

Jel smo mi to uleteli u OFF ili smo samo obradjivali temu?

Varijacije na temu... to se zove brainstorming... :D

Samo se vi smejte,ali cela australijska studentska ekipa je u karantinu jer jedan njihov clan ima upravo svinjski grip.Dokazanooo.....A oni meni preko puta..Ko me sljivi kad radim u Delti :(

A ja tebi odgovarao na postove... Jel otporan Kasperski na taj krmeci grip?... ;)

Federer ponovo lici na onog starog i nemilosrdnog,serijskog osvajaca GS-ova.
Verovatno tome mnogo doprinosi cinjenica da nema jedinog coveka koga se plasi-Nadala.
Navijacu u finalu za Rogera.
Fascinira me njegov tenis.:worth:

Old School тенисери се ни не могу поредити са данашњима из простог разлога што и тенис као тенис није био исти.
Није био исти ни темпо тренинга а ни мечева и зато није било толике кукњаве као данас.
Прије се играо како ДВОРУЧНИ ФОРХЕНД тако и ДВОРУЧНИ БЕКЕДН који су до данас и еволуирали на ЈЕДНОРУЧНЕ из простог разлога што су бољи и ефикаснији...како коме...за мене остаје ДВОРУЧНИ БЕКЕНД бољиљ
Посматрајући то не можемо да поредими стилове и темпо тениса као ни повреде које на конто тога усљеђују.
У једном од претходних постова сам прочитао да није било стењања у тенису.
Ако је то ко радио била је то МОНИКА СЕЛЕШ која за мене и означава почетак нове ЕРЕ тениса.
Ако се не варам она је то радила 80-их година тако да је то прије РЕЛАТИВНО.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back