ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes da nije team o tome ovde,ali i ja sam morao da napisem...Umro Majkl Dzekson od srcanog udara.Smorio sam se kao pas,kao malom mi je bio kao idol,sve pesme sam znao...Sa sve pokretima :(

Prije svega da si imalo kolega ne bi omalovazavao ostale clanove na ovom PDF-u.
Da zelis da se ponasas drugarski i da nekoga nesto naucis uradio bi ti kako to i treba da se uradi.Prije svega ne bi likovao time sto je Jekana banovana a ostalima koji su kao sto ti rece oni koji prate tenis od juce a ne kao ti od prekjuce bi prisao sa psiholoske strane i na fin nacin bi to objasnio.Cime ti to sebi dajes za pravo da se postavis iznad novih clanova i ljudi koji bi htjeli da ovde iznesu svoje misljenje.To nije ljudski...da li ti ocekujes da novi clanovi oberucke prihvataju tvoje rjeci kao da su zlatne!?
Spusti se na zemlju i ponasaj se normalno.Nemoj pisati ovakve postove i time vrijedjati druge.

Smesan si kao crtani film. Vrati se gomilu postova unazad i videces da ponovo lupas gluposti. Ubuduce me zaobidji. Ja sam koliko hoces puta objasnio neke stvari za mnoge tenisere i od ranije za koje mnogi verovatno nisu ni culi. Za Federera sam izneo cinjenice koje si recimo ti,samo preskakao,jer,sta reci,Noel ga je pobedio poseldnja dva puta.I Rafa ga je pobedio 13 puta pa nije bolji teniser.

Naravno, to tebi nikad nece biti dovoljno i nalazices za shodno svaki put da vredjas Federera. Mene si takodje vise puta na ovaj ili onaj nacin uvredio,a ti sto se osecas uvredjeno sto ti redovno ispalim neki podatak za koji ti ni Vikipedija nije dovoljna,to je vec druga stvar.

Zato lepo komentarisi tenis na svoj nacin,imas svoje vidjenje,ja cu na svoj,necu vise da te diram,nemoj ni ti mene i to je to.Svima lepo.

Upravo zbog ovakvih komentara vise ni ne dolazim ovde.Da Nole nije iz Srbije verovatno pola foruma ne bi znalo da se negde u svetu igra tenis.

Каква аждаја је овај Карловић ! :lol:
Па мислим да је имао једно 50 аса
a која прослава на крају :hahaha:

овамо Азаренка се уопште не зеза тако да ускоро креће Ноле.
надам се да ће бити:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back