Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Oko 13h ti pripadne tesko, pa kuci na lecenje![]()

тешко ћу проћи са том причом али ћу нешто смућкати...надам се 

:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oko 13h ti pripadne tesko, pa kuci na lecenje![]()

тешко ћу проћи са том причом али ћу нешто смућкати...надам се 

:Kolko ste vi zaslepljeni mrznjom. Najpre to nije zenska torba. A i ne bi trebali da obracate paznju na to sta on nosi, nego kako igra tenis. Nego vas problem je sto on igra najlepsi tenis, i na to nemate zamerke pa aj sad da ga pljujemo za nesto drugo. Da nije ovo, onda bi bila Mirka...

Pravo je uzivanje gledati ove stare meceve.
Igraju ljudi bez mnogo "filozofije".Nema psiholoskog nadgornjavanja tipa stalnog maltretiranja klinaca da donose peskir,tapkanja loptice 20 puta pre servisa,stenjanja,jecanja,jauka i vapaja uz svaki zamah reketa(ili bar svakako manje nego danas).
Znojnica oko ruke(eventualno oko glave,kao Edberg) i teraj.Kad se natopi znojem,promene je u pauzi i opet teraj.
Mozda sam malo vise sentimentalan,ali mi je nekadasnji tenis bio znatno prijatniji za gledanje.![]()

Da. Taj tenis je imao dušu, i svoj smisao. Uživao sam kao klinac dok sam ga gledao (i dan danas se sećam legendarnog meča Živoinović-McEnroe na Australian Openu. Kako mu je Boba živce pokidao...). I onda je došla Monika,...., i njeno čuveno dranje i urlanje po terenu. Pa ja da sam bio na mestu Štefi Graf, reket bi joj od glavu razmontirao...
Danas je, na žalost, samo lova bitna!
A nikad više folirancija, jauka, i stenjanja, nego danas! Ko da baletani i balerine igraju tenis. Strašno!
Te sve im smeta; Te sunce sija i ubi gi žega (Kao da pre nisu igrali po Suncu. I pre NIJE bilo peškirića nakon svakog poena...); Te haljinice i oprema im nisu naj fanki-džanki; Te reket im kriv, ili sudije, ili publika, ili fotoreporteri, loša karma, bioritam, horoskop....
![]()
Како играју обојица човече ово је тенис
Живојиновић ако победи иде у финале на Бекера !
ајде Бобо !![]()

Sto mu gromova, jel' ti to krajnje ozbiljno?!...
Il' upadoh u kakvu rupu, vremensku?...

ајде Бобо !![]()

ајде Бобо !![]()

Па ваљда сматрају да је Новак већа потенцијална опасност по њиховог пиргавог Мареја, од циганчета и крапинца...