причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
jedina stvar odvratnija od Karlovićevog tenisa je ono mrdanje kukovima kada osvoji meč![]()
ma, to ne mogu uopšte da gledam.....fuj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedina stvar odvratnija od Karlovićevog tenisa je ono mrdanje kukovima kada osvoji meč![]()
Srle?... Jel' ti to nesto "osecas" sprocu njega, sad kad si video onu musku torbetinu?...
Bilo ko na #1, samo ne Nadal...
Fizikalije ga dovele dotle, one su ga i srusile...
Dobijes na mostu, izgubis... kolena.
BTW, respect za ex-sampione... Old school rules!![]()
Ne svidja se ni meni,ali bate.pos'o ti je to 
To mu dodje ko nekakav ples, ustvari imitira onu njihovu skakacicu u vis Blanku , bjese li , sto je da je, odvratno je, ko i njegova nazovi igra .To je izvrtanje i ruganje TENISA,nadam se da nece dugo trajati,da ce brzo nestati iz bijelog sporta.
čuh da je federer izjavio da karlović uopšte i ne igra tenis.....![]()
Pa to ti je ko recimo u kosarci onaj Sekil O'Nil.....stoka od 3 metra i 300 kila stane ispod kosa i ceka da mu se doda lopta koju on samo polozi u kosh a ne zna ni slobodno bacanje da izvede a o nekim drugim stvarima i da ne pricam.
ponovila sam izjavu novinara....a ovo što je ovde napisano je veoma politirana izjava, kakve inače federer daje....ko zna gde je ovo, što sam ranije navela, izjavio....
ako je ivo legenda, onda sam ja merlin monro.

Imate pravo na misljenje, za mene je tenis mnogo lepsa igra kada imamo toliko razlicitih igraca i stilova, nego neka uniformnost...

uniformisanost je kada se meč dobija isključivo velikim brojem as poena.![]()
Slazem se, ali govorim o raznovrsnosti igraca uopste, a ne pojedinacnom njegovom mecu...Moze ga krecati koliko hoce, u tajbreku ce izgubiti.