ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolko ste vi zaslepljeni mrznjom. Najpre to nije zenska torba. A i ne bi trebali da obracate paznju na to sta on nosi, nego kako igra tenis. Nego vas problem je sto on igra najlepsi tenis, i na to nemate zamerke pa aj sad da ga pljujemo za nesto drugo. Da nije ovo, onda bi bila Mirka...

Ne mešaj babe i žabe..Da je Mirka ponela takvu torbu ne bih imala ništa protiv, ali po meni je bezveze da muškarac nosi torbu koja je više ženska nego muška...Volim sređene muškarce, smatram Federera istim a ova torba ne ide ne samo uz uz njega, nego bilo kojeg tenisera..I nismo to mi sređivali sliku već neko na internetu..

Како играју обојица човече ово је тенис :)
Живојиновић ако победи иде у финале на Бекера !
ајде Бобо ! :klap:

Pravo je uzivanje gledati ove stare meceve.
Igraju ljudi bez mnogo "filozofije".Nema psiholoskog nadgornjavanja tipa stalnog maltretiranja klinaca da donose peskir,tapkanja loptice 20 puta pre servisa,stenjanja,jecanja,jauka i vapaja uz svaki zamah reketa(ili bar svakako manje nego danas).
Znojnica oko ruke(eventualno oko glave,kao Edberg) i teraj.Kad se natopi znojem,promene je u pauzi i opet teraj.:)
Mozda sam malo vise sentimentalan,ali mi je nekadasnji tenis bio znatno prijatniji za gledanje.:cool:

Ali Boba je car...A onaj sudija...Oštetio je Živojinovića mnogo kad je rekao da je ono as, a loptica udarila 15-ak cm pored linije...
I tad se igrači nisu žalili kad neko iz publike viče ili nešto kao danas...Uslovi su bili gori,ali je tenis na terenu bio mnoogo bolji.

Juče bio rođendan Alexandru Peyi.

Peya_05_tn.jpg

610x.jpg

Doneo sebi slavu kada je 2004.pobedio srpskog tenisera koji igra za Veliku Britaniju Aleksa Bogdanovića.Da je Bogdanović pobedio prestojeći turnir bi se održao u Londonu,ali pošto je Peja doneo slavlje Austriji,takmičenje je bilo u Beču.

Igrao je s Novakom Đokovićem jednom u životu-u Beogradu 2005.

Pravo je uzivanje gledati ove stare meceve.
Igraju ljudi bez mnogo "filozofije".Nema psiholoskog nadgornjavanja tipa stalnog maltretiranja klinaca da donose peskir,tapkanja loptice 20 puta pre servisa,stenjanja,jecanja,jauka i vapaja uz svaki zamah reketa(ili bar svakako manje nego danas).
Znojnica oko ruke(eventualno oko glave,kao Edberg) i teraj.Kad se natopi znojem,promene je u pauzi i opet teraj.:)
Mozda sam malo vise sentimentalan,ali mi je nekadasnji tenis bio znatno prijatniji za gledanje.:cool:

Da. Taj tenis je imao dušu, i svoj smisao. Uživao sam kao klinac dok sam ga gledao (i dan danas se sećam legendarnog meča Živoinović-McEnroe na Australian Openu. Kako mu je Boba živce pokidao...). I onda je došla Monika,...., i njeno čuveno dranje i urlanje po terenu. Pa ja da sam bio na mestu Štefi Graf, reket bi joj od glavu razmontirao...
Danas je, na žalost, samo lova bitna!
A nikad više folirancija, jauka, i stenjanja, nego danas! Ko da baletani i balerine igraju tenis. Strašno!
Te sve im smeta; Te sunce sija i ubi gi žega (Kao da pre nisu igrali po Suncu. I pre NIJE bilo peškirića nakon svakog poena...:thumbdown:); Te haljinice i oprema im nisu naj fanki-džanki; Te reket im kriv, ili sudije, ili publika, ili fotoreporteri, loša karma, bioritam, horoskop....:dash:

Da. Taj tenis je imao dušu, i svoj smisao. Uživao sam kao klinac dok sam ga gledao (i dan danas se sećam legendarnog meča Živoinović-McEnroe na Australian Openu. Kako mu je Boba živce pokidao...). I onda je došla Monika,...., i njeno čuveno dranje i urlanje po terenu. Pa ja da sam bio na mestu Štefi Graf, reket bi joj od glavu razmontirao...
Danas je, na žalost, samo lova bitna!
A nikad više folirancija, jauka, i stenjanja, nego danas! Ko da baletani i balerine igraju tenis. Strašno!
Te sve im smeta; Te sunce sija i ubi gi žega (Kao da pre nisu igrali po Suncu. I pre NIJE bilo peškirića nakon svakog poena...:thumbdown:); Te haljinice i oprema im nisu naj fanki-džanki; Te reket im kriv, ili sudije, ili publika, ili fotoreporteri, loša karma, bioritam, horoskop....:dash:

Ima li neko potpunije podatke o jugoslovenskom(hrvatskom) teniseru Marku Ostoji?

kako ih nije sramota da novaka stave da igra na terenu bez hokaja??? a onaj karlović i verdasko (obojica lošiji na atp-u) igraju na boljem terenu.
stvarno su organizatori grozni.
sva sreća, pa je novak za sada odlično....

Poslednja izmena:
Па ваљда сматрају да је Новак већа потенцијална опасност по њиховог пиргавог Мареја, од циганчета и крапинца...

Само да додам: Браво Нолее...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back