Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Људи сврха тениса није РАСПАЛИТИ лопту колико можеш и играти само нападачки тенис.
Један Мареј је дошао са сасвим неуобичајеним тенисом и влада МУК.
Надал је играо максимално одбрамбено и нико није имао лијек...стизао је све и враћао је све...други нису знали шта да раде.
У томе и јесте ствар сада са НОЛЕТОМ.
Мислим да он жели да се нађе у свему...да напокон нађе свој стил игре,а то није лако.
Жели да игра све...напад и одбрану али није лако...жели да надје ту средину али то није лако и ту се некада погуби и онда сви мисле како он више нема своју игру.
Полако,ако је имало заинтересован,а јесте доће све на своје.
Мислим да му треба пар искусних савјета...мишљења других искусних и успјешних спортиста,ТЕНИСЕРА.
То је оно што треба да га освјежи да чује и друге људе,друге савијете а не само ВАЈДУ.
За то служе семинари у свим врстама спортова.
Човјек оде на 10-ак дана и када се све заврши мисли да је други човјек.
НОЛЕТУ треба само мало освјежење...пар нових идеја и савјета,само то.
Један Мареј је дошао са сасвим неуобичајеним тенисом и влада МУК.
Надал је играо максимално одбрамбено и нико није имао лијек...стизао је све и враћао је све...други нису знали шта да раде.
У томе и јесте ствар сада са НОЛЕТОМ.
Мислим да он жели да се нађе у свему...да напокон нађе свој стил игре,а то није лако.
Жели да игра све...напад и одбрану али није лако...жели да надје ту средину али то није лако и ту се некада погуби и онда сви мисле како он више нема своју игру.
Полако,ако је имало заинтересован,а јесте доће све на своје.
Мислим да му треба пар искусних савјета...мишљења других искусних и успјешних спортиста,ТЕНИСЕРА.
То је оно што треба да га освјежи да чује и друге људе,друге савијете а не само ВАЈДУ.
За то служе семинари у свим врстама спортова.
Човјек оде на 10-ак дана и када се све заврши мисли да је други човјек.
НОЛЕТУ треба само мало освјежење...пар нових идеја и савјета,само то.
Treba mu raspaliti laser u oci na servisu, pa da vidi...

3/4 odgovora stoji kao tvoj tekst,ehm,mali zez.